Billede af projektet
Projekt

Postillionen

54 ejerboliger

"Postillionen", 4600 Køge (ejerboliger)

Postillionen består af 85 ejerboliger i højden fra 3 til 7 etager.

 

En mangfoldig sammensætning af boligtyper


Postillionen indeholder et varieret udbud af boligtyper og -størrelser. Ejerboligerne er designet så de kan imødekomme mange forskellige familietypers behov.

 

De mindre 2- og 3-værelses lejligheder ligger i nordfløjen med begrønnede altangange og opholdszoner, der indbyder til, at man mødes med sine naboer, og at børnene nemt kan lege og gå på besøg hos hinanden.

 

Mod syd, øst og vest ligger de større boliger til de mere pladskrævende familier. Boligerne har 3-5 værelser og adgang til store, private altaner eller tagterrasser med havudsigt.

 

Derudover findes der i ejendommens høje ende enkelte 6-værelses lejligheder med en fantastisk udsigt til tre verdenshjørner på én gang.

 

En af de stærkeste visioner bag Postillionen og hele Søndre Kyst har været ønsket om at skabe en sammenhængende bydel, som bygger på et stærkt byfællesskab. Hver ejendom har unikke fællesfaciliteter og erhverv, som vender ud mod det centrale torv. Det hele med øje for at fremme fællesskab og samvær på tværs af beboerne. Det er et udbud af fællesfaciliteter som er gennemtænkt og ikke set før.

 

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger