Billede af boligen
Under salg

Hyldegårdsvej 61, 2. tv

2920 CharlottenlundVeldisponeret lejlighed med flot udsigt over Skovshoved

Denne indbydende og nydelige lejlighed ligger på Hyldegårdsvej 61 i Charlottenlund nær alle hverdagens bekvemmeligheder. Her får du en stor stue, to værelser, et køkken og et pænt badeværelse med brus. Du skal også glæde dig til herskabelige detaljer såsom sildebensparket og højt til loftet. Udenfor er der en lille baggård med et grønt areal. Boligen kort fortalt: · God planløsning med to værelser og en stor stue. · Smukke, herskabelige detaljer. · Funktionelt og velholdt køkken. · To soveværelser, mulighed for tre. · Central beliggenhed. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Hyldegårdsvej 61, 2. tv, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Stue og køkken

Stuen er prydet med sildebensparket, hvilket skaber en særlig atmosfære, mens der også er rigeligt med plads til både at arrangere en spisesektion og en sofagruppe. I køkkenet er der hvide elementer samt rum til alle remedierne. Der er ydermere mulighed for at installere vaskefaciliteter.

To gode værelser og et bad

Fra stuen kan man tilgå det ene værelse, som har en super anvendelig størrelse og dermed flere indretningsmuligheder. Her forsætter sildebensgulvet, hvilket skaber en gennemført, rød tråd. I fordelingsgangen finder du det andet værelse, som har skabsvæg til garderoben. Badeværelset præsenterer sig med blå, kvadratiske fliser og brus.

Nyd sommeren i gården

Når solen står højt på himlen på en forårsdag eller sommerdag, kan du trække ned i gården og nyde en stund på det grønne areal, hvor der er opsat havemøbler til fri afbenyttelse.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Magnus Worch Jensen
KontaktMagnus Worch JensenLokalBolig Charlottenlund
25 17 44 44

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001253

Økonomi

Kontantpris3.695.000 kr.
Udbetaling185.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.267 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift21.141 kr.
Netto ekskl. ejerudgift17.136 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal87 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1948
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeE