Billede af projektet
Projekt

Møllestenskvarteret

5 lejeboliger

"Møllestenskvarteret", 8940 Randers SV

Møllestens Kvarteret har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo med naturen lige udenfor døren uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener med en central placering lige op ad et stort naturområde.

Bo som nabo til Storkeengen
Storkeengen er et skønt naturområde, hvor du kan følge nyanlagte stier rundt på de vilde enge og opleve græssende dyr med Gudenåen i baggrunden. Derudover fungerer Storkeengen også som et klimaprojekt, som skal være med til at løse klimamæssige udfordringer i form af større vandmængder i fremtiden.

Tæt på alt der gør hverdagen nem
I gåafstand fra Møllestens Kvarteret finder du flere gode indkøbsmuligheder og take away restauranter samt et bageri. I nærområdet er der også hele fem daginstitutioner samt tre skoler. Alt du skal bruge i en travl hverdag, er således samlet inden for kort afstand.

Kun fem minutter til bymidten
Du har kun godt én kilometer til Randers bymidte, og der er nem adgang via Den Blå Bro, som krydser Gudenåen. På cykel kan du således være i gågaden på fem minutter og nyde bylivet og alt, hvad det byder på af caféliv, butikker og kulturelle arrangementer.

Udforsk området

Projektboliger