Velkommen til Odense

Odenses mest engagerede, målrettede og nærværende ejendomsmægler! Vi kalder det Boligsalg med PASSION!

Vores åbningstider i butikken er mandag - torsdag kl.10-16 og fredag kl.10-15 (kl.8 - 22 på telefon), og vi er altid tilgængelige og fleksible. Vi kan aftale en fremvisning, vurdering eller møde når det passer dig. Det kan være en lørdag formiddag, søndag eftermiddag eller en hverdagsaften efter spisetid. Det kan også være du gerne vil mødes lige efter du har fri fra arbejde. Du spørger bare, og så finder vi en løsning, der passer dig. 

Hos LokalBolig Odense bliver du behandlet med respekt, og vi går ikke på kompromis med den tillid vi bliver vist, når du vælger at sælge eller købe bolig hos os.

LokalBolig Odense er en moderne og anderledes ejendomsmægler. Indehaver af butikken er ejendomsmægler Martin E. Lehrmann, der har mange års erfaring fra boligmarkedet og Martin har bl.a. været ejendomsmægler og Daglig Leder hos to større ejendomsmæglerkæder i Odense, hvoraf det i den ene var som medindehaver. 
Daglig Leder i LokalBolig Odense er Torsten Gram. Torsten bor i Odense og har været ejendomsmægler i byen i flere år og har et stort netværk. Netop netværk er et stort fokus for os - for os er den gode relation et kæmpe aktiv for alle parter.

Hos LokalBolig i Odense får du en ejendomsmægler, der forstår at sætte sig ind i de behov og ønsker du har. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der bliver lyttet til dig og vi gør vores yderste for at forklare, hvordan hele processen i en bolighandel forløber, så du føler dig tryg . 

Læg så hertil, at du som sælger får markedets bedste online præsentation af din bolig med bl.a. ægte BoligFilm. højeste billedekvalitet og 3D plantegning. Med en professionel tekstforfatter til at sætte de helt rigtige ord på både boligen, lokalområdet og drømmen. Med mulighed for billedredigering (fx vise boligen med nyt køkken eller bad). Og med masser af andre elementer, der får din bolig til at skille sig ud fra mængden - og blive solgt hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

De bedste hilsner,
LokalBolig Odense

LokalBolig Odense ApS

Hjallesevej 6, st., th

5000 Odense C

Telefon: 31 57 55 00
CVR: 3921 3435

Åbningstider

Mandag

10.00 - 16.00

Tirsdag

10.00 - 16.00

Onsdag

10.00 - 16.00

Torsdag

10.00 - 16.00

Fredag

10.00 - 15.00

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Efter aftale

Teamet

Indehaver/ Ejendomsmægler MDE/ KøberRådgiver m/Tryghedsmærke/ Vurderingskonsulent for Totalkredit
Martin Erik Lehrmann
Telefon
Mobil
E-mail
Indehaver/ Ejendomsmægler MDE/ KøberRådgiver m/Tryghedsmærke & Vurderingskonsulent for Totalkredit
Torsten Gram
Telefon
Mobil
E-mail
Trainee
Simone Vie
Telefon
E-mail
Salg
Joachim Skou Hansen
Telefon
E-mail
Marketing Manager
Camillla Warming
Telefon
E-mail

Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
Provision
LokalBolig samarbejder med
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med