Ejendomsmægler Ejendomsmægler i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund køb og salg af boliger i Glostrup og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg

Ejendomsmægler i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund

LokalBolig Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund er din lokale ejendomsmægler!

Vi gør salg af boliger i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby og Albertslund, til en god oplevelse ved en faglig kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

Vi er her, fordi vi vil gøre salget af din bolig til en god oplevelse for dig. Og vores løsninger er altid tilpasset dine behov, ønsker og boligdrømme. 

Vi er din ejendomsmægler med stort lokalkendskab og høj faglighed. Og vi elsker at gøre alting lidt bedre, end du forventer. 

Vi ønsker, at du skal mærke vores passion for boligsalg. Den passion viser sig i alt, hvad vi gør og siger. 

Velkommen til din lokale ejendomsmægler!

LokalBolig Glostrup/Vallensbæk ApS

43 90 26 00

glostrup@lokalbolig.dk

Hovedvejen 78, 2600 Glostrup
CVR: 3520 7163

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.00

Tirsdag

9.00 - 17.00

Onsdag

9.00 - 17.00

Torsdag

9.00 - 17.00

Fredag

9.00 - 15.00

Søndag

10.00 - 15.00

Skal du sælge bolig i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby eller Albertslund?

Gratis salgsvurdering - Koster kun en kop kaffe...

Hos LokalBolig Glostrup er vi eksperter i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund.

Vi er nemlig selv født og opvokset med fødderne godt placeret i Vestegnens muld og vores daglig dag er selvfølgelig stadig, den dag idag, på Vestegnen. Vi svømmer i Glostrup Svømmehal om vinteren og om sommeren går turen til badesøen i Albertslund. Løber i Vestskoven året rundt og går ture med hunden ved Oxbjerget - Og så'n kunne vi blive ved.

Vi mener bare, at det lokale gør en forskel og det at gøre en forskel lægger os meget nært. 

Vi elsker vores del af Vestegnen og kunne ikke finde på at sælge boliger andre steder. Vi er selvfølgelig meget mere end bare lokale, men alt dette vil vi hellere end gerne uddybe på en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig...  

Ægte lokalkendskab

Vi sælger kun boliger i vores 4 fantastiske byer - Glostrup, Vallensbæk, Brøndby & Albertslund. Denne fordybelse og koncentrerede indsats på lokalmiljøet, gør os knivskarpe i netop vores del af Vestegnen. 

Også hjælper det nok også at vi alle er født og opvokset på Vestegnen... 

En af markedets førerende boligpræsentationer

Fantastiske fotos fra landets bedste boligfotografer, professionelle tekstforfatter, brugervenlig mobilplatform, intelligent markedsføring på de sociale medier med LokalBolig BOOST og en hjemmeside i konstant udvikling. Så er vi sikre på, at din ejendom rammer alle køberne... 

Ægte boligfilm - I markedsføringen & på LokalBolig.dk

Film fanger og rammer. - Og det gør de bedre end noget andet.

Derfor er vores koncept udviklet omkring markedets bedste boligfilm. Og nej, det er ikke stilbilleder i bevægelse. Det er en ægte film af din bolig, som bruges for at få endnu flere købere til din ejendom... 

Køberkartotek - Ikke guld eller VIP, blot handleklare købere

Hos LokalBolig gør vi en dyd ud af, at pleje og servicere vores køberkartotek. Derfor har vi typisk flere potentielle købere til din ejendom inden boligen annonceres. Det betyder en kort salgstid og typisk en rigtig god pris for din ejendom... Også slipper du samtidig for flere gentagende åbne huse, fremvisninger, mv. 

Lokalkendskab & PASSION

Hos LokalBolig ved vi, at et boligsalg er en af livets største beslutninger. Derfor har vi også gjort vores ypperste for, at butikken i Glostrup som dækker Glostrup, Albertslund, Vallensbæk og Brøndby er den absolutte bedste butik til at sælge ejendomme i netop dette område. Vi koncentrere os faktisk ikke om andet. 

Vi mener vores ekspertise opstår, når vi er fokuseret - Det gælder lokalt ved kun at have fokus på vores del af Vestegnen, men det er samtidig også vores mantra i det enkelte boligsalg. 

Vores lokale fokus, vores PASSION for boligsalg og vores altid proaktive indsats for netop dit salg, mener vi gør os til det bedste valg, når du skal sælge din villa, lejlighed, andelsbolig eller fritidshus.

Vi er altid til stede. Både i lokalområdet, men også i vores møde med dig som kunde. Samtidig ved vi, at hver bolig er unik og netop denne tilgang gør, at vi sikre os den bedste pris for din ejendom. 

"Vores passion opstår, når vi gør det vi brænder for og brænder for det vi gør..."

Boligsalg med passion!

LokalBolig

Holdet

Her er vores fantastiske hold af medarbejdere. Vi vil alle gøre vores ypperste for at leve op til kundernes tillid.

Tilfredse sælgere er jo vores levebrød...

Christian Sarring, Indehaver/ Ejendomsmægler Mde./ Køberrådgiver med tryghedsmærke
Indehaver/ Ejendomsmægler Mde./ Køberrådgiver med tryghedsmærke

Christian Sarring

Telefon
Ken Heidemann, Indehaver
Indehaver

Ken Heidemann

Birgitte Fogtmann, Sagskoordinator
Sagskoordinator

Birgitte Fogtmann

Telefon

Anbefalinger

Solgt til prisen - Platanhaven 99, 2600

Jørgen & Jette, Platanhaven 99, 2600

Da vores formidlingsaftale udløber, kontakter vi LokalBolig – og vores gode indtryk bliver bekræftet. De kender området virkelig godt og har fine salgsstatistikker. De er nærværende, lytter og forstår virkelig vores situation. Så med ro i maven lader vi hussalget gå over til dem. Kun tre måneder senere er vores hus solgt til den udbudte pris. Deres markedsføring har været god. En professionel tekstforfatter har interviewet os om huset. Det, der har været vigtigt for os, er kommet med i markedsføringen. Og det giver god mening, for vi er jo de nærmeste til at kunne fortælle om huset og livet her. De forstår kunderne LokalBolig er lokalt meget stærke. De forstår køberne, deres forventninger, og hvilken type kunde der er oplagt til vores hus. Og så er de professionelle og sørger for at informere os godt undervejs – hver gang, der har været kontakt med en mulig køber. De sætter et stærkt team, og vi føler, at alle sejl er sat til.
Solgt til prisen - Efter anden mægler:
Vi har fået alt det, vi ønskede. Huset er solgt hurtigt ”til prisen”, og det har været et godt samarbejde – med klarhed, overblik og masser af engagement og energi.
Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
Provision
LokalBolig samarbejder med
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: