Boliglandbrug

Lundevej 35

4652 Hårlev
Kontantpris4.250.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.463 kr.
Boligareal144 m²
Grundareal23.085 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeE
LokalBolig Køge ApS

I skovens dybe, stille ro

Drømmer I om et hjem, hvor symbiosen mellem naturen og nærværet til hverdagens destinationer er til stede? Indstil GPS’en og tag et kig på en meget smuk ejendom fra 1947, som ligger imposant og arkitektonisk interessant midt i den grønne skoveng. Bag de høje, nydelige træer venter markerne, og der er udsigt og ro overalt omkring jer, hvor grunden også byder på en staldbygning og en lille hytte. Der er altså mulighed for at have hestehold og fine folde, ligesom der gerne må drives jagt. Velkommen til Lundevej 35 tæt på Hårlev. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Lundevej 35, 4652, Hårlev
Billede af 1. sal fra Lundevej 35, 4652, Hårlev

Mere om boligen

En have i gave

Stilheden er næsten larmende, som I træder ud på gårdspladsen, hvor småstenene knaser under skoene. En fugl i det nærmeste træ farer op, da I smækker bildørene, for de er ikke vant til larm her, dyrene, som bliver jeres nærmeste naboer. Som I står her og tager grunden ind, er det overvældende, hvor generøs pladsen er. Både til en børneflok, der leger tagfat i haven, men også til alle hobbyprojekterne, hvor I kan anlægge et blomstrende drivhus mod syd, ligesom en hel køkkenhave tager form for jeres indre øje.

Forbedringer på stribe

Som sanserne har vænnet sig til stilheden, dukker en ny lyd op. En klukken. Det kan da ikke være? Jo. Tryggevælde Åen har et sideløb, der går igennem jeres have ved skellet til skoven. I bosætter jer nærmest på en skoveng, hvor I altid kan finde en solplet. Nu er det tid til at tage ejendommen i øjesyn og øjne de få tiltag, der skal til for at understrege den herskabelighed, som stedet emmer af. Værd at bemærke er luft-til-luft-varmepumpen fra 2022, og der udføres nyt spildevandsanlæg på sælgers regning.

En større renovering

Der venter jer et utal af muligheder i hjemmet, som står med fortids charme og originale detaljer, iblandet alt det bedste fra nutiden takket være flere moderniseringer i 2023. Stort set hele stueetagen, som består af et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, en udestue, et badeværelse, et gæstetoilet og tre disponible rum er renoveret med nye klikgulve, og køkkenet er stilrent i moderne elementer fra HTH. Dertil har førstesalen med tre værelser og endnu et disponibelt rum fået nye tæpper, og alle boligens hårde hvidevarer er ubrugte.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kenn Riel
KontaktKenn RielLokalBolig Køge
26 14 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0001489

Økonomi

Kontantpris4.250.000 kr.
Udbetaling215.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.463 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift24.433 kr.
Netto ekskl. ejerudgift19.330 kr.

Info

BoligtypeBoliglandbrug
Boligareal144 m²
Grundareal23.085 m²
Kælderareal35 m²
Værelser inkl. stuer4
Byggeår1947
EnergimærkeE

Andre bygninger

(UDFASES) Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign150 m²
Udhus40 m²