Billede af projektet
Projekt

Living by Alfa

2610 Rødovre

1 lejebolig

"Living by Alfa" - Irmabyen - 2610 Rødovre

Velkommen til LIVING BY ALFA – et nyt serviceret boligkoncept!

 

Som én af de første af sin slags i Danmark, bliver det nu muligt at bo til leje i et unikt, serviceret boligkoncept, hvor omdrejningspunktet er fællesskab, bekvemmelighed og social interaktion på tværs af generationer. Alt sammen i eksklusive rammer indrettet af den erfarne og særdeles efterspurgte designer, Ulrik Wang – med fokus på spændende faciliteter og æstetiske oplevelser. Huset er tegnet af danske Sweco Architects i høj og bæredygtig kvalitet, og har netop opnået DGNB Guld certificering.

 

Som den sidste del af den prisbelønnede IrmaByen, vil LIVING BY ALFA således fuldende Rødovres populære bydel – omkranset af frodig natur, indkøb, sports- og fritidsaktiviteter i gåafstand, og kun 8 kilometer til Københavns Rådhusplads.

 

LIVING BY ALFA består udelukkende af lejeboliger fordelt på 101 lejligheder i forskellige størrelser og indretninger – målrettet familier, singler og yngre par med eller uden børn – samt 62 lejligheder til aktive 55plus’ere, som ønsker at nyde deres tilværelse i smukke, sociale omgivelser.

 

Hjertet i LIVING BY ALFA er ’The Clubhouse’, som fungerer som beboernes udvidede dagligstue med loungemiljø, biograf, legerum til børnene, arbejdsstationer og værelser til gæster. I den tilhørende restaurant kan man spise med familien eller vennerne, tage lækre retter med op i lejligheden fra take away’en – og iøvrigt købe alle slags dagligvarer fra de to supermarkeder og de små butikker fordelt rundt i LIVING BY ALFA` s gadeplan.

 

 

Gå til projektside

Udforsk området

Projektboliger