Billede af boligen
Nyhed

Prinsesse Alexandrines Alle 14, 2. tv

2920 CharlottenlundHerskabslejlighed med et væld af smukke detaljer

Karnapper, mansardtag, småsprossede ruder og fremspring i facaden er det absolut elegante førstehåndsindtryk, som denne ejendom i Charlottenlund giver. På anden sal er der nu mulighed for at overtage en lejlighed, der på bedste vis udnytter lyset. Indretningen er spændende med tre værelser, en stue, et køkken-alrum og et bryggers. Boligen kort fortalt: · Flotte og herskabelige detaljer · Et smukt lysindfald og dragende udsigt · Rummelig og god indretning · Tre værelser og en stor stue Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Prinsesse Alexandrines Alle 14, 2. tv, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Lyst og indbydende

Køkkenet kombinerer det klassiske med det moderne i form af det skakternede gulv og de hvide, grebsfrie elementer. Der er åbent til alrummet, hvor I nemt kan have en lille spisekrog, og samtidig har I forbindelse til stuen, hvis vinduesparti i vinklen slipper masser af lys ind.

Herlighederne fortsætter

De tre værelser er gode på hver sin vis, og særligt det ene imponerer lidt ekstra, for det byder nemlig på den charmerende karnap med stuk og høje paneler. Lysindfaldet er ganske fremragende. Endelig skal I se badeværelset, som er med en bruseniche.

Stunder i det fri

Udelivet kan nydes i den fælles have, hvor den veltrimmede plæne flankeres af flere terrasser og enkel beplantning. Flisebelægningen fremtræder elegant i et rådhusmønster, og udearealet er gennemgående i flot stil.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Magnus Worch Jensen
KontaktMagnus Worch JensenLokalBolig Charlottenlund
25 17 44 44

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001320

Økonomi

Kontantpris7.495.000 kr.
Udbetaling375.000 kr.
Mdl. ejerudgifter8.542 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift42.882 kr.
Netto ekskl. ejerudgift34.766 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal119 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager4
Byggeår1904
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD