Billede af boligen

Vollerslevvej 31

4632 BjæverskovEt sandt hesteparadis

Ønsker I en gård i Bjæverskov, hvor I kan dyrke jeres passion for heste samt bo flere generationer sammen? Så skal I se nærmere på denne landejendom, som blandt andet byder på et renoveret stuehus foruden en nyrenoveret 1. sal fra 2023 beliggende over stalden. Det bedste af det hele er dog de mange udhuse med flere sammenhængende stalde med hestebokse og folebokse samt udendørs ridebane og to meget lækre ridehaller. Ejendommen byder på seks folde udenfor. Her er altså intet mindre end et hesteparadis med 18 heste bokse og en pony boks. Beliggenheden sikrer jer slutteligt både ugenerede og rolige omgivelser, mens hverdagens praktiske bekvemmeligheder befinder sig inden for cykelafstand. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede af 1. sal fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov

Mere om boligen

Et renoveret stuehus

Stuehuset er yderst velholdt og blev i 2018 renoveret, hvilket giver jer nogle skønne rammer for familielivet. Køkkenet er rummeligt og meget funktionelt med åben forbindelse til den store dagligstue. Her hersker et fantastisk lysindfald fra ruderne for enden af rummet, som giver jer en alletiders udsigt over grunden. I får altså et super dejligt samlingspunkt i huset, hvor I kan være sammen hele familien på tværs af aktiviteter.

Førstesalen er den perfekte soveafdeling

Videre i stueplan finder I to gode værelser, mens der også er et badeværelse, som bryster sig med et separat bruseniche. På første sal finder I fire anvendelige værelser med en rar og behagelig atmosfære. I får nemlig loft til kip og fritlagte hanebånd, som understreger stemningen på fineste vis. I kan med fordel fordele værelserne mellem jer og børnene, mens reposen også er meget anvendelig.

En imponerende grund med plads til mange heste

Fra stuehuset er der adgang til en lækker og solrig træterrasse, der orienterer sig mod vest. I kan derfor nyde en dejlig sommerdag helt indtil aften. På gårdspladsen får I ydermere en dobbelt garage. De mange faciliteter til hestene er også helt i top. I får blandt andet tre staldafsnit, hvor der kan opstaldes 18 heste og en pony. Hertil kommer to fantastiske ridehaller, og en af dem står klar med bund, mens den anden har barriere. Der er også en anlagt ridebane med fiberbund samt seks folde udenfor.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002151

Økonomi

Kontantpris9.675.000 kr.
Udbetaling485.000 kr.
Mdl. ejerudgifter8.303 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift55.345 kr.
Netto ekskl. ejerudgift44.209 kr.

Info

BoligtypeBoliglandbrug
Boligareal311 m²
Grundareal97.917 m²
Værelser inkl. stuer7
Byggeår1870
EnergimærkeB
Luftfoto fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede af spisestue fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov
Billede af udendørs fra Vollerslevvej 31, 4632, Bjæverskov

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen