Billede af boligen
Åbent hus

Brogårdsvej 102, 2. tv

2820 GentofteRummelig og indflytningsklar 2V’er centralt i Vangede

Leder du efter nye omgivelser i Vangede, så kan du nu få fingrene i denne lejlighed, der venter på ny ejer. Her får du en rummelig og lys lejlighed med stor stue med brændeovn, soveværelse, køkken og et badeværelse med separat brus. Lejligheden ligger centralt i Vangede, tæt på indkøb, offentlig transport og grønne områder og til ejerforeningen hører en hyggelig fælles have og privat parkering. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Brogårdsvej 102, 2. tv, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Stor og lys stue

Stuen er rummelig og godt udstyret med smarte spots i loftet, og så er den let at indrette med både spisesektion og et blødt sofahjørne. Lysindfaldet sætter prikken over i’et ligesom brændeovnen kan lune og skabe hygge på de kolde dage.

Godt soveværelse samt pænt køkken og badeværelse

Du får et anseeligt soveværelse, hvor der er masser af plads til en dobbeltseng og et skrivebord. Opbevaring er der desuden masser af takket være det store integrerede garderobeskab med skydelåger. Endvidere får du et pænt og funktionelt køkken med godt med skuffe- og skabsplads og både vaske- og opvaskemaskine. Sidst men ikke mindst kan nævnes det pæne badeværelse, som har separat brus.

Gode faciliteter

Når solen står højt på himlen, kan du med fordel trække ned på det grønne græsareal, hvor du finder en hyggelig terrasse med et havesæt. Til lejligheden hører desuden et stort depotrum og privat parkering.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001172

Økonomi

Kontantpris2.095.000 kr.
Udbetaling105.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.598 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift12.096 kr.
Netto ekskl. ejerudgift9.803 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal67 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1936
EnergimærkeD