Ejendomsmægler LokalBolig Aarhus City køb og salg af boliger i Aarhus C og omegn.
Om butikken
Boliger til salg
Solgte boliger
Projektsalg og udlejning
Testimonials
SoMe

Vestergade 56D, 1.

På en af Aarhus’ måske bedste adresser ligger en af Aarhus’ smukkeste lejligheder. Det er foreningen af det moderne, hvor komfortløsninger og elegante designs går hånd i hånd med uovertrufne materialer, og det mere klassiske, der stædigt bibeholder pakhusets snart 130 år lange historie. Den samme charmerende, og autentiske fornemmelse opleves i nærmiljøet, der ikke alene giver jer perfekte rammer om dagligdagen, men som tillige sørger for, at I får det fulde udbytte af den centrale placering i Vestergade med kort afstand til alle byens herligheder.

SOLGT
SOLGT

Park Allé 11, 3 th

Eksklusive materialer, moderne løsninger og masser af lys kendetegner denne imponerende lejlighed, som dertil beriger din tilværelse med en attraktiv beliggenhed midt i Aarhus. Således kan du glæde dig over udsigten til den beundringsværdige Vor Frue Kirke på den ene side, mens Aarhus Rådhus og Rådhusparken gør sig bemærket via de vestvendte vinduer i den anden ende af boligen. Ligeledes når du hurtigt storbyens talrige muligheder til fods. Lejligheden rummer to forskudte værelser, to badeværelser, to stuer og et anseeligt køkken-alrum, mens to udsøgte altaner danner ramme om udelivet.

SOLGT
SOLGT

Ny munkegade 89, 1.tv. Øgadekvarteret

Med nøgleord som lyse omgivelser, god akustik og en delevenlig planløsning får I gode rammer i denne lejlighed centralt i Aarhus. Boligen har fået Troldtekt-lofter i næsten alle rum i 2020, ligesom der samme år blev malet stort set overalt. Videre er der opsat nyt toilet og håndvask i 2019. Desuden er der vedtaget renovation af udendørsarealet i efteråret 2022. Endelig får I en suveræn beliggenhed nær Universitetsparken, centrum og hverdagens gøremål.

SOLGT
SOLGT

Bernhardt Jensens Boulevard 123, 1. 2., 8000 Aarhus C

Drømmen om en lejlighed på Aarhus Ø med en stor terrasse og kig til vandet kan nu gå i opfyldelse. Det sker, når du overtager nøglerne til dette velindrettede og indbydende hjem i Z-Huset, som er opført i 2017 med en helt særegen og gennemtænkt arkitektur. Boligen rummer et badeværelse, et værelse og et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkkenet og stuen er kombineret. Netop stuen, og værelset med, forlænges desuden af det fortrinlige uderum, hvor du nyder udsigten til vandet og livet i området.

SOLGT
SOLGT

Knudrisgade 27,1. 8000 Aarhus C - Andelsbolig

Se nærmere på denne fine andelsbolig med en central placering tæt på byen og havnen i Aarhus C. På adressen møder I en ejendom fra 1871, hvis facade er malet og renoveret og har fået nyt tag i2020-2021. Glæd jer til gode fællesfaciliteter, et skønt fællesskab og et hyggeligt gårdmiljø foruden den smukke toværelses lejlighed på førstesalen med et køkken-alrum, en stue, et værelse og et badeværelse.

SOLGT
SOLGT

Skæring hedevej 137, 8250 Egå - Fritidshus

På Skæring Hedevej 137 ved Skæring Strand har I nu mulighed for at overtage dette velindrettede hus877 m2 grund. Huset ligger i et fredeligt område tæt på stranden, skoven, og hverdagens fornødenheder, og her er det muligt både at anvende beboelsen til fritidshus eller helårsbolig. På grunden er det muligt at bygge et hus på ca. 200 m2, hvilket giver et hav af muligheder for at bygge nyt på den store grund.

SOLGT
SOLGT

Enemærket 18, 8240 Risskov

Velkommen til Risskov, hvor et køkken, to stuer, fire værelser, to badeværelser, et bryggers og en stor, højloftet kælder venter i denne velholdte etplansvilla. Sælger oplyser at i 2016 blev samtlige vinduer i stueplan udskiftet, og der blev gravet dræn rundt om boligen. I kan se frem til at overtage et hjem med en favorabel planløsning, originale indvendige døre og skabe og et hav af muligheder for at sætte jeres eget præg. Dertil kan I lægge en frodig have, en velplaceret fliseterrasse og en dobbelt carport.

SOLGT
SOLGT

Niels Juels Gade 55 3. tv - Andelsbolig - Trøjborg

Trøjborg er ikke bare en attraktiv bydel, det er også dit hyggelige, kommende nærmiljø. Det sker, når du har overtaget nøglerne til denne delevenlige lejlighed, der byder på en stue, et stort værelse, badeværelse, køkken, entre og altan med udsigt til en dejlig gård.

SOLGT
SOLGT

Agerbæksvej 8N, 8240 Risskov

Velkommen til Risskov, hvor dette attraktive rækkehus tilbyder jer en spændende grundplan, der blandt andet sørger for en flot udsigt. Foruden det flotte vue bidrager markante glaspartier også til at hjemmet fremstår lyst og lækkert, og løsningen med køkken-alrum og stue på første sal er både genial og gennemtænkt. I får nemlig en flot kulisse om madlavning og måltider, mens stueplanet med fireværelser og to badeværelser lader jer gå til ro i fine rammer. Endelig har kælderen ekstra plads, og så er der have både foran og bag huset.

SOLGT
SOLGT

Fulgsøvej 42 - 8240 Risskov

Denne formfuldendte etplansvilla fra 2021 beriger jer med et indbydende interiør og en gennemtænkt planløsning såvel som en solrig have, hvor I kan nydeudelivet til fulde. Boligen er indrettet med et stort, åbent opholdsmiljø, en forældresektion med eget badeværelse og walk-in-closet samt tre børneværelser, endnu et badeværelse, et bryggers og et viktualierum. Ydermere får I fornøjelsen af en dobbelt carport og en attraktiv beliggenhed nær alle byens tilbud. 

SOLGT
SOLGT

Sjællandsgade 128, st.

Ejendommen er totalrenoveret i 2016-2017, hvor der er skiftet tag og vinduer, og selve boligen blev også istandsat, så alt står skarpt. Lejligheden byder på et køkken i åben forbindelse med stuen samt et badeværelse og to regulære værelser. Hjemmet er således også delevenligt, ligesom det er et rigtig godt forældrekøb. Der er fællesopbevaring og vaskerum i kælderen, og derudover vil du værdsætte gårdmiljøet.

SOLGT
SOLGT

Nordborggade 15, 3.2. - Med hjemfaldspligt

I Aarhusbydelen Langenæs møder I denne fuldstændigt gennemrenoverede lejlighed, der foruden et hav af lækre detaljer og velvalgte materialer også byder på en god, veldisponeret planløsning. Beliggenheden er fortrinlig med korte afstande til hverdagens gøremål og grønne, rekreative arealer. Velkommen til.

SOLGT
SOLGT

Christiansgade 25, 1. tv.

I denne flotte, istandsatte lejlighed går moderne komfort og herskabelig charme hånd i hånd og skaber en bolig lidt ud over det sædvanlige. Lejligheden er placeret i en smuk hjørneejendom på Christiansgade lige i hjertet af Aarhus, og fra både køkkenet og altanen er der kig til åen. Indenfor venter jer store, lyse rum med smukke stuklofter og et væld af fine detaljer.

gade
SOLGT

Mejlgade 69 4. tv.

Med en fantastisk beliggenhed tæt på det hele i Aarhus finder I denne skønne 3 værelses lejlighed på 4. sal. I bliver budt indenfor i en lys lejlighed med originale plankegulve, hvor især karnapstuen bærer en herskabelig stemning med stuklofter og en flot roset med et smukt mønster. Derudover får I et fint værelse, en spisestue, et badeværelse med norske skiferfliser og et køkken med udgang til en vestvendt altan. I får mulighed for at nyde en skøn udsigt over hustagene fra lejligheden.

mejlgade
Solgt

Graven 12 , st

Graven 12 er en placering, hvor bymennesket kommer til at stortrives. Lejligheden ligger super fordelagtigt i Aarhus C, hvor du kan søge mod vandet, skoven, gågaden eller mødes med vennerne på et af byens spisesteder, hvor du stadig kun er få minutter fra din hoveddør. Det bemærkelsesværdige ved en lejlighed, med så central en placering, er den tilknyttede fællesgård, som du får direkte adgang til fra lejligheden.

Graven
solgt

Mejlgade 82B, 3. th.

En yderst veldisponeret lejlighed, med mange veludførte løsninger, hvor man heriblandt finder de store nydelige specialbygge skabe, der bringer et herskabeligt udtryk i lejligheden. Lejligheden byder dog også på en smuk og yderst eftertragtet altan som er i læ og har masser af plads til grill og møbler. 

solgt
Solgt

Langenæs allé 41, 2. th.

Efter ganske kort tid på nettet fandt vi en køber til denne skønne lejlighed, med udsigt til et velholdt grønt areal. Denne lejlighed fik vi solgt gennem vores store kendskab til området og hjemfaldspligten som er tinglyst på lejligheden. Det blev her bevist at din ejendomsmæglers engagement og lokalkendskab, er værdiskabende for salget.

solgt
SOLGT

Ny Munkegade 2B st. th.

I området omkring universitet, de mange smukke parker omkring øgaderne og kort afstand til centrum, har vi solgt denne skønne lejlighed beliggende i en høj stue. Fra lejlighedens mange vinduer har alle rummene et skønt lysindfald og bringer en dejlig stemning indenfor i de store veldisponeret rum.

  

stuen
SOLGT

Ny munkegade 2B 1. th.

Denne yderst veldisponeret lejlighed, er noget som markedet var glade for. Fordelt på 46m2 bød denne lejlighed på et dejligt køkken-alrum, et soveværelse med masser plads til både en stor seng, garderobeskab og skrivebord. Yderligere er toilettet opdateret og mangler ikke plads selvom lejligheden ikke er større. 

1.sal
SOLGT

Møllestien 26

I Aarhus' nok mest hyggeligste gade, som bærer præg af et stort stykke aarhusiansk historie, har vi solgt et dejligt hus, hvor en gennemgribende moderniseringer spiller godt sammen de historiske træk området er kendt for.

Møllestien
SOLGT

Irma Pedersens gade 15, 3. 4.

På Aarhus ø, ligger AArhus byggeriet der er tegnet af BIG, har vi haft æren af at sælge en skøn lejlighed med udsigt ind mod byen og til Marselisborg skov. Køber kan se frem til en lejlighed med smukke elementer i køkken og bad, samt en stor altan, hvor gode aftenstunder kan nydes i solen når arbejdsdagen er færdig.

Irma
SOLGT

Vester Alle 18, 3.

Med udsigt til ARoS og mølleparken, og få meter fra Vesterbro Torv, bliver placering af denne lejlighed ikke mere central. De rummelige 3 stuer en-suite, skabe gode rammer for dagligdagen. 

Vester alle
SOLGT

Vesterbrogade 31B, st.

Med store brede rum, højt til loftet, og egen terrasse, får køberne af denne lejlighed, følelsen af at have en villa midt i Aarhus c. På den anden side af porten ligge Botanisk Have, Ceres krydset og Vesterbro Torv, så oplevelsen af centrums puldsende byliv bliver man ikke snydt for.

vesterbrogade
SOLGT

Langenæs allé 8, 3. tv.

Lække indflytningsklar lejlighed i starten af bydelen Langenæs. 
Med nem adgang til byen, diverse butikker og transport muligheder, er beliggenheden en perle i Aarhus C, som de to nye købere er de heldige ejere af og kommer til at nyde godt af.

Langenæs allé 8, 3. tv.
SOLGT

Vestergade 78, 1. th. | 8000, Aarhus C

2. lejlighed i opgangen, vi har fået solgt inden for få måneder. Vi har stor efterspørgsel på området omkring Vesterbro Torv.
Vi kender til områdes herligheder, genveje og små hyggelige kroge, som fuldender området og gør det til en af de bedste placeringer i Aarhus. 

Vestergade 78, 1.th.
SOLGT

Valdemars Have 28, st. 1.

Du får en lys og moderne lejlighed fra 2019, hvor komforten er helt i top med kvalitetsmaterialer, gulvvarme overalt og genveksanlæg. Som prikken over i’et får du en stor, solrig altan samt en lav andel af fællesudgifterne i ejerforeningen, da dette er én af de mindre boliger i bebyggelsen. Perfekt til singler og par. Velkommen til Valdemars Have 28!

Valdemars
SOLGT PÅ FØRSTE FREMVSINING

Rosensgade 30C, st. tv.

Lejligheden er placeret midt i byen, og samtidig er du afskærmet for larm og fremmede mennesker, da lejligheden ligger i en baggård. Når du træder ud af porten, går du direkte ud på de charmerende, brostensbelagte gader i Latinerkvarteret, hvor der er masser af caféer og hyggelige butikker.

Rosensgade
Overtaget fra anden mægler

Langenæs allé 35, 2. mf.

Velkommen til anden sal på Langenæs Allé 35 i Aarhus, som er det perfekte område for dig, der ønsker fred og ro, men samtidigt gerne vil være tæt på byen. Her befinder denne fine lejlighed sig, der med sin veldisponerede planløsning blandt andet også tilbyder en vestvendt altan. Tilmed får du udsigt til grønne fællesarealer, som takket være viceværten fremstår velpassede og det samme gælder for kælderen og trappeopgangen.

Langenæs
SOLGT

Banegårdsgade 1, 5. 39., 8000 Aarhus C

Dette hjem er fordelagtigt placeret midt i centrum af Aarhus. Her får du først og fremmest en eminent udsigt til den ikoniske regnbue på toppen af ARoS, ligesom du kan betragte Rådhusparken. I gadeplan har du stort set alt i gåafstand, du kan nå den nærmeste dagligvarebutik på to minutter til fods eller fortsætte til det pulserende byliv, hvor butikker og caféer lokker.

Bane
SOLGT

Assensgade 18, 5. tv.

Taglejlighed på Frederiksbjerg, som er nybygget og har 3 altanen. 1 ind mod gården og 2 med en sublim udsigt ud over tangkrogen. En god studielejlighed, for en som gerne vil have en placerings som er prikken over i'et, med adgang til både natur og butikkerne på Frederiksbjerg. Den nyere lejlighed har består af et stort badværelse, et flot lyst køkken-alrum og et godt soveværelse.

Assensgade
SOLGT

Strandagervej 13, 8250 Egå

Tæt på stranden og med Mindelunden som baghave får I meget unikke omgivelser her i Skæring små 300 meter fra kysten. Der er tale om et sommerhus fra 2012, som sælger selv har opført med materialer af højeste kvalitet.

Strandagervej 13, 8250 Egå
SOLGT

Badstuegade 9, 2., 8000 Aarhus c

Størstedelen af kvadratmeterne er allokeret til alrummet, der karakteriseres ved blandt andet det behagelige lysindfald fra kvistene på den ene side, skråvinduerne på den modsatte og kipvinduerne foroven. Dertil kommer de blotlagte dele af trækonstruktionen, som er fremhævet i sort. 

Badstuegade 9, 2., 8000 Aarhus c
SOLGT

Vestergade 78, 3. th., 8000 Aarhus c

Hjemmet prydes af et herskabeligt udtryk med stuk, paneler og højt til loftet. Nyd også de fine, originale og velholdte gulve, og så er boligen renoveret i 2016 med køkken, maling, tapet og gulve. Lejligheden kan desuden let blive mere delevenlig ved at forlænge badeværelset hen til gangen. Herudover bliver du en del af en sund ejerforening, hvor bygningens opgang er renoveret i 2020 blandt andet med nye hoveddøre til lejlighederne. 

Vestergade 78
SOLGT PÅ UNDER 1 MÅNED

Graven 18D, 8000 Aarhus c

Denne skønne ejerlejlighed beliggende i Aarhus’ populære Latinerkvarter med alt lige ved hånden, er blevet solgt. Lejligheden fra 2005 ligger tilmed inde i en lille brostensbelagt baggård, hvorfor der er helt roligt. I 2020 er boligen blevet moderniseret, så den fremstår i rigtig pæn stand. Du kan se frem til en hyggelig stue og køkken ud i ét, et rummeligt soveværelse og et godt badeværelse. Til ejendommen hører desuden en fælles gård og vaskekælder, ligesom du også får dit eget kælderrum til opbevaring.

Graven 18D, 8000 Aarhus c
SOLGT PÅ 20 DAGE

Banegårdsgade 1, 5. 35., 8000 Aarhus c

Der er elevator op til femte sal samt nye vinduer fra 2016, og lejligheden er desuden delevenlig, da de to værelser er næsten lige store. Det helt store trækplaster må dog, foruden beliggenheden, være altanen, som er strategisk placeret i fordelingsgangen, så begge værelser nemt kan tilgå den. Lejligheden fungerer dog også godt til et kærestepar, og byens mange muligheder ligger lige uden for døren. Der er endvidere tilknyttet parkering i gården bag en aflåst port.

Banegårdsgade 1
SOLGT

Koglestien 17, 8250 Egå

Huset fra 2010 rummer 3 gode værelser, samt en hyggelig hems med opgang fra det store køkkenalrum, der er udstyret med lyse elementer samt i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er direkte udgang til stort terrasseområde. Fra alrummet, stuen og terrassen har I direkte udsigt til vandet og naturen

Koglestien 17
SOLGT

Ceresbyen 32, st. 1., 8000 Aarhus C

Bo midt i Aarhus omgivet af grønne miljøer og bynære muligheder. Denne dejlige ejerlejlighed egner sig særdeles godt som delebolig takket være to forskudte værelser og et centralt opholdsmiljø. Hertil hører et indbydende badeværelse samt en stor altan, som er fordelagtigt hævet over terrænet.

Ceresbyen 32
SOLGT på 23 dage

Grønnegade 39, 8000 Aarhus C

Grønnegade er en af de mest centrale beliggenheder i Aarhus. for enden af Grønnegade ligger Aarhus å, og beliggenheden giver også nem adgang til diverse parker. Boligen er et håndværkertilbud som åbner op for at man kan kombinere den sublime beliggenhed midt i Aarhus med en bolig, tilpasset til sin helt egen stil. 

 Grønnegade 39
SOLGT på 6 uger

Odensegade 29, 3. tv., 8000 Aarhus C

Lejligheden er beliggende på skønne Frederiksbjerg, hvor der er nem adgang til alle dagligdagens gøremål. Lejligheden har 2 gode værelser og fra stuen har man adgang til altanen. Køkkenet og badeværelset er moderne og passer godt ind i lejlighedens klassiske stil. Lejligheden fremstår herskabelig igennem sine plankegulve og stuklofter.

Odensegade 29, 3. tv.
SOLGT I SKUFFEN

Havlundsvej 33, 8250 Egå

En unik beliggenhed venter jer her i Skæring i anden række til vandet. Netop disse smukke og stille omgivelser indrammer denne spændende villa, som blev opført i 2010 med jordvarmeanlæg og gulvvarme overalt. Grundet den nye lokalplan for området ved Skæring Strand, har villaen skiftet status fra fritidsbolig til helårsbolig. En af de specielle ting ved denne villa er, at den har en kælder, hvilket man ikke længere må udgrave i området.

Havlundsvej 33, 8250 Egå
SOLGT

Jens Baggesens Vej 102, 2. th., 8200 Aarhus N

Lejligheden er oplagt som delelejlighed, da den har tre værelser, en stue, et badeværelse og et funktionelt køkken. Du får desuden også kort afstand til både strand og skov samt Trøjborgs udvalg af butikker og caféer. Aarhus Centrum kan tilmed nås på en lille cykeltur.

Jens Baggesens Vej 102, 2. th., 8200 Aarhus N
SOLGT TIL PRISEN

Hallsti 7, 1. tv., 8000 Aarhus C

På Frederiksbjerg i Aarhus ligger denne moderne lejlighed i to plan med en fantastisk beliggenhed og en udsøgt indretning. Ejendommen er fra 2015, som dengang vandt en pris for bedste arkitektoniske byfornyelse, men indenfor murene finder I også en del dejlige detaljer i hjemmet. Blandt andet er der gulvvarme overalt, LED-lys i trappen i massiv eg til anden sal og et genveksanlæg, som er med til at skabe et godt indeklima. Derudover har I brugsret til en fælles gårdhave.

Hallsti
OVertaget fra anden mægler, SOLGT på 9 dage

Silkeborgvej 142, 1. tv., 8000 Aarhus C

I Aarhus nær Den Gamle By og VIA University College finder I denne rummelige toværelses lejlighed, som nu kan blive jeres. Lejlighedens optimale planløsning gør den yderst delevenlig, mens den også egner sig fint til singlen eller parret. I får en stor stue, et rummeligt værelse, et køkken, et badeværelse og to altaner, og dertil kommer en kælder med et disponibelt rum og et toilet, som på nuværende tidspunkt lejes ud til rengøringsfirmaet i ejendommen, hvilket nemt kan forlænges.

Silke
Overtaget fra anden mægler, SOLGT på 19 dage

Borggade 7, 5. tv., 8000 Aarhus C

I Aarhus’ Latinerkvarter kan I nu bosætte jer i denne lyse, tiltalende lejlighed. Hjemmets to værelser, stue, køkken og bad emmer af god stil, så I kan flytte lige ind og starte livet i de fremragende omgivelser. Trumfen er de to store, solrige altaner, hvorfra I kan nyde synet af byens markante vartegn. Lejligheden har fået skiftet to loftsvinduer for halvandet år siden, og på samme vis er ejendommen godt holdt af den sunde ejerforening, der har sørget for tagskift i 2008

Borggade
Overtaget fra 2 andre mæglere

Nørre Allé 47, 3. tv., 8000 Aarhus C

Leder du efter den perfekte studiebolig i hjertet af Aarhus, så bør du se nærmere på den her lækre lejlighed på Nørre Allé. Her kommer du til at bo i det attraktive smørhul mellem Strøget, Universitetsparken, Latinerkvarteret og Botanisk Have. Samtidig kan du glæde dig over en lys bolig med en stor hems, så du i praksis kan indrette lejligheden som en toværelses.

Nørre
SOLGT på 9 dage over udbudsprisen

Rudolph Wulffs gade 15, 2. th., 8000 Aarhus C

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne skønne lejlighed, der ligger i Marselisborgkvarteret på kanten mellem Frederiksbjerg og Kongsvang. Her er der netop planlagt et byfornyelsesprojekt under navnet Kongslunden, som vedrører Kongsvang og skovene omkring Marselisborg. Der er derudover planer om at nedgrave Marselis Boulevard, hvilket vil blive et stort aktiv for området. Ejendommen fik i 2020 nyt tag, og indenfor venter dig en lejlighed med masser af skabsplads, tre værelser, et flot køkken og to altaner. Velkommen til.

Rudolph
SOLGT på en uge over udbudsprisen

Langenæs Allé 15, 5. th., 8000 Aarhus C

Jeres kommende bolig centrerer sig omkring den markante stue, hvor æstetikken præges af de fritlagte hanebånd under loftet, der er ført til kip. I kraft af rummets størrelse er det en smal sag at få plads til både spisebord og sofamøblementet. Boligen er kompakt, men behageligt ruminddelt med en anseelig hems, der kan tjene som soveværelse, og et nydeligt køkken, som er udstyret med rigelig bordplads og de gængse hårde hvidevarer. Brusebadeværelset nås fra entréen.

Lang
SOLGT på 2 uger

Graven 12, 2., 8000 Aarhus C

I det fantastiske Latinerkvarter i hjertet af Aarhus udfolder denne yderst unikke lejlighed sig, der med tre plan henleder tankerne på et lille byhus. Hjemmets specielle indretning uden kvadratiske værelser og standard-byg emmer af charme og sjæl foruden smukke, fritlagte bjælker og smarte opbevaringsløsninger. Desuden får I glæde af nyere vinduer og tag, og som bonus er det muligt at etablere en altan fra køkkenet i den godt istandsatte lejlighed med en minimal varmeudgift. I får også et kælderrum og en hyggelig gårdhave.

grav
Overtaget fra anden mægler, SOLGT til prisen

Vestre Ringgade 208, 2. th., 8000 Aarhus C

Nu har I chancen for at bo centralt i Aarhus med få skridt til universitetet, Botanisk Have og livet i midtbyen. Derudover byder boligen på en stor stue, et værelse og et køkken, mens en altan med udsigt til områdets grønne arealer står til rådighed i tilknytning til stuen. Lejligheden fremstår desuden yderst delevenlig.

123
SOLGT på én uge

Stadion Allé 15, 5. th., 8000 Aarhus C

Lejligheden ligger på den måske bedste beliggenhed i Aarhus! I den rolige gade Stadion Allé, der er prydet af grønne træer og smukke, høje rødstensejendomme. Lige rundt om hjørnet ligger Ingerslevs Boulevard med sine åbne to ugentlige torvedage.

Stadion
Overtaget fra anden mægler

Graven 18E, 1. th., 8000 Aarhus C

Med en fantastisk beliggenhed i Aarhus C, der giver jer gåafstand til by, skov og vand, venter denne flotte lejlighed på at byde jer velkommen hjem. Der har kun boet én ejer siden opførelsen i 2005, og hele boligen emmer af moderne interiør, mens den fordeler sig på tre etager, der skaber en unik og luftig atmosfære. Således venter i alt tre værelser, et køkken, badeværelse og en stue. Velkommen til.

grav
SOLGT på én måned

Hulvejen 8A, 8543 Hornslet

Denne smukke, ældre, istandsatte landejendom, er opdelt i 2 ideélle anparter, hvoraf Hulvejen 8A er den del med det originale stuehus. Stuehuset er moderniseret og indeholder 254 kvm. bolig med gulvvarme i det meste af huset, som opvarmes via et nyere jordvarmeanlæg. Der er smuk stor fælles gårdhave og hvert af de store udhuse, er delt op i 2 ca. lige store dele. Én til Hulvejen 8A og én del til Hulvejen 8B. Sådan er det også med haveanlægget, hvor en tydelig opdeling sikrer, at man hver især også kan nyde privatlivets fred. De fælles områder er bl.a. gårdspladsen samt det engstykke på ca. 2,5 HA, der findes omkring 1 km fra ejendommen.

Hulvejen
Overtaget fra anden mægler

Kådhøjvej 12, 8530 Hjortshøj

Denne rummelige villa på 315 etagemeter i den lille by Hjortshøj er stedet, hvor I kan realisere alle drømmene. Her er der, udover selve boligen, både en separat lejlighed og mulighed for hjemmeerhverv. Dette giver mulighed for at bo flere generationer samlet, have en ekstra lejeindtægt, kombinere familielivet med erhverv eller bare have masser af luft omkring jer.

Kåd
SOLGT på en måned

Christiansgade 25A, kld., 8000 Aarhus C

Du får ikke en mere central beliggenhed i Aarhus end med denne høje parterrelejlighed, der præsenterer sig indbydende med et godt lysindfald og en ideel planløsning. Foruden et køkken-alrum kan du nemlig se frem til to værelser, hvoraf det ene nemt kan arrangeres som stue. Til boligen hører et depotrum, og så kan du slappe af på en fælles terrasse og i gårdhavemiljøet. Den helt store force er dog adressen i hjertet af byen få øjeblikke fra Åboulevarden, Strøget og et væld af caféer.

Christian
Overtaget fra anden mægler, SOLGT på en måned

Kroghsgade 6, kld., 8000 Aarhus C

Denne dejlige, toværelses lejlighed er placeret i en lys, høj kælder på én af de hyggeligste gader på dejlige Frederiksbjerg. Hjemmet har gennemgået flere renoveringer, som gør den lige til at flytte ind i. Her kan nævnes, at man i 2017 har lagt nyt tag på ejendommen og malet facaden, mens 2019 indvendigt bød på støbning og isolering under de nye trægulve i stue og soveværelse, pudsning af vægge, udskiftning af flere døre og nye stikkontakter overalt. Ude venter en hyggelig gårdhave.

Krogh
Overtaget fra anden mægler, SOLGT på 2 måneder

Helga Pedersens Gade 7, 2. 1., 8000 Aarhus C

I første parket til Aarhusbugten, på spidsen af Aarhus Ø, ligger denne fortrinlige lejlighed, der kan bryste sig af en unik beliggenhed med en storslået udsigt over vandet og skoven, som smyger sig langs kystlinjen mod nord. Dertil kommer den stilsikre æstetik på facaden såvel som inden døre, og det hele understreges fornemt af materialer af høj kvalitet. Velkommen.

Helga
Overtager fra anden mægler, SOLGT gennem køberkartotek

Søndergade 58, 3., 8000 Aarhus C

Kan beliggenheden ikke blive central nok? Så se denne spændende lejlighed, der ligger i hjertet af Aarhus, således at byens fristende tilbud ligger på den anden side af hoveddøren. Jeres kommende hjem udfolder sig på tredje sal, og I kan se frem til at have hele etagen for jer selv foruden at blive en del af en velfungerende ejerforening med en lækker, fælles altan. Det skal ydermere nævnes, at der i perioden omkring 2016/2017 er foretaget en renovering af facade, tag og den fælles altan.

Søndergade 58
Overtaget fra anden mægler

Skt. Nicolaus Gade 3, 2. 17., 8000 Aarhus C

I 2015 er lejligheden nyindrettet, således I nu overtager et tidssvarende hjem, der tilmed kan deles af to eller tre personer. Rundturen starter i det flotte køkken, som er udført i en nordisk æstetik og inspirerer til spændende madlavning. Der er masser af albuerum til amatørkokken og åbning ind mod stuen, så I kan hyggesnakke på tværs af aktiviteter. Den tiltalende stue har som prikken over i’et udgang til en herlig altan med udsigt til rådhusparken og Scandinavian Center. De to værelser har begge klædeskabe, og badeværelset er stilrent udført med kontraster i sort og hvid samt glasafskærmet bruseniche og vaskesøjle.

Skt.
SOLGT gennem køberkartotek

J. Michaelsens Gade 2, 3., 8000 Aarhus C

På tredje sal i en klassisk, smuk ejendom fra 1910 finder I denne imponerende lejlighed, der præsenterer sig med en gennemført æstetik. Funktionaliteten er ligeledes i top med en god, velindrettet planløsning samt en beliggenhed på Frederiksbjerg, der giver jer nærhed til langt hovedparten af byens mange og interessante tilbud.

j.m.
Overtaget fra anden mægler, SOLGT over udbudsprisen

Dagmar Petersens Gade 94, 3. 3., 8000 Aarhus C

Det ikoniske Z-huset sætter tonen for et attraktivt nærområde, der giver jer frit udsyn over Aarhusbugten samt alle byens tilbud inden for rækkevidde. Lejligheden nås hurtigt med elevatoren, der går fra parkeringskælderen. Altanerne lader jer nyde solen hele dagen, mens vuet over vandet aldrig stopper med at imponere. Boligen har en åben indretning med Junckers-gulve, Siemens-hvidevarer og interiør fra HTH. Her er to værelser, badeværelse samt køkken og stue ud i ét. Ejerforeningen råder desuden over en gæstelejlighed, der kan lejes ved behov.

dagmar
Overtaget fra anden mægler, SOLGT til prisen på 5 dage

Silkeborgvej 26A, 4. tv., 8000 Aarhus C

Et fantastisk lysindfald, en gennemført New Yorker-stil og en stor, sydvendt altan er blot et udpluk af dét, der venter dig i denne lækre lejlighed midt i Aarhus. Her får du en lys, stilren indretning og lysdæmpning i alle rum, og som prikken over i’et sørger placeringen på øverste etage for masser af privatliv. V

Silk
Overtaget fra anden mægler, SOLGT til prisen på 5 dage

Marstrandsgade 21, st., 8000 Aarhus C

En god indretning med masser af sjæl er netop, hvad du kan forvente i denne spændende lejlighed, der fordeler sig over stueplan og kælder. Her er mulighed for at gøre den delevenlig for tre personer samtidig med, at der stadig er et fællesrum i stuen. Som bonus har du egen altan ud til gårdhaven, og så er beliggenheden i centrum af Aarhus i særklasse. Desuden kan det nævnes, at døren fra soveværelset til stuen er opmuret i 2018.

mars
SOLGT på én uge til prisen

Møllestien 28, 8000 Aarhus C

På en brostensbelagt gade i Aarhus Midtby ligger dette bindingsværkshus, der dateres til 1827, og alt emmer af historisk charme. Ejendommen byder på to separate boligenheder, og mens taget er skiftet i 2017, er begge badeværelser renoveret i 2018 og udstyret med gulvvarme. Stueplanet byder på et køkken, en stue og et værelse, og i boligen ovenpå fordeler to etager køkken-alrummet samt to de værelser. Udenfor venter en virkelig hyggelig gårdhave samt en anneksbygning med et vaskerum og mange gode muligheder i det disponible rum.

Mølle
Overtaget fra anden mægler

Heibergsgade 18, st., 8000 Aarhus C

Søger du en lejlighed, der har lidt ekstra at byde på, så er det måske dig, som skal overtage nøglerne til denne charmerende bolig i Frederiksbjerg. Foruden et fint opholdsmiljø med stue, alrum og køkken ud i ét får du et værelse og et pænt badeværelse. Fra lejligheden er der direkte adgang til dit eget rum i kælderen, der føles som ekstra kvadratmeter. Et andet trumfkort er, at du fra alrummet kan træde ud på din egen terrasse, som fører videre ned i fælleshaven.

Hei
SOLGT på 20 dage til prisen

Stadion Allé 4, 1. tv., 8000 Aarhus C

På Stadion Allé 4 på Frederiksbjerg i Aarhus møder I denne stemningsfyldte lejlighed, der kan bryste sig af en beliggenhed i absolut topklasse, en veldisponeret planløsning og et veritabelt væld af smukke detaljer. Boligen er tilmed overordentlig velholdt, blandt andet i kraft af et nyt køkken og bad (med vaskesøjle) fra 2016 og en omlagt gårdhave fra 2019. I 2015 fik hele ejendom desuden udskiftet taget.

Sta
SOLGT på én uge over udbudsprisen

Klostergade 19, 2. 3., 8000 Aarhus C

Latinerkvarteret har en helt særlig atmosfære, som er med til at kendetegne Aarhus. Her ligger denne skønne etværelseslejlighed, og der skal du selvfølgelig bo. Du flytter ind i en pæn, koksgrå ejendom fra 1999, og så får du en bolig med alt, hvad du skal bruge. Badeværelset er både flot og funktionelt, og køkkenet er smart integreret i stuen, så du kan samtale med vennerne, mens der kokkereres. Når solen er fremme, kan du medbringe kaffen og sætte dig til rette på tagterrassen eller den sydvendte svalegang.

klost
SOLGT på 12 dage

Fredensgade 30, 1. th., 8000 Aarhus C

På Fredensgade 30 kan du nu overtage denne indflytningsklare toværelseslejlighed, der takket være en udførlig renovering i 2019 fremstår i særligt fin stand. Forbedringerne talte blandt andet nyt køkken, badeværelse og gulve samt lofter. Du bosætter dig tilmed centralt med byens mange kulturtilbud, spisesteder og specialbutikker lige uden for hoveddøren. I ejendommen har du tillige adgang til vaskefaciliteter, cykelparkering og eget depotrum i kælderen.

fred
SOLGT på 9 dage til udbudsprisen

Falstergade 42, 4. th., 8000 Aarhus C

Du læste rigtig nok: Fra denne lejlighed kan du spotte de blå bølger i horisonten, når du befinder dig på den østvendte altan, ligesom du beskuer den fantastiske gårdhave, som deles med de øvrige beboere. I ejendommen er der også vaskekælder, og så råder du over dit eget kælderrum. Herligheden stopper langt fra her, og der venter et brusebadeværelse, et fedt køkken-alrum og en stue med opgang til en mulighedsrig hems. Prikken over i’et er den sublime beliggenhed tæt på byen og universitetet.

falst
SOLGT på 23 dage til udbudsprisen

Banegårdsgade 31, 3., 8000 Aarhus C

Soveværelset er smart indrettet med et walk-in closet, og dertil kommer en stue, der med fordel kan omdannes til endnu et værelse, hvis du ønsker at anvende hjemmet som en delelejlighed. Begge rum har desuden sydvendte vinduer. Derudover er der et Flot Kitchn-køkken fra 2012 med plads til spisebord. I forbindelse med køkkenet træder man ud på en stor lækker terrasse. Endelig fuldendes lejligheden af et badeværelse med separat bruseniche.

Bane
SOLGT på 15 dage til udbudsprisen

Thunøgade 19, 2., 8000 Aarhus

En flot trappeopgang leder dig til selve lejligheden, hvor der overalt hersker en behagelig atmosfære. Du skal glæde dig til at opleve det aflange opholdsmiljø, som består af et velholdt køkken og en stue ud i ét. Selve køkkenet præsenterer sig tidløst med hvide fronter, og der er rigelig bordplads til at udfolde dine kulinariske evner. Du får tilmed glæde af en smart ø med integreret vinkøleskab, en induktionskogezone samt gængse hårde hvidevarer, heriblandt en vaskemaskine, så du slipper for en tur på vaskeriet. Resten af rummet er oplagt at dedikere til en hyggelig spisekrog og et sofahjørne, så du kan invitere gæster over i weekenden. De resterende kvadratmeter består af et pænt badeværelse samt to værelser, hvoraf det ene prydes af et indbygget skab.

thun
Overtaget fra anden mægler

Strandparken 33, 2. th., 8000 Aarhus C

Med en beliggenhed midt i Aarhus C på det attraktive Frederiksbjerg kommer du aldrig til at mangle noget i denne lyse, toværelses lejlighed med to altaner og en fantastisk udsigt over by og vand. Med store, lyse rum egner hjemmet sig desuden ideelt som delebolig eller til den enlige. Du har adgang til en flot, grøn have, fine vaskefaciliteter og et kælderrum foruden et kælderskab. Ydermere er der ved at blive etableret beboerparkering i området.

strand
SOLGT på 9 dage

Janus La Cours Gade 8, 5., 8000 Aarhus C

Lejligheden er indrettet i 2005 og ligger i den rolige, ensrettede Janus La Cours Gade i en klassisk murstensejendom med aflåst port ind til et hyggeligt gårdmiljø, hvor der er cykeloverdækning og mulighed for at leje en garage. Ejerforeningen er veldrevet og har en sund økonomi. Det er passende at begynde på den vestvendte, ugenerede altan/terrasse med skydedøre af glas, hvor der er sol fra middag til aften. Herude er det oplagt at bruge tiden i selskab med gode venner, mens I skåler i kølige drikkevarer og fra femte sals højde ser himlen forvandle sig fra blå til orangerøde toner i solnedgangens skær.

jan
Overtaget fra anden mægler

Kystvejen 27, 2. th., 8000 Aarhus C

Bare ét blik på bygningens smukke facade med røde mursten og sprossede vinduer vidner om, hvilken herskabelig lejlighed der venter her på Kystvejen 27. Indendøre vil synet af den imponerende loftshøjde på 2,94 meter, de enestående stukkaturer og det klassiske trægulv ikke skuffe. I får tre stuer og tre værelser foruden et badeværelse, et køkken og to solrige altaner. I ejendommen er der elevator, som fører jer til anden sal, og I får adgang til et hyggeligt gårdmiljø med cykelskur.

kyhst
SOLGT på 2 uger til prisen

Skt. Nicolaus Gade 3, 2. 8., 8000 Aarhus C

I 2015 er lejligheden nyindrettet, således I nu overtager et tidssvarende hjem, der tilmed kan deles af to eller tre personer. Rundturen starter i det flotte køkken, som er udført i en nordisk æstetik og inspirerer til spændende madlavning. Der er masser af albuerum til amatørkokken og åbning ind mod stuen, så I kan hyggesnakke på tværs af aktiviteter. Den tiltalende stue har som prikken over i’et udgang til en herlig altan med udsigt til rådhusparken og Scandinavian Center. De to værelser har begge klædeskabe, og badeværelset er stilrent udført med kontraster i sort og hvid samt glasafskærmet bruseniche og vaskesøjle.

skt. n
Overtaget fra anden mægler
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse og Farum
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek