Velkommen til Svendborg

Sydfyns mest engagerede, målrettede og nærværende ejendomsmægler! Vi kalder det Boligsalg med PASSION™!

Vores åbningstider i butikken er mandag - torsdag kl.10-16 og fredag kl.10-15 (kl.8 - 22 på telefon), og vi er altid tilgængelige og fleksible. Vi kan aftale en fremvisning, vurdering eller møde når det passer dig. Det kan være en lørdag formiddag, søndag eftermiddag eller en hverdagsaften efter spisetid. Det kan også være du gerne vil mødes lige efter du har fri fra arbejde. Du spørger bare, og så finder vi en løsning, der passer dig. 

Hos LokalBolig Svendborg bliver du behandlet med respekt, og vi går ikke på kompromis med den tillid vi bliver vist, når du vælger at sælge eller købe bolig hos os.

LokalBolig Svendborg er en moderne og anderledes ejendomsmægler. Ejer og indehaver af butikken er ejendomsmægler Martin E. Lehrmann, der er opvokset i Svendborg og som bor her til daglig.

Hos LokalBolig i Svendborg har vi fuld fokus på at have tid til alle vores kunder. Hos os bliver du ikke glemt i mængden. Vi har aldrig flere boliger til salg end vi har tid til at fokusere på, hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for dig, når du skal have solgt eller når du skal finde en ny drømmebolig.

Du får en ejendomsmægler, der forstår at sætte sig ind i de behov og ønsker du har. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der bliver lyttet til dig og vi gør vores yderste for at forklare, hvordan hele processen i en bolighandel forløber, så du føler dig tryg . 

Læg så hertil, at du som sælger får markedets bedste online præsentation af din bolig med bl.a. ægte BoligFilm. højeste billedekvalitet og 3D plantegning. Med en professionel tekstforfatter til at sætte de helt rigtige ord på både boligen, lokalområdet og drømmen. Med mulighed for billedredigering (fx vise boligen med nyt køkken eller bad). Og med masser af andre elementer, der får din bolig til at skille sig ud fra mængden - og blive solgt hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

De bedste hilsner,
LokalBolig Svendborg

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Åbningstider

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

10.00 - 16.00

Torsdag

10.00 - 16.00

Fredag

10.00 - 15.00

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Efter aftale

Holdet

Ejendomsmægler - Indehaver, Ejendomsmægler MDE/ Vurderingskonsulent for Totalkredit/ Køberrådgiver m/ DE Tryghedsmærke Martin Erik Lehrmann
Indehaver, Ejendomsmægler MDE/ Vurderingskonsulent for Totalkredit/ Køberrådgiver m/ DE Tryghedsmærke

Martin Erik Lehrmann

Telefon
Ejendomsmægler - Salg og vurdering Gitte Groth
Salg og vurdering

Gitte Groth

Ejendomsmægler - Sagskoordinator Katrine Lundtofte Nielsen
Sagskoordinator

Katrine Lundtofte Nielsen

Ejendomsmægler - Marketing Manager Camilla Warming
Marketing Manager

Camilla Warming

Området

Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
Provision
LokalBolig samarbejder med