Billede af boligen

Park Allé 11, 6. th

8000 Aarhus CLuksuriøs penthouselejlighed i elevatorejendom med egen tagterrasse og med mulighed for tilkøb af garage i gården

Eksklusive materialer, moderne løsninger og masser af lys kendetegner denne imponerende lejlighed, som dertil beriger din tilværelse med en attraktiv beliggenhed midt i Aarhus. Således kan du glæde dig over udsigten til den beundringsværdige Vor Frue Kirke på den ene side, mens Aarhus Rådhus og Rådhusparken gør sig bemærket via den private tagterrasse. Beliggenheden bliver ikke mere central, og der er ikke det spisested eller den seværdighed, som I ikke får mulighed for at frekventere i jeres dagligdag. Det er alt sammen ideelt, men kronen på værket er selve lejligheden, som er fra øverste hylde. Velkommen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Park Allé 11, 6. th, 8000, Aarhus C

Mere om boligen

Historiske buede vinduer og lofter

Mødet med lejligheden starter i det lækre køkken-alrum med specialtilpassede elementer fra Svane, hvor I får plads til et langbord, som kan huse gæster og fester. Lyset strømmer gavmildt ind fra fem kviste med sideglas og panoramaudsigt samt de buede vinduer og lofter mod alléen. Her er loft til kip, Velux-vinduer med elektronisk betjening og IHC-anlæg.

Plads til familien

I kan glæde jer til to dejlige værelser med indbyggede skabe, massive pitchpine-plankegulve fra PA Savværk Korinth og isolerede døre til alle rum. Hertil kommer badeværelset, der har Vola-interiør, Philip Stark-toilet og vask, kombimaskine og gulvvarme, og så er der fuldspartlede vægge overalt i lejligheden. Ligeledes får I Beo-link og dæmpbare uplights på hanebåndsspærene og vinduerne.

Stor vestvendt tagterrasse med el og vand

Lejligheden er beriget med to altaner mod øst og en større tagterrasse mod vest, som giver dig en fuldstændig fantastisk placering med en kvalitetslejlighed. Her er kig til såvel Strøget som Rådhusparken og vandet, og I kan følge byens liv og solens bane dagen lang. Opgangen har elevator, og i gården er der mulighed for at købe en garage med fjernbetjente porte fra Park Allé.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Alexander Døssing Jansen
KontaktAlexander Døssing JansenLokalBolig Aarhus C
29 67 62 46

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 41-X0001850

Økonomi

Kontantpris9.795.000 kr.
Udbetaling490.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.096 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift56.361 kr.
Netto ekskl. ejerudgift45.401 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal129 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1932
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC
Billede af spisestue fra Park Allé 11, 6. th, 8000, Aarhus C
360 arrow

Oplev boligen i 3D

Din egen virtuelle fremvisning