Billede af boligen

Langelinieparken 13, 1. th

8000 Aarhus CÅbent hus om 5 dage21. juli 2024 • 08:00 - 14:00

Liebhaverlejlighed med egen parkering og udsigtsaltaner

Her får I et indbydende hjem, hvor nøgleord som naturskønne omgivelser, flotte lysindfald samt en sublim udsigt til Aarhus Ø og grønne arealer skaber ro og overskud. Indenfor venter to badeværelser, et stort, åbent opholdsmiljø, en luftig rumfornemmelse og lækre kvalitetsmaterialer i form af uno form-elementer i køkkenet og badeværelset. Oveni medfølger to parkeringspladser i handlen, ligesom der er elevator i ejendommen. Læg dertil en suveræn beliggenhed nær Riis Skov, vandet og byens liv, hvilket giver jer det bedste fra alle verdener. Mere om boligen...

Plantegning

Alle plan (3x2)

Billede af alle plan (3x2) fra Langelinieparken 13, 1. th, 8000, Aarhus C
Billede af alternativ 1. sal fra Langelinieparken 13, 1. th, 8000, Aarhus C

Mere om boligen

Boligens hjerterum

I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en åben planløsning, som får boligen til at virke større. Trumfkortet er det kæmpe opholdsmiljø med åben forbindelse mellem de to stuer og køkken-alrummet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet og udsigten fra de store vinduespartier. Her er plads til fantastiske fester, kreative krumspring og rolig refleksion.

Veldisponeret planløsning

Uno form-køkkenet byder på god opbevaringsplads, så bordpladen er fri til de kulinariske udfoldelser. Her kan I tilberede middag og samtidig deltage i snakken ved spisebordet, hvor gæsterne nyder et glas rødvin. Når dagen går på hæld, kan I glæde jer over et hyggeligt soveværelse med direkte adgang til badeværelset. Endelig får I et ekstra badeværelse og et bryggers.

Skønt udeliv

Højt til himlen, en sublim udsigt og varme solstrejf på kinderne. Bedre bliver det ikke på de to dejlige altaner, der bliver de naturlige omdrejningspunkter i sommerhalvåret. Skænk kølig rosévin i glassene, læn jer tilbage og nyd den sublime udsigt til henholdsvis det stille, grønne areal samt Aarhus Ø og træbådshavnen. Som bonus medfølger to parkeringspladser i handlen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af René Chrom Nielsen
KontaktRené Chrom NielsenLokalBolig Aarhus C
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 41-X0001700

Økonomi

Kontantpris9.995.000 kr.
Udbetaling500.000 kr.
Mdl. ejerudgifter9.998 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift57.051 kr.
Netto ekskl. ejerudgift45.952 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal186 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager7
Byggeår2003
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
Billede af stue fra Langelinieparken 13, 1. th, 8000, Aarhus C

Interaktiv tur

Plantegning, film og billeder

Billede fra Langelinieparken 13, 1. th, 8000, Aarhus C
360 arrow

Oplev boligen i 3D

Din egen virtuelle fremvisning