Holbæk: Start din egen LokalBolig-forretning og vær med i succesen!

Mægler

LokalBolig A/S

Adresse

Slotsgade 36, st.. C, 3400 Hillerød

Bliv selvstændig mægler og få foden under eget bord!

 

LokalBolig er vokset uafbrudt siden kædens etablering og hvert år kommer der 3-4 nye boligbutikker til med indehavere og medarbejdere, der har lyst til at være med på vores fantastiske rejse. Nu er turen kommet til Holbæk, som vi også synes skal stifte bekendtskab med vores Boligsalg med passion™ samt markedets bedste boligpræsentationer og mest innovative boligwebsite.

 

Så er du i dag en dygtig ejendomsmægler i Holbæk-området og går med ønsket om at blive selvstændig og starte din egen mæglerbutik, er det nu du skal kontakte os. Som indehaver i LokalBolig bliver du aktionær og medejer af hele kæden og al udvikling foregår derfor også med indehaverne og deres medarbejdere i centrum. Derudover har vi Jyske Bank med ombord som hovedaktionær og en stærk partner i det daglige!

 

Se Holbæk-filmen her: https://youtu.be/A2SIU9OfdII og vil du høre mere, så kontakt relationschef Thomas Andersen på 20 29 70 76 (tan@lokalbolig.dk) eller adm. direktør Christian M. Andersen på telefon 20 20 99 10 (cma@lokalbolig.dk). Vi garanterer naturligvis fuld fortrolighed under hele processen!

 

 

Om LokalBolig:

 

Både i 2011, 2012 og 2022 blev vi kåret som Børsen Gazelle-virksomhed, ligesom flere af vores LokalBolig-forretninger også har vundet egne Børsen gazellestatuetter. Vi er Danmarks 7. største kæde målt på antal salg og 5. største kæde målt på salgssummen af solgte boliger.

 

Det skyldes ikke mindst, at vi nøje udvælger nye indehavere til kommende LokalBolig-butikker. Vi ønsker en kontrolleret vækst med kvalitet frem for kvantitet og vi siger nej til flere end vi siger ja til.

 

Vores ambition er at blive en endnu større, landsdækkende kæde med knopskydning ud fra vores nuværende dækningsområder.

 

Kendetegn for LokalBolig-kæden er stor dynamik, kort beslutningsproces og medindflydelse for den enkelte mægler gennem butikkernes medejerskab af kæden sammen med Jyske Bank

 

Vi er er båret af vores værdier og daglige leveregler gennem vores passion for boligsalg.