Intelligent markedsføring

Digital markedsføring via bannere og sociale medier

Med LokalBolig|Boost kommer du i kontakt med 66,5% af befolkningen, hvilket er en 8 gange større målgruppe end de aktivt boligsøgende.

 

Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig!

 

Om LokalBolig|Boost

Med LokalBolig|Boost får du en meget bred annoncering på Facebook, samt via bannerannoncering på de mest besøgte websites i Danmark. Dermed rammes flest mulige potentielle købere.

LokalBolig|Boost bringer dig i kontakt med de købere, der potentielt - bevidst eller ubevidst - kunne være interesserede i din bolig. Vores system udvider det potentielle marked for din bolig og bringer den i spil over for 66,5% af hele markedet.

Dét er intelligent markedsføring!

Lokal i en global verden

Danskernes medievaner har ændret sig i de seneste år. I dag bruger vi i stigende grad også sociale medier - først og fremmest Facebook. Når vi søger en ny bolig, bruger vi både de sociale medier og traditionelle medier såsom avisernes boligsektioner.

 

De forskellige medier spiller hver deres rolle i købsrejsen, og en række undersøgelser bekræfter, at det ikke er enten eller, men derimod både og, når du skal nå ud til potentielle købere med din bolig.

 

Med LokalBolig|Boost og alle vores andre annoncemuligheder vil du være sikret den bedste og mest inteligente annoncering af netop din bolig.

 

Data fra tusindvis af boligsalg i hele Europa kombineret med avanceret teknologi bringer LokalBolig|Boost i stand til at identificere de personer, der vil finde netop din bolig interessant - uanset om de er aktive eller passive boligsøgende.

 

7,5% af den danske befolkning søger aktivt ny bolig

26% går i overvejelse om at købe uden at være aktivt søgende

33% vil ikke afvise at skifte bolig, men de ser ikke sig selv som værende konkret søgende i markedet

Med LokalBolig|Boost kommer du i kontakt med 66,5% af befolkningen = 8 gange større målgruppe end de aktivt boligsøgende

Dét er intelligent markedsføring!

LokalBolig|Boost

Intelligent SoMe-markedsføring

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: