Velkommen til LokalBolig Egedal

Et vellykket salg bygger på tryghed, faglighed og ordentlighed, og det er netop det vi tilbyder vores boligsælgere.

 

Vi er et stærkt team med mange års erfaring, indgående lokalkendskab og vi sætter en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde. Vi prioriterer nærvær og derfor udliciterer vi ikke sagsbehandlingen, men er der for dig hele vejen fra start til slut. Vi møder dig ikke kun som mæglere, men som mennesker med indlevelse, erfaring og god energi.

 

LokalBolig Egedal sælger ejendommen i Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Slagslunde, Smørum, Ledøje, Veksø, Buresø & TangbjergVi står på spring for at hjælpe dig med et trygt boligsalg.

Bestil en gratis salgsvurdering!

LokalBolig Stenløse ApS

Egedal Centret 48

3660 Stenløse

Telefon: 47 19 28 00
CVR: 3912 2634

Åbningstider

Mandag

10.00 - 18.00

Tirsdag

10.00 - 18.00

Onsdag

10.00 - 18.00

Torsdag

10.00 - 18.00

Fredag

9.00 - 16.00

Lørdag

Lukket

Søndag

10.00 - 16.00

Holdet

Skal du have den bedste oplevelse med dit boligsalg? Så gå til en af Egedals bedst vurderede mæglere. Hos LokalBolig er døren altid åben, og vi står klar til at besvare dine store og små spørgsmål. Vi lover ikke mere end vi kan holde og varm luft og sælgersnak får du ikke af os.

Ejendomsmægler - Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF Lauge Schønemann Olsen
Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF

Lauge Schønemann Olsen

Telefon
Ejendomsmægler - Salgschef Sara Larsen
Salgschef

Sara Larsen

Ejendomsmægler - Sagskoordinator Lone Kragh Hansen
Sagskoordinator

Lone Kragh Hansen

Skal du sælge bolig i Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Slagslunde, Veksø eller Smørum?

Få en gratis salgsvurdering!

Med en kundeanbefaling helt i top må vi gøre noget rigtigt. Vi tror det skyldes, at vi hos LokalBolig er meget personlige. Vi interesserer os ikke bare for din bolig - men også for den historie der følger med. 

Hvad har været dejligt ved at bo i huset? Er det børnenes gamle klatretræ i forhaven? Er det den søde nabo med forstand på græsslåmaskiner? Er det aftensolen, som rammer den ugenerede terrasse? Når vi kender alle de gode oplevelser i dit hus, kan vi også sælge det til en meget bedre pris. Det er vi sikre på, du bliver glad for.

 

 

Ægte, lokal ejendomsmægler

Vi sælger kun bolig i og omkring Egedal. Derfor er vi 100 % eksperter i Danmarks herligste område.

Markedsføring i en liga for sig

Fantastiske fotos. Super mobilplatform. Intelligente annoncer på digitale medier med LokalBolig Boost. Og altid inkl. professionel tekstforfatter!

Ægte boligfilm

Hos LokalBolig laver vi markedets med afstand bedste boligfilm, det er en ægte video - ikke blot animerede stillbilleder.

Engagerede mæglere

Vi investerer meget af os selv i dit boligsalg. For vi brænder for at levere et godt resultat til dig.

 

Ren og skær kærlighed

Hos LokalBolig elsker vi det gode, dejlige liv i Egedal. Fra de familievenlige parcelhuse til de seniorvenlige nybyggerier. Fra de cykelvenlige stisystemer til de parkeringsvenlige småveje. Fra de fælleskabsvenlige andelsforeninger til de konditalsvenlige idrætsforeninger. Fra de børnevenlige skoleveje til de voksenvenlige pendler-ruter.

Her i Egedal er alt lidt venligere, lidt nemmere og lidt grønnere. Og hos LokalBolig sælger vi ikke bare din bolig – vi sælger hele Egedal. For sælger vi din by godt, så får prisen på din bolig et skub i den rigtige retning.

LokalBolig Egedal

Området

Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
LokalBolig samarbejder med