Billede af projektet
Projekt

Tværhøjgård

5 lejeboliger

"Tværhøjgård", 2670 Greve

Rækkehuse som giver plads til at leve

Når du sætter nøglen i låsen til IKANO Boligs nybyggede lejeboliger, kommer du hjem til et hus med så god plads som overhovedet muligt. Der er tænkt i planløsninger, hvor husets muligheder udnyttes både i højden og i bredden. Samtlige flader har en funktion, så du får mere plads på færre kvadratmeter.    

Smart indrettet

Rækkehusene i enten 1 eller 2 plan varierer i størrelsen fra 90-124 kvm. De er indrettet med et skønt lysindfald fra begge sider, rummelige værelser, åbne køkkener samt funktionelle badeværelser med både bruseniche og vaskesøjle. Hvert hus har også udgang til egen have med terrasse samt carport og redskabsskur.

Kubiksmarte boliger

Dit nye IKANO Bolig hjem er udnyttet optimalt, så du oplever mere plads på færre kvadratmeter. Samtlige flader har en funktion, så ingen plads går til spilde. Det gælder også i højden, hvor skabe og anden opbevaringsplads er gennemtænkt og optimalt integreret for at fylde mindre. 

Plads til fællesskabet

Livet i et rækkehus handler også om det, der foregår uden for hjemmets fire vægge. Derfor ligger IKANO Boligs lejeboliger altid i hyggelige boligområder med fællesarealer og rekreative områder, hvor der både er plads til at lufte hunden og mødes med naboerne.

 

 

Udforsk området

Projektboliger