Ejendomsmægler Velkommen til LokalBolig Herning - din lokale ejendomsmægler! køb og salg af boliger i Herning og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg
Solgt
Lejebolig
Kundeanbefalinger
SoMe

Haakonsgade 20, 7400 Herning

Er det drømmen at bo centralt i Herning kort fra gågaden, så har I jeres næste hjem lige her. Der er tale om et attraktivt byhus, der  fik pudset facaden i 2021 og malet i 2022 , mens HTH-køkkenet med AEG-hårde hvidevarer er fornyet i 2016.

Haakonsgade 20
solgt på 84 dage

Engkrogen 1, 7400 Herning

Super godt placeret i et børnerigt område i Herning ligger denne rummelige etplansvilla på hele 151 kvm og byder sig til. Den hvidmalede villa fra 1960 er oprindeligt lavet med et build-up tag, men i 1994 er tagkonstruktionen ændret og der er lagt cementtagsten.

Engkrogen 1
SOLGT

Rugvænget 46, 7400 Herning

Beliggenheden er i top i denne skønne etplansvilla på 178 m2, der ligger i et børnevenligt kvarter i Herning. Hjemmet passer ligeledes fremragende til børnefamilien, da der er fire værelser, to sammenhængende stuer, et spisekøkken, et bryggers, et gæstetoilet og et badeværelse.

Rugvænget 46
SOLGT PÅ 14 DAGE

Godthåbsvej 4, 7400 Herning

På en central beliggenhed i Herning møder I denne fortræffelige rødstensejendom, der foruden en attraktiv adresse bare få minutters gang fra centrum også byder på en veltilrettelagt bolig, hvor alle tre etager er indrettet med køkken og bad.

Godthåbsvej 4
SOLGT PÅ 4 DAGE

A.P. Møllers Vej 34, 7400 Herning

Find jer til rette i denne indbydende etplansvilla, hvor en central beliggenhed i Herning hører med. I får fornøjelsen af en flot bolig med et moderniseret køkken og forældreafdeling fra 2008.

A.P. Møllers Vej 34
SOLGT

Herningsholmvej 24, 7400 Herning

Denne ejendom i Herning østby har gennemgået en større renovering mellem 2007-2013. Det startede med skift til det sortglaserede tag, hvor der også blev lavet kviste og skiftet flere vinduer. Et andet højdepunkt er førstesalen, som fik den helt store tur i 2012.

Herningsholmvej 24
SOLGT

Agervænget 9, 7400 Herning

På Agervænget 9 i et roligt kvarter i Herning finder I denne etplansvilla, hvor I kan sætte jeres eget præg. Hjemmet fordeler sig over fire værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken-alrum og en stue. Hertil er der en dejlig have, som vender mod sydvest, og I får også en garage.

Agervænget 9
Solgt på 4 dage

Holstebrovej 54, 7400 Herning

I den centrale del af Herning ligger denne spændende villa fra 1960, som rummer et væld af muligheder. I den ene ende af huset kan der nemlig let etableres en selvstændig lejlighed, som eksempelvis kan udlejes.

Holstebrovej 54
SOLGT

Jakob Knudsens Vej 17, 7400 Herning

På en lukket villavej med kort afstand til skole, indkøb, golfbanen og Herning Centret står denne nydelige etplansvilla klar til at huse en ny familie. Den fornuftige planløsning fordeler 178 m2 og giver mulighed for separat børneafdeling.

Jakob Knudsens Vej 17
Solgt på 11 dage

Slåenvej 10, 7400 Herning

I et hyggeligt kvarter ikke langt fra Herning centrum står denne flotte etplansvilla klar til nye ejere. Boligen fordeler 98 m2 over et nyt køkken og bad, tre værelser og en stue.

Slåenvej 10
solgt på 3 dage

Sjællandsgade 65, 7400 Herning

 

I omtrent 2009 lavet dræn omkring facaden mod nord, øst og syd. Oveni kan I glæde jer over en pragtfuld beliggenhed nær alle hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. Velkommen til Sjællandsgade 65!

Sjællandsgade 65
solgt

Webersvej 10, 7400 Herning

Få minutters gang fra Fuglsang Sø i Herning ligger denne herlige villa fra 1967, der er løbende renoveret. Huset præsenterer sig nydeligt med en lys facade og et rødt tegltag, og indenfor byder hjemmet på 162 bolig m2 fordelt over en god planløsning

Webersvej 10
Solgt på 11 dage

Danasvej 48, 7400 Herning

Velkommen til den ualmindeligt velholdte matrikel på Danasvej 48, hvor alt står fuldkommen klar til at tage imod jer. I får fornøjelsen af en smuk rødstensvilla, som er gennemrenoveret i 2018, hvilket også inkluderer det sortglaserede tegltag, og omkring huset ses velanlagte udemiljøer.

Danasvej 48
Solgt på 10 dage

Nørholmvej 42, 7400 Herning

I et roligt kvarter nær hverdagens gøremål i Herning finder I denne flotte 1960’er-villa, som nu kan blive jeres. Huset har i alt 195 etagemeter fordelt over kælder og stueplan. Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig have, et redskabskur, en dobbelt carport såvel som en garage, der er indrettet med et bryggers og et redskabsskur.

Nørholmvej 42
SOLGT

Roskildevej 34, 7400 Herning

Her er der tale om en klassebeliggenhed i Østbyen og en mindst lige så pragtfuld villa, som byder på separat børne- og voksenafdeling, et flot køkken/alrum og et stort bryggers samt et fantastisk udemiljø med to gårdhaver.

Roskildevej 34
SOLGT

Weysesvej 2, 7400 Herning

Nu får I mulighed for at flytte til det attraktive Musikkvarter i kort afstand fra Herning midtby med denne velindrettede etplansvilla. Planløsningen råder over fire værelser, to badeværelser og et toilet foruden gode opholdsrum såsom spisekøkkenet, stuerne og udestuen.

Weysesvej 2
solgt

Niels Bohrs Vej 24, 7400 Herning

På Niels Bohrs Vej 24 i det centrale Herning finder I denne nydelige og velholdte villa, der i tillæg til en attraktiv beliggenhed tæt på byens mange muligheder og hverdagens fornødenheder også byder på en god planløsning.

Niels Bohrs Vej 24
solgt på 21 dage

Guldregnvej 6, 7400 Herning

I et børnevenligt kvarter i Herning finder I denne toplansvilla med vandskuret hvidmalet facade og gråmalede vinduer, som er skiftet i 2014. Boligen byder på et køkken-alrum i åben forbindelse med en forsænket stue, fire værelser, en stor entré samt et badeværelse.

Guldregnvej 6
solgt på 66 dage

Svanevej 13, 7400 Herning

Er det tid til at skifte boligen ud, så se lige denne moderniserede villa med en attraktiv kælder, der er delvist godkendt til boligformål. I stueplan venter jer et køkken-alrum med gulvvarme og HTH-inventar, mens store værelser giver plads til, at familien kan vokse.

Svanevej 13
SOLGT PÅ 9 DAGE

Færøvej 31, 7400 Herning

Ejendommen fra 1965 præsenterer sig med solidt, rødt murværk og rummer 260 etagemeter, der er ligeligt fordelt mellem stueplan og en anvendelig kælder. Så hvis I allerede har en masse idéer og drømme, bør I tage et nærmere kig på villaen på Færøvej 31.

Færøvej 31
SOLGT

Haslevgade 59, 7400 Herning

Her får I et super fint rækkehus, der ligger i et attraktivt kvarter nær bymidten i Herning. Der er skiftet tag og efterisoleret på loftet, ligesom vinduerne er skiftet af flere omgange. I køkkenet findes lyse elementer fra Kvik, mens flotte sildebensgulve i stuen og på værelserne bidrager til et nydeligt udtryk.

Haslevgade 59
solgt

Ranunkelvej 8, 7400 Herning

Her får I en velholdt villa, der rummer et køkken med hvide grebsfri elementer fra HTH, en stue, fem værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udendørs venter en smuk og ugeneret have, en garage og en carport. Boligen har fået udskiftet tag i 2000, mahognivinduer og yderdøre i 2014, zinkbeklædning og zinktagrender i 2019 samt belysning ved carporten i 2020.

Ranunkelvej 8
Solgt på 56 dage

Mylius Erichsens Vej 10, 7400 Herning

Har man som køber en drøm om at bo i nyt hus på en bynær beliggenhed, kunne denne ejendom nedrives og anvendes som byggegrund. Der er allerede foretaget en miljøscreening, som kan overtages af den nye ejer.

Mylius Erichsens Vej 10
Solgt på 90 dage

Haydnsvej 4, 7400 Herning

Her venter fem værelser og en rummelig stue, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni kan I glæde jer over gulvvarme i store dele af boligen, ligesom størstedelen af vinduerne er udskiftet i perioden 2010-2015. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, skoler og grønne områder, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet.

Haydnsvej 4
Solgt på 77 dage

Fanøvej 5, 7400 Herning

I kan rykke jer selv, familien og flyttekasserne direkte ind i denne lækre, gennemrenoverede villa, som venter på jer på en stille stikvej i Herning. Her får I et lyst og indbydende hjem, der blandt andet kan præsentere et moderne køkken, tre regulære værelser og en renoveret kælder i boligstandard fra 2021. Som prikken over i’et kan I se frem til en sydvestvendt have med en stor, hævet terrasse.

Fanøvej 5
Solgt på 74 dage

Odinsgade 26A, 7400 Herning

På en god placering centralt i Herning har du nu muligheden for at investere i denne attraktive udlejningsejendom. Ejendommen indeholder to lejemål, der begge er udlejet, og som køber overtager du ejendommen med de nuværende lejere. De to boliger har separate indgange, og det største lejemål råder over det meste af stueplanet samt haven, mens det andet lejemål primært udgøres af førstesalen.

Odinsgade 26A
Solgt

Paghs Alle 51, 7400 Herning

Til parret, singlen eller den enlige med et barn udbyder vi nu denne mindre villa centralt i Herning tæt på gågadens hyggelige liv. Boligen i ét plan byder blandt andet på to soveværelser, en dagligstue og en udestue, og udenfor venter en lukket, vestvendt have. Velkommen til Paghs Alle 51. 

Paghs Alle 51
Solgt på 50 dage

Kærmindevej 18, 7400 Herning

I et roligt og attraktivt kvarter, ikke langt fra Hernings bymidte, finder I denne klassiske murermestervilla med solidt, rødt murværk og matchende tegltag fra 1998. Her kan I blandt andet se frem til tre værelser, to stuer, et køkken-alrum og en god, tør kælder.

Kærmindevej 18
SOLGT PÅ 20 DAGE

Bøgevænget 5, 7400 Herning

På en god placering i Herning kan I nu overtage denne villa med en have, der grænser op til det grønne bælte ved Herning Fremads baner. Boligen rummer et køkken, en stue, to værelser, et baderum, et toilet, et bryggers og flere disponible rum. Udendørs venter en have med udestue og terrasse samt en garage fra 2003 og tag fra samme år. Boligen trænger til en kærlig hånd indvendigt, og I får dermed mulighed for at indrette jeres drømmehjem. Grunden kan også anvendes som byggegrund.

Bøgevænget 5
Solgt på 6 dage

Gl. Skolevej 94, 7400 Herning

Velkommen til Gl. Skolevej 94 i Herning, hvor denne nydelige villa befinder sig. Netop adressen placerer jer yderst fordelagtigt med kort afstand til centrum og hverdagens gøremål. Selve boligen tilbyder jer et stueplan og en kælder, hvor sidstnævnte fremstår i flotteste boligkvalitet med en god loftshøjde. Tilsvarende kendetegnes stueplanet af velholdte kvadratmeter, mens haven præsenterer sig mindst lige så skarpt som huset. 

Gl. Skolevej 94
Solgt på 21 dage

Gudenåvej 154, 7400 Herning

Som adressen, Gudenåvej 154, antyder, er denne hyggelige og velindrettede villa placeret tæt på smukke, grønne områder. Ikke desto mindre er I også nær hverdagens gøremål, mens selve det fine hus præsenterer sig med en gulstensfacade med tilhørende hvidrammede vinduer. Vinduerne og yderdøre er udskiftet løbende over de seneste ti år, og inden døre venter blandt andet tre værelser samt en lys, rummelig stue. Velkommen til.

Gudenåvej 154, 7400 Herning
Solgt på 10 dage

Gl. Ringkøbingvej 38, 7400 Herning

I den centrale del af Herning finder I dette røde murstenshus, som nu kan blive jeres næste hjem. Boligen har i perioden 2011-2015 gennemgået flere istandsættelser i form af indlæggelse af fjernvarme, hulmursisolering, fugning af murværk og vinduer samt installation af luft-til-luft-varmepumpe i garagen. Foruden den glimrende garage med mulighed for hobbyvirksomhed kan I se frem til en stor vinkelstue i åben forbindelse til køkkenet, et pænt badeværelse samt to værelser. Dertil får I en stor fliseterrasse og en skøn have.

Gl. Ringkøbingvej 38
Solgt

Slåenvej 22, 7400 Herning

I Hernings sydvestlige kvarter møder I denne fine etplansvilla, der råder over 140 veldisponerede kvadratmeter med et dejligt opholdsmiljø og tre værelser. I kan glæde jer over en skøn udestue og et hyggeligt, overdækket gårdmiljø mellem carporten og udhuset. Boligen er løbende vedligeholdt og fremstår derfor i meget pæn og indbydende stand med en gul murstensfacade, hvide vinduer og tag fra 1998.

Slåenvej 22
Solgt på 12 dage

Glentevej 48, 7400 Herning

I et attraktivt område centralt i Herning ligger denne velindrettede etplansvilla, som nu kan blive jeres næste hjem. Her kan I overtage nøglerne til en bolig, der råder over 110 m2, som blandt andet byder på tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en vinkelstue. Dertil er det værd at bemærke, at ejendommen har mahognivinduer og tag fra 2004, mens badeværelset er fra 2010, og sluttelig er taget på garagen udskiftet i 2018. 

Glentevej 48
Solgt på 13 dage

Berberisvej 30, 7400 Herning

På en blind vej tæt på alle hverdagens behov ligger dette skønne rækkehus i ét plan, som nu kan blive jeres trygge base. Det gule murstenshus fra 1971 er gennemrenoveret i 2007 og fremstår stadig i rigtig god stand. Indenfor venter jer en stor stue, et spisekøkken, to værelser, en udestue, et bryggers og et badeværelse. Dertil kommer en sydvendt og lukket have samt to terrasser. Velkommen til Berberisvej 30.

Berberisvej 30
Solgt på 33 dage

Fanøvej 12, 7400 Herning

Med nærhed til både byliv og natur ligger denne murermestervilla i tre plan perfekt i Herning. Foruden tre værelser og et kontor kan I se frem til lyse opholdsrum og en anvendelig kælder, mens I ude har en dejlig have med en terrasse til aftensolen. Tilknyttet grunden er også en carport og udhus. Huset har energiruder, og i 2013 er der monteret et solcelleanlæg, som dækker sælgers el-forbrug. Gavlene er omfuget i 2015-2016, taget er skiftet i 2007.

Fanøvej 12
Solgt på 90 dage

Sneppevej 14, 7400 Herning

I et roligt villakvarter i den centrale del af Herning ligger denne spændende etplansvilla  klar til at danne rammen om jeres familieliv. Det gule murstenshus fra 1961 rummer 165 m2 incl. tidligere garage, som er indrettet som bryggers og hobbyrum. Boligen rummer mange alternative indretningsmuligheder, og så er ståltaget skiftet inden for de senere år.

Sneppevej 14
Solgt

Norgesvej 7, 7400 Herning

Velkommen indenfor i en velholdt bolig med en flot anlagt have og en udestue, der giver jer de optimale muligheder for at nyde blomstringen hele sommeren. Den rødmurede villa danner ramme om 181 etagemeter fra 1949, som både giver jer nogle unikke, originale detaljer, mens andre elementer skal opdateres, hvorfor I får lejlighed til at sætte jeres eget præg på hjemmet. Samtidigt får I en beliggenhed i et roligt villakvarter tæt på Hernings bymidte med kort afstand til skole, daginstitution og indkøb.

Norgesvej 7
Solgt

Fynsgade 4, 7400 Herning

Nu har I en unik mulighed for at bo i hjertet af Herning i dette store byhus på Fynsgade 4. I kan endda bruge det til et tofamiliehus, da der er køkken og værelser på hver etage, ligesom bagbygningen på hele 97 m2 rummer et væld af muligheder, hvad end I drømmer om plads til mindre erhverv eller et hobbyrum.

Fynsgade 4
Solgt

Sneppevej 45, 7400 Herning

I Herning finder I denne skønne etplansvilla i Fuglekvarteret, der byder på et lyst køkken, en spisestue, en opholdsstue med brændeovn, tre værelser, et badeværelse med gulvvarme samt et bryggers. Her er mulighed for at etablere køkken-alrum ved at vælte væggen mod spisestuen. Udenfor venter jer en overdækket terrasse og en sydvendt have, og til grunden hører også en carport samt et redskabsrum.

Sneppevej 45
Solgt på 13 dage

Storåvej 20, 7400 Herning

Nu kan I starte et nyt boligkapitel i det attraktive Lund Mølle-kvarter i Herning, hvor familier med børn i alle aldre stortrives. Den velholdte villa er placeret i et trygt område nær rekreative arealer med legeplads og fodboldbane, mens der er gode stisystemer til skole, institutioner og midtbyen.

Storåvej 20
Solgt

Gl. Vejlevej 18, 7400 Herning

I Herning, ikke langt fra Knudmosen og Søndre Anlæg, ligger denne mulighedsrige villa og byder sig til. Det charmerende hus befinder sig på Gl. Vejlevej 18 og strækker sig over 161 m2 i halvandet plan og yderligere 30 m2 i kælderen med to disponible rum. De lune måneder nydes i den skønne, lukkede have med græsplæne, køkkenhave, højbede og terrasser.

Gl. Vejlevej 18
Solgt på 46 dage

Ringstedvej 12, 7400 Herning

I Hernings østlige bydel finder I denne flotte rødstensvilla fra 1928 med et eternittag fra 1992, hvor der i 2012 blev installeret et solcelleanlæg. Her kan I få et dejligt hjem, der strækker sig over 109 m2 i halvandet plan med en hyggelig og lys atmosfære med plads til den voksende familie.

Ringstedvej 12
Solgt på 35 dage

Slagelsegade 15, 7400 Herning

På en god beliggenhed i den østlige bydel af Herning finder I denne rødstensvilla i tre plan, hvor der ikke er foretaget væsentlige moderniseringer, hvilket giver jer en helt unik mulighed for at sætte jeres eget præg. Udenfor venter en have, som I også kan anlægge efter lyst. 

Slagelsegade 15
Solgt

St. Blichersvænget 6, 7400 Herning

På en lukket stikvej centralt i Herning ligger denne dejlige villa, som nu kan danne rammen om jeres familieliv. Huset har gennemgået flere større renoveringer i perioden 2016-2021, hvor der blandt andet er blevet hulmursisoleret, mens facaden også er pudset op med net. Derudover er der ændret på planløsningen, som nu består af en stor, lys vinkelstue med forbindelse til køkkenet, tre værelser, et gæstetoilet, et badeværelse og et bryggers. Dertil kommer to disponible rum i kælderen og en pragtfuld, lukket have.

St. Blichersvænget 6
Solgt på 30 dage

Fanøvej 19, 7400 Herning

Murermestervillaen med højt til loftet og stuk er renoveret med respekt for husets sjæl. Glæd jer også til den sydvendte terrasse i vedligeholdelsesfrie materialer samt en skøn beliggenhed kort fra alt, I skal bruge i hverdagen.

Fanøvej 19
Solgt

Finlandsvej 8, 7400 Herning

Placeret på en rolig vej centralt i Herning møder I denne velholdte villa, der byder på 169 m2 fordelt over halvandet plan, og hertil 114 m2 i den gode kælder. I alt kan I glæde jer over tre værelser, to brusebadeværelser, et køkken-alrum med viktualierum, en rummelige stue og endelig er der tre disponible rum og et bryggers i kælderen.

Finlandsvej 8
Solgt på 9 dage

Händelsvej 5, 7400 Herning

I Hernings Komponistkvarter møder I denne velindrettede etplansvilla på en rolig beliggenhed. Husets præsenterer sig flot med et tag, der har IBF-tagsten i antracit farve fra 2003. Solterrassen kom til i 2016, den overdækkede i 2018, og i 2020 er gavlene skiftet til vedligeholdelsesfrie materialer. Alt i alt herlige rammer til familien. 
 

Händelsvej 5
Solgt på 2 dage

Ravnsborggade 31, 7400 Herning

Villaen er generelt i god stand med løbende vedligehold og renoveringer, hvor førstesalens badeværelse eksempelvis er skiftet i slutningen af 1990’erne, mens flere af vinduerne er isat i 2006, og Multiform-køkkenet er fra 2013. Man har desuden optimeret haven i omtrent 2016, så I nu kan nyde en overdækket terrasse. Ejendommen ligger fremragende tæt på centrum og samtidig i et fredeligt område med mange børnefamilier.
 

Ravnsborggade 31
Solgt på 1 dag

Mylius Erichsens Vej 14, 7400 Herning

På en stille vej i Hernings østlige bydel ligger denne fine villa helt ugeneret. Her venter jer 145 m2 i forskudte plan, der fremstår i flot stand. Huset er oprindeligt fra 1954, men det er løbende renoveret med sans for husets originale stil.

Mylius Erichsens Vej 14
Solgt på 15 dage

Glentevej 40, 7400 Herning

Denne velindrettede villa har flere forcer, og med nøgleord som tre værelser, to badeværelser og en sydvendt have får I fortrinlige rammer her i Herning. Læg dertil en bekvem beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet. Velkommen til!

Glentevej 40
Solgt på 2 dage

Korsørvej 28, 7400 Herning

Dette lyse og rummelige enderækkehus er perfekt til børnefamilien med sine fire værelser og vestvendte have, der grænser direkte ud til et grønt område. I får et flot og velholdt hjem, med gulvvarme i entré, køkken og badeværelse, ligesom I kan se frem til et lækkert opholdsmiljø, som består af køkken og stue i ét. Hele herligheden er attraktivt placeret på en lukket vej tæt ved Herning Centret og alle hverdagens fornødenheder.

Korsørvej 28
Solgt på 4 dage

Fynsgade 8, 7400 Herning

I gåafstand til Herning bymidte ligger dette charmerende byhus, der oprindeligt er et enfamiliehus, men på nuværende tidspunkt har en særskilt lejlighed på første sal. Der er altså både muligheder for at bruge huset som enfamiliehus eller som 2 lejligheder.

Fynsgade 8
Solgt

Hans Egedes Vej 15, 7400 Herning

I et roligt kvarter i Herning finder I dette flotte enderækkehus på 148 m2 i ét plan med en tilhørende carport på 24 m2. Huset undergik en større renovering i 2002, hvor der blev lagt gulvvarme i hele boligen samt udskiftet tag og vinduer. Her venter jer et lyst og velholdt hjem, som byder på en familievenlig planløsning og en dejlig, sydvestvendt have med en stor, solrig træterrasse.

Hans Egedes Vej 15
Solgt på 28 dage

Gl. Vejlevej 24, 7400 Herning

Lidt syd for Herning bymidte ligger denne flotte villa på Gl. Vejlevej 24. Boligen er i tre etager, og I kan se frem til 132 kvadratmeter på stueplanet og førstesalen, mens den indbydende kælder er på 77 kvadratmeter. Udenfor får I en carport, en hævet terrasse og en dejlig, aflukket græsplæne, der prydes med træer og buske. 
 

Gl. Vejlevej 24
Solgt på 18 dage

Mågevej 31, 7400 Herning

I får ideelle vilkår om hverdagen, hvis I flytter ind i denne velholdte etplansvilla, der ligger i et attraktivt kvarter i Herning nær institutioner, Vestervangskolen og indkøb. Med et stort, lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og tre værelser er der plads til børnefamilien, og ovenikøbet skal I hverken gå på kompromis med kvalitet og komfort eller gå i gang med istandsættelsesprojekter, for villaen er gennemgribende renoveret fra 2016 til 2020. 

Mågevej 31
Solgt på 6 dage

Jakob Knudsens Vej 18, 7400 Herning

Ejendommen er løbende istandsat med velovervejede løsninger, og resultatet er en flot, indbydende bolig, som byder på et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og tre værelser samt bryggers og to badeværelser. Beliggenheden er der heller ikke en finger at sætte på med kort afstand til Herningholmskolen, midtbyen og HerningCentret såvel som skøn natur ved golfbanen.

Jakob Knudsens Vej 18
Solgt på 10 dage

Beethovensvej 5, 7400 Herning

Med en attraktiv beliggenhed i Hernings Komponistkvarter møder I denne charmerende rødstensvilla, der er moderniseret i 2017 med blandt andet gipslofter, en opgradering af køkken og bad samt udskiftning og efterisolering af taget. Ude venter en dejlig, lukket have med et fantastisk terrassemiljø, og fra adressen har I kort afstand til hverdagens gøremål.  
 

Beethovensvej 5
Solgt på 11 dage

Danasvej 1, 7400 Herning

Tæt på gågaden i Herning møder I denne villa, der er gennemrenoveret fra 2013-2017. Den praktiske planløsning råder over tre værelser på første sal, stue og køkken-alrum i åben forbindelse, to badeværelser med gulvvarme og en fin kælder.  Desuden emmer hjemmet af stemningsfulde detaljer i form af newyorker-væggene i stue og kælder, og så får I en overkommelig have med solrige terrasser. 
 

Danasvej 1
Solgt

Bellisvej 2, 7400 Herning

Denne præsentable villa er opført med de bedste materialer i 1960. Siden er tegltaget blevet udskiftet i 2008, mens træ/alu-vinduerne er fra 2014. I bør bemærke, hvordan den herskabelige stil er bibeholdt med inddækning ved karnapper og tagrender i kobber, og inden døre er tidstypiske detaljer fra byggeåret bevaret. 

Bellisvej 2
Solgt

Ydertoften 21, Lind, 7400 Herning

I Lind, ikke langt fra naturskønne omgivelser til løbeturen, finder I denne indbydende etplansvilla, der fremstår velholdt og har masser af plads til familielivet

Ydertoften 21

Dyshøj 23, Lind, 7400 Herning

For enden af en lukket vej i et attraktivt kvarter i Lind knap fem kilometer fra Herning centrum ligger denne veldisponerede etplanvilla, som egner sig perfekt til børnefamilien.

Dyshøj 23
SOLGT

Nr. Lindvænget 9, Lind, 7400 Herning

Her er det perfekte hjem til den moderne børnefamilie, som ønsker god plads og lækre løsninger i et dejligt område. I bosætter jer nemlig tæt på alt det praktiske i Lind, mens villaen fra 2007 indeholder fire værelser, to badeværelser og store opholdsmiljøer.

Nr. Lindvænget 9
Solgt på 20 dage

Engkrogen 3, 7400 Herning

Lad jer betage af denne flotte villa, der står snorlige og venter på at rumme jeres hverdag. Huset egner sig perfekt til den store familie, som får fornøjelsen af 172 veldisponerede kvadratmeter, der råder over fire værelser, to badeværelser, en stue, et køkken og et bryggers. Dertil hører en muret garage samt dejlige udemiljøer i form af en sydvendt have med niveaudelt træterrasse.

Engkrogen 3
Solgt på 69 dage

Tværtoften 75, Lind, 7400 Herning

På Tværtoften 75 i Lind står dette velholdte kvalitetsbyggeri klar til at danne rammen om jeres boligdrømme. Villaen fra 1974 har altid været i familiens eje, og her er renoveringspotentialet stort.

Tværtoften 75
SOLGT PÅ 5 DAGE

Bellmansvej 16, Lind, 7400 Herning

På en stille, lukket vej i Lind ved Herning ligger denne villa, der er gennemgribende renoveret i 2016-2017 og derfor lige til at flytte ind i. Glæd jer til et stort, lyst opholdsrum, separate værelsesafdelinger og et skønt udemiljø med en sydvendt gårdhave.

Bellmansvej 16
SOLGT PÅ 7 DAGE

Vesterlindvej 3, Lind, 7400 Herning

Tæt på hverdagens fornødenheder finder I denne fine villa fra 1984, som er klar til overtagelse. De 131 m2 fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et køkken, en vinkelstue, tre værelser, et badeværelse og et bryggers.

Vesterlindvej 3
Solgt på 14 dage

Østerlindparken 56, Lind, 7400 Herning

På en lukket stikvej i et nybyggerkvarter med mange børnefamilier i Lind venter jeres næste boligeventyr. Og hvilket ét af slagsen I går i møde med denne lækre etplansvilla med gulvvarme over alt fra 2019.

Østerlindparken 56
solgt på 87 dage

Griegsvej 22, Lind, 7400 Herning

Fredeligt placeret for enden af en lukket stikvej i Lind finder I denne rummelige villa, hvor der er god plads til familien og rig mulighed for at sætte jeres eget præg. Blandt nogle af boligens højdepunkter kan nævnes den fine pejsestue, den sydvendte stue og de tre værelser. Med til villaen hører en sydvendt have, en dobbeltcarport og et stort hobbyrum. Fra vejen er der direkte adgang til stisystemer, der fører til indkøb og natur. Velkommen til Griegsvej 22. 

Griegsvej 22
Solgt på 52 dage

Langtoften 63, Lind, 7400 Herning

I toftekvarter finder I huset, som er flot og gennemført istandsat med et væld af forbedringer gennem de seneste år. Foruden nogle æstetiske rammer får I desuden en smart rumdeling, som giver jer seks værelser og to badeværelser. Opholdsmiljøet er strømlinet og indbydende, og så følger der en dejlig have med, hvor der både er græs og terrasser. 

Langtoften 63
Solgt på 3 dage

Koustrupparken 8, Lind, 7400 Herning

Omringet af den smukke natur med mose, hedelandskab og skovområder er Lind det oplagte valg for den aktive og friluftsinteresserede familie. Og her på Koustrupparken 8 får I endda nem adgang til alle hverdagens fornødenheder, samtidig med at I bosætter jer i en moderne og tidløs bolig, hvor både komfort og æstetik spiller en stor rolle. 

Koustrupparken 8
Solgt på 10 dage

Knudmoseparken 15, Lind, 7400 Herning

På Knudmoseparken 15 i Lind ligger hjemmet til jer, som er på udkig efter en moderne familievilla med gulvvarme overalt, særskilte forældre- og børneafdelinger samt lækre opholdsrum. I det børnevenlige kvarter er der kort afstand til hverdagens fornødenheder, og I kommer hurtigt til Herning på cykel. 
 

Knudmoseparken 15
Solgt

Nr. Lindvænget 28, Lind, 7400 Herning

Netop nu udbydes denne fuldmurede etplansvilla fra 2009 med gulvvarme overalt samt en super planløsning, der tilgodeser familien. I får nemlig en afdeling med eget badeværelse for henholdsvis børn og voksne, og som centrum i huset er det åbne opholdsrum med køkken og stue placeret.

Nr. Lindvænget 28
Solgt på 4 dage

Nørretoften 6, Lind, 7400 Herning

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne lækre etplansvilla, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed for enden af en lukket vej i Lind. Ejendommen er renoveret fra A-Z i en smagfuld stil med eksklusive materialer. Her tænkes blandt andet på det kompromisløse.

Nørretoften 6
Solgt

Vesterdamsvænget 108, Lind, 7400 Herning

På Vesterdamsvænget 108 i Lind nær Herning kan I netop nu overtage nøglerne til denne lækre etplansvilla på 170 kvadratmeter med en fremragende planløsning, der tilgodeser både alenetid og socialt samvær i familien. I bosætter jer i et børnevenligt kvarter på et lukket vænge med cirka fem minutters gang til Højgårdskolen og en daginstitution. Dertil byder Lind på indkøb samt et rigt foreningsliv. Pendleren kan desuden glæde sig over nærheden til motorvejsnettet omkring Herning.

Vesterdamsvænget 108
Solgt

Kollundvej 50, Lind, 7400 Herning

Blomstrende bøgetræer og en stor, åben gårdsplads byder jer velkommen til denne nedlagte landejendom i halvandet plan på Kollundvej 50 centralt i Lind by. Boligen består af den perfekte kombination af charme og sjæl med masser af lys og moderne løsninger, da stuehuset blev totalrenoveret og fik nye vinduer i 2012-2013.

Kollundvej 50
Solgt på 97 dage

Liselundvej 87, Tjørring, 7400 Herning

Nu kan I finde jer til rette i Tjørring, hvor denne indbydende etplansvilla venter jer. I får fornøjelsen af et ualmindeligt velholdt hus, der passer perfekt til familien, som ønsker en indflytningsklar bolig i rolige, indholdsrige omgivelser.

Liselundvej 87
Solgt på 9 dage

Gisselfeldvej 75, Tjørring, 7400 Herning

I et trygt og fredeligt kvarter i Herning-bydelen Tjørring ligger denne skønne villa nu klar til overtagelse. Boligen breder sig i ét plan og byder på en veldisponeret planløsning i form af tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers, en stue og et køkken-alrum med udgang til en havestue.

Gisselfeldvej 75
SOLGT PÅ 5 dage

St. Lundgård Vej 34, Tjørring, 7400 Herning

På en lukket vej i Tjørring, ligger denne pragtfulde villa som byder på lyse omgivelser, gedigne kvalitetsmaterialer og en pragtfuld have. Boligen præsenterer sig flot med et tegltag samt alt inddækning og nedløb er udført i kobber.

St. Lundgård Vej 34
Solgt på 23 dage

Rosenholmvej 2, Tjørring, 7400 Herning

På Rosenholmvej 2 i Tjørring møder I denne velholdte etplans murstensvilla, der foruden en attraktiv beliggenhed i et eftertragtet kvarter også kan bryste sig af en god planløsning. I kan se frem til store, lyse opholdsrum og fire værelser, mens den solrige have er både let at holde og pæn at se på.

Rosenholmvej 2
solgt

Bytoften 96, Tjørring, 7400 Herning

Nu kan I blive ejere at denne nydelige villa, hvor en beliggenhed centralt i Tjørring blandt børnefamilier, natur og by følger med. Boligen byder jer 129 kvadratmeter fordelt på fire gode værelser, en stor stue, et moderne køkken, et badeværelse med brus, et flot bryggers samt en udestue og en garage. Foruden de mange rum indenfor får I også glæde af en herlig, velanlagt have. 
 

Bytoften 96
Solgt på 58 dage

Ålholmvej 149, Tjørring, 7400 Herning

Her får I et dejligt rækkehus, der ligger skønt blot 300 meter fra Fuglsang Sø og ved grønne områder. Boligen er løbende vedligeholdt med vinduer fra 2009 samt køkken og badeværelse med elementer fra Heva i 2010. I kan se frem til at indrette tre værelser, badeværelse, køkken-alrum, stue, udestue og bryggers, mens en hyggelig, lukket have folder sig ud bagtil og foran er der carport til bilen.

Ålholmvej 149
Solgt på 11 dage

Ålholmvej 141, Tjørring, 7400 Herning

Kort fra Fuglsang Sø i Tjørring ligger dette veldisponerede rækkehus, der nu kan blive jeres nye hjemmebase. Den indbydende bolig er ideel til både enlige med eller uden børn samt par med børn, der vil bo nær alle hverdagsbehov og grønne områder.

Ålholmvej 141
Solgt

Brogårdvej 61, Tjørring, 7400 Herning

Nu har I chancen for at overtage denne velindrettede etplansvilla, der fremtræder i fin stand. Boligen indeholder tre værelser og en rummelig stue med udgang til havestuen, og hjemmet er ideelt til både børnefamilien og det unge såvel som det modne par. I vil også værdsætte den solrige have samt beliggenheden, der placerer jer naturskønt på en lukket vej nær Gødstrup Sø og samtidig tæt på alt til hverdagen.

Brogårdvej 61
Solgt på 6 dage

Liselundvej 97, Tjørring, 7400 Herning

Velkommen til denne fantastiske familiebolig med solceller på Liselundvej 97 i Tjørring. Den gule murstensvilla med tag fra 2005 er klar til at byde sine næste ejere velkommen ind på de 136 veludnyttede kvadratmeter. I kommer hurtigt til at føle jer hjemme i det børnevenlige område tæt på hverdagens gøremål og Fuglsang Sø. 
 

Liselundvej 97
Solgt på 34 dage

Ålholmvej 56, Tjørring, 7400 Herning

I et attraktivt kvarter i Tjørring tæt på skole, indkøb og Fuglsang Sø finder I denne fine villa i halvandet plan, der fordeler sine 196 m2 over to stuer, et flot køkken fra 2018, fem værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udenfor venter en dejlig, solfuld have med fliseterrasser. Dertil får I en muret garage på 27 m2. Velkommen til.

Ålholmvej 56
Solgt på 6 dage

Tranekærvej 90, Tjørring, 7400 Herning

På en skøn beliggenhed med udsigt til Fuglsang Sø i Herning finder I denne indbydende etplansvilla. Her får I en dejlig børneafdeling med to store værelser og et tilstødende multirum foruden to badeværelser og lyse opholdsrum. Ude venter en dejlig have med flere solrige terrasser og en delvis, lukket carport med plads til to biler.

Tranekærvej 90
Solgt på 35 dage

Pedersgårdvej 109, Tjørring, 7400 Herning

I et roligt villaområde i Tjørring kan I nu flytte familien ind i denne veldisponerede og velholdte villa på 167 m2. I bliver en del af et trygt og børnevenligt område med rare naboer, gode stisystemer og en hyggelig, fælles legeplads. Boligen rummer et køkken, en dagligstue, en spisestue, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Der er separat børne- og forældreafdeling. Udendørs venter en skøn have og en carport.

Pedersgårdvej 109
Solgt på 1 dag

Ålholmvej 128, Tjørring, 7400 Herning

Her får I en bolig udover det sædvanlige, for den renoverede, indflytningsklare etplansvilla er spækket med højdepunkter såsom træ/alu-vinduer fra 2019, køkken-alrum og stue i åben forbindelse, endda med inventar fra Designa. Alt sammen ligger på en lukket vej med have op til attraktive stisystemer og Fuglsang Sø. 

Ålholmvej 128
Solgt på 6 dage

Kromarkvej 25, Tjørring, 7400 Herning

På Kromarkvej 25 i Tjørring møder I denne gennemrenoverede villa, der foruden en veldisponeret planløsning i ét plan også byder på en attraktiv beliggenhed på en lukket stikvej. Husets stand kan der ikke sættes en finger på, for i de seneste ti år er der foretaget et væld af forbedringer. Velkommen til Kromarkvej 25.

Kromarkvej 25
Solgt på 16 dage

Frøskovparken 43, Tjørring, 7400 Herning

Velkommen til Frøskovparken 43, hvor der venter jer fortrinlige forhold for tilværelsen i denne moderne familie villa, der er opført i 2018. I kan se frem til 151 velindrettede kvm i ét plan, som giver jer fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen.

Frøskovparken 43
Solgt på 18 dage

Kastanjebakken 28, Tjørring, 7400 Herning

Kigget til Holing Sø imponerer året rundt fra denne topmoderne etplansvilla opført i 2019 af Hybel i en populær nyudstykning. Beliggenheden bringer både natur og hverdagsbehov tæt på.

Kastanjebakken 28
Solgt på 12 dage

Hammerum Hovedgade 113, Hammerum, 7400 Herning

I Hammerum mellem Ikast og Herning kan I nu overtage nøglerne til denne mulighedsrige villa, hvor I kan sætte jeres eget præg. Foruden en dejlig, velholdt have skal I se frem til 126 m2 fordelt mellem halvandet plan.

Hammerum Hovedgade 113
SOLGT

Hammerum Hovedgade 91, Hammerum, 7400 Herning

Centralt i Hammerum havde I muligheden for at flytte ind i denne rødstensvilla, der byder på en god planløsning fordelt over boligens 202 etagemeter.

Hammerum Hovedgade 91
SOLGT PÅ 19 DAGE

Ærøvej 45, Hammerum, 7400 Herning

Dette skønne enderækkehus i Hammerum er indbydende, hyggelig og overskuelig for både børnefamilien eller parret, der ønsker god plads. Dertil følger en nydelige have med et isoleret skur og adgang til grønne områder. Ligeledes får I en fordelagtig placering i et børnevenlig kvarter med kort afstand til hverdagens fornødenheder.

Ærøvej 45
Solgt på 63 dage

Bjødstrupvej 23, Hammerum, 7400 Herning

På Bjødstrupvej 23 centralt i Hammerum finder I denne pæne, moderniserede villa, der nu kan blive jeres næste hjem. I kan her se frem til en bolig, der råder over 103 veldisponerede kvadratmeter, som med sin indretning er oplagt til parret med eller uden børn, den enlige såvel som de ældre. Hertil venter også en dejlig og velanlagt have, hvor I kan bruge tiden, når vejret tillader det. 

Bjødstrupvej 23
Solgt på 12 dage

Frølundvej 17, Hammerum, 7400 Herning

I Hammerum finder I denne fine villa med fuld kælder, som nu kan blive jeres. Her venter jer en velholdt rødstensvilla, som fik skiftet taget i 2009. Beliggenheden giver jer kort afstand til den nye skole og andre hverdagsbehov.

Frølundvej 17
Solgt på 7 dage

Søndergårdvej 23, Hammerum, 7400 Herning

Velkommen til Søndergårdvej 23 i Hammerum, hvor I finder denne gennemgribende renoverede etplansvilla. Her står alt skarpt i kombinationen mellem rene linjer og funktionalitet, hvilket får huset til at fremstå som var det nyt. Ude venter den nyanlagte have.

Søndergårdvej 23
Solgt på 8 dage

Hammerum Hovedgade 45B, Hammerum, 7400 Herning

I skønne Hammerum ligger villaen, der byder på det hele. Strækkende sig over tre etager får I et stort soveværelse med walk-in-closet, to børneværelser, en herskabelig stue, nyt køkken, to badeværelser og en helt unik kælder med et utal af muligheder. Med smukt indrettede udendørsarealer, der matcher det indvendige, er denne bolig for familien, som ønsker sig lidt ekstra af livet i hjemmet.
 

Hammerum Hovedgade 45B
Solgt

Kildehøj 98, Gjellerup, 7400 Herning

I et roligt villakvarter i Gjellerup Kirkeby ligger denne skønne rødstensvilla, hvor den store familie vil føle sig hjemme

Kildehøj 98
SOLGT PÅ 9 DAGE

Østertorp 68, Gjellerup, 7400 Herning

Her får I en veldisponeret planløsning uden spildplads med tre værelser og et stort opholdsmiljø, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med familien. Læg dertil en dejlig have og en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en skøn base for familielivet. Velkommen til Østertorp 68.

Østertorp 68
Solgt på 30 dage

Vestertorp 107, Gjellerup, 7400 Herning

Velkommen til Vestertorp 107, hvor I møder en skøn murstensvilla med masser af kvadratmeter, en stor garage og en separat børneafdeling. I kommer til at bo i et roligt og trygt område i Gjellerup, hvor børnene får under ti minutter i skole via stisystemer. 

Vestertorp 107
Solgt

Nørretorp 14, Gjellerup, 7400 Herning

Den velgjorte bolig beriger jer med et prægtigt interiør, der strækker sig over 161 kvadratmeter og råder over fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers samt en stor stue i forening med et indbydende køkken-alrum. Dertil hører en lys udestue foruden solbeskinnede fliseterrasser og en velanlagt have. Moderne indretning med separat børne- og forældreafdeling. Velkommen til.

Nørretorp 14
Solgt på 48 dage

Kirkebakken 30, Gjellerup, 7400 Herning

På Kirkebakken 30 i Gjellerup lidt nordøst for Herning møder I denne nyere etplansvilla fra 2017, der kan bryste sig af en gennemført æstetik med et stringent, ensartet materialevalg. Beliggenheden er i topklasse og ideel til børnefamilien, ligesom I tilgodeses af en moderne planløsning med højt til loftet, lyse og markante opholdsrum samt separate værelsesafsnit. Udenfor venter en dejlig have, og som prikken over i’et kan I forvente et minimalt vedligeholdelsesarbejde.
 

Kirkebakken 30
Solgt på 40 dage

Amtrupvej 31, Studsgård, 7400 Herning

Placeret i rolige omgivelser i Studsgård ikke langt fra hverdagens gøremål finder I denne velindrettede villa, som står klar til at danne rammen om jeres hverdag. Boligen byder på 191 m2 fordelt over halvandet plan, som på førstesalen råder over værelsesafdelingen med et badeværelse samt fire gode værelser, hvoraf der fra soveværelset er udgang til en svalegang. I stueetagen finder I yderligere et værelse, et badeværelse, et bryggers og til slut det centrale rum med køkkenet og stuen, som er i åben forbindelse.

Amtrupvej 31
Solgt på 36 dage

Munkgårdkvarteret 134, Snejbjerg, 7400 Herning

Med nærhed til både skole, natur og indkøb får I en god placering i Snejbjerg med dette nyere rækkehus, der byder på en velindretttet planløsning.  I kan se frem fire værelser, et badeværelse, et bryggers og åben forbindelse mellem køkken-alrummet og stuen med loft til kip.

Munkgårdkvarteret 134
SOLGT PÅ 13 DAGE

Lergravsvej 31, Snejbjerg, 7400 Herning

I Snejbjerg får I et dejligt lokalområde, og som et ekstra plus kan børnefamilien slå sig ned nær skole, idrætshal og grønne områder, mens bussen nær huset gør det let at komme rundt i Herning.

Lergravsvej 31
SOLGT PÅ 42 DAGE

Engbjerg 96, Snejbjerg, 7400 Herning

Nu kan I bo dejligt i Snejbjerg lige uden for Herning, hvor denne indbydende etplansvilla venter på at danne rammen om jeres tilværelse. I får fornøjelsen af en moderniseret bolig på 153 kvadratmeter samt en herlig have, en carport med udhus og en rolig, bekvem beliggenhed nær alle familielivets fornødenheder.

Engbjerg 96
SOLGT

Mejeriparken 15, Snejbjerg, 7400 Herning

Lige nu har vi fornøjelsen af at udbyde dette velindrettede og moderne rækkehus i Snejbjerg. Her kan I slå jer ned i trygge rammer i et populært og børnevenligt kvarter tæt på alle bekvemmeligheder. Planløsningen byder på et køkken i kombination med stuen, tre værelser samt et badeværelse. Haven er lukket og meget overkommelig.

Mejeriparken 15
Solgt på 9 dage

Sydbanken 34, Snejbjerg, 7400 Herning

På Sydgaden 34 i midten af Snejbjerg finder I denne hyggelige og nydelige gule villa, der foruden en beliggenhed tæt på alle hverdagens gøremål også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning i form af tre gode værelser og lyse, indbydende opholdsrum. Hertil kommer den dejlige have med plads til alskens udfoldelser. 

Sydbanken 34
Solgt på 11 dage

Munkgårdkvarteret 104, Snejbjerg, 7400 Herning

I får fornøjelsen af et velholdt hus fra 2014 med et lyst og indbydende interiør, og dertil hører en overkommelig have med en solrig terrasse. Planløsningen på 103 kvadratmeter består af to værelser, et badeværelse, en stue, et køkken og et bryggers, og I kan tilmed nemt etablere et ekstra værelse, skulle I have behov for det.

Munkgårdkvarteret 104
Solgt

Solbjerg 81, Snejbjerg, 7400 Herning

Velkommen til denne fine og velindrettede etplansvilla i den vestlige bydel Snejbjerg i Herning. Indenfor venter jer et rummeligt hjem på 173 m2, som fordeler sig over en stue, et køkken-alrum, fire gode værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, mens I udenfor kan se frem til den skønne have med drivhus og to terrasser. 

Solbjerg 81
Solgt på 12 dage

Ørskovbakken 58, Snejbjerg, 7400 Herning

I det børnevenlige i Snejbjerg fem kilometer fra Herning centrum udbydes nu denne flotte etplansvilla fra 2015. De 167 m2 fordeler sig over køkken-alrum og stue i åben forbindelse, fem værelser, to badeværelser samt et bryggers. Hele huset er opvarmet med jordvarme, og så der er genindvindingsanlæg. Beliggenheden er oplagt til familielivet tæt på legeplads og hverdagens behov. Velkommen til.
 

Ørskovbakken 58
Solgt på 1 dag

Egebakken 37, Gullestrup, 7400 Herning

Huset fra 2003 er opført i Skagenstil med murede gesimser og rødt tegltag, og her får I et vedligeholdelsesfrit hjem med træ/alu-vinduer fra Velfac og Velux, centralstøvsuger samt ekstra isolering på loftet og lydisolering mellem værelserne. Udenfor kan I se frem til en fantastisk designet og flot opvokset have.

Egebakken 37
Solgt

Sunds Hovedgade 11, 7451 Sunds

På Sunds Hovedgade 11 ligger denne gedigne rødstensvilla, som består af tre etager. Taget og vinduerne er udskiftet, og der er gode parkeringsforhold foran boligen. Stueplanet rummer et badeværelse, et køkken-alrum og en stue, mens førstesalen byder ind med endnu et badeværelse og tre værelser, hvor det ene har adgang til et walk-in-closet.

Sunds Hovedgade 11
SOLGT PÅ 84 DAGE

Præstegårdvej 47, 7451 Sunds

Fire værelser, et nydeligt køkken, en stor stue med markante glaspartier og en garage med værksted er bare nogle af de højdepunkter, som følger med denne indbydende, renoverede villa, der ligger utroligt dejligt nær Sunds Sø.

Præstegårdvej 47
På 50 dage

Nordvænget 8, 7451 Sunds

Ejendommen er opført i 1973 og fremstår i tidstypisk stil. Her er løbende blevet flot vedligeholdt, senest med nyt tag i 2007. Den ugenerede grund omkranses af træer og byder desuden på en overdækket terrasse mod vest.

Nordvænget 8, 7451 Sunds
SOLGT

Kvalsholmvej 11, 7451 Sunds

Ikke mere end 100 meter i fugleflugt fra Sunds Sø ligger denne villa fra 1965. Her kan I se frem til en velindrettet bolig, der udfolder sig over halvandet plan med blandt andet tre værelser, to stuer og et køkken-alru. Velkommen til Kvalsholmvej 11.
 

Kvalsholmvej 11
Solgt på 10 dage

Hedeskovvej 7, 7451 Sunds

I Ilskov bliver I mødt af denne rummelige etplansvilla på hele 167 m2 fordelt over ét plan, som I nu kan blive de næste ejere af. Boligen kombinerer på bedste vis plads til den store familie med en beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alle dagligdagens gøremål. 

Hedeskovvej 7
Solgt

Linåvænget 23, 7451 Sunds

Med en facade i gule mursten og en carport på begge sider, ligger der på Linåvænget 23 i Sunds nær Herning et skønt familiehus, der på 118 m2 giver jer tre værelser, et badeværelse, et bryggers med Epoxy-gulv, et køkken og et rummeligt opholdsmiljø i stuen. Med til hjemmet hører desuden en flot have, hvor I fra den overdækkede terrasse kan få glæde af en kæmpe rhododendronbusk, frugttræer og farverige blomster.

Linåvænget 23
Solgt på 12 dage

Rønne Alle 42, 7451 Sunds

På en rolig, lukket stikvej i Sunds ligger denne nydelige etplansvilla med en helt igennem fantastisk have. Med fire værelser, et køkken-alrum og en stue egner boligen sig perfekt til en familie med børn. Velkommen til Rønne Alle 42. 

Rønne Alle 42
Solgt på 15 dage

Præstegårdvej 35, 7451 Sunds

Huset er i forskudte plan med nydelige mahogni-vinduer, mens I forkæles ekstra med gulvvarme i stue og badeværelse. Der er desuden tre værelser og en fin, tør kælder, som er klar med ekstra plads. Den lukkede have fuldender hjemmet og byder jer udendørs, mens den overdækkede terrasse sørger for dejlige rammer om de lune aftener. 

Præstegårdvej 35
Solgt på 32 dage

Hjejlevej 83, 7451 Sunds

Huset er i forskudte plan med nydelige mahogni-vinduer, mens I forkæles ekstra med gulvvarme i stue og badeværelse. Der er desuden tre værelser og en fin, tør kælder, som er klar med ekstra plads. Den lukkede have fuldender hjemmet og byder jer udendørs, mens den overdækkede terrasse sørger for dejlige rammer om de lune aftener. 

Hjejlevej 83
Solgt

Søengen 7, 7451 Sunds

På et lukket vænge i et nybyggerkvarter i Sunds kan I nu overtage denne nydelige familievilla i ét plan. Boligen blev færdigmeldt i december 2017 og fremstår velholdt med en fordelagtig planløsning og gode materialer samt gulvvarme overalt. Hjemmet rummer et køkken/alrum, en stue, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Udendørs venter en dejlig have med en stor terrasse og en integreret dobbeltcarport.

Søengen 7
Solgt på 5 dage

Kastanie Alle 5, 6933 Kibæk

Nu kan denne fine villa centralt i Kibæk blive jeres nye base. Planløsningen er velindrettet, og I kan se frem til køkken-alrum, stue, tre værelser og et badeværelse. Der er yderligere indrettet et badeværelse og et disponibelt rum med varme i en bagbygning. En nyere carport med integreret, overdækket terrasse følger også med. Velkommen til.

Kastanie Alle 5
SOLGT

Bavnehøjen 117, 6933 Kibæk

Boligen har fået skiftet vinduer i 2008, og samme år blev badeværelserne renoveret. I kan glæde jer til en skøn planløsning med masser af plads, og der er på første sal et multirum med mange anvendelsesmuligheder. Det er også oplagt at få en separat børneafdeling med eget badeværelse tilknyttet. 
 

Bavnehøjen 117
Solgt på 22 dage

Langgade 1, Fjelstervang, 6933 Kibæk

Søger I et hjem i absolut familievenlige omgivelser? Så kig ind på Langgade 1 i Fjelstervang. Her finder I en skøn villa, hvor tre værelser og en hems giver plads til far, mor og børn, mens de hyggelige opholdsmiljøer indbyder til samvær.

Langgade 1,
SOLGT

Landejendomme

Sebbesandevej 11, Tjørring, 7400 Herning

Turen går til omegnen af Tjørring, hvor vi har fornøjelsen af at invitere jer indenfor i en alletiders villa opført i 1953. Den store force er dog udsigten over markerne og haven, der er velanlagt og holdt med en kærlig hånd. Velkommen til Sebbesandevej 11.

Sebbesandevej 11
Solgt

Gilmosevej 36, Tjørring, 7400 Herning

4,2 hektar jord bliver jeres, når I vælger at flytte til Gilmosevej 36 ved Tjørring. Her ligger et nedlagt landbrug, hvor ejendommen står til nedrivning.

Gilmosevej 36
Solgt fra skuffen

Tanderup Mark 4, Snejbjerg, 7400 Herning

I fredelige og naturskønne omgivelser tæt på Snejbjerg finder I denne sjældent udbudte landejendom. Her har I muligheden for at opføre et nyt stuehus, hvor udsigten, vidderne og den bynære beliggenhed alt sammen kan komplementere udtrykket. Det nuværende hus udgøres af pæne opholdsrum og et enkelt værelse, mens grunden og udbygningen byder jer et væld af anvendelser.
 

Tanderup Mark 4
Solgt

Søbysøvej 18, Kølkær, 7400 Herning

På bygrænsen til Kølkær og lige overfor byens idrætshal udfolder dette boliglandbrug sine 4,5 hektar jord. Hvad end I er til dyrehold, et selvforsynende landbrug eller et værksted, er rammerne helt perfekte. Desuden har boligen siden 2005 gennemgået en lang række forbedringer, således at den i særdeles lever op til nutidens standarder. Velkommen til Søbysøvej 18

Søbysøvej 18
Solgt

Fjelstervangvej 26, Haunstrup, 7400 Herning

Med 360 kvadratmeter under tag, hvoraf de 181 kvadratmeter er beboelse, på ejendommens 13,7 hektar jord er det ikke plads, I kommer til at mangle her på Fjelstervangvej 26 i udkanten af Haunstrup. Det eneste, der er mere af end plads, er faktisk fred og ro, på denne sjældent udbudte lystejendom ligger idyllisk placeret for enden af en grusvej og omgivet af skov og mark til alle sider. Til trods for den naturskønne beliggenhed er der blot 10 minutters køretur til Snejbjerg og 20 min. til Herning.

Fjelstervangvej 26
Solgt på 55 dage

Ørre Byvej 40, Ørre, 7400 Herning

Tag med til Ørre, hvor I på en stor grund, som omfatter hele tre matrikelnumre, møder denne rummelige villa i halvandet plan fra 1919. 

Ørre Byvej 40

Rækkehuse/ejerlejligheder

Bryggergade 7C, 1, 7400 Herning

Du får en fremragende beliggenhed med i købet, når du overtager denne toværelses lejlighed, for her kommer du nemlig attraktivt tæt på gågaden i Herning.

Bryggergade 7C, 1
SOLGT PÅ 8 DAGE

Fonnesbechsgade 10, 2, 7400 Herning

Nu kan I overtage denne lækre citylejlighed i hjertet af Herning. Boligen blev gennemgribende renoveret i 2019, og den står derfor flot og indflytningsklar. Glæd jer til tre værelser, et badeværelse og et stilrent køkken i delvis åben forbindelse til en stue med loft til kip og fritliggende bjælker. 

Fonnesbechsgade 10, 2
SOLGT PÅ 21 DAGE

Præstehaven 10A, st. mf, 7400 Herning

I Gjellerup kan du nu blive den næste ejer af denne flotte, velholdte lejlighed, der er en del af en velfungerende ejerforening med attraktive fællesfaciliteter såsom svømmehal og fitnessrum. Der er tale om en nydelig bolig, der ligger på første sal i en pæn ejendom fra 1975 med en elevator og gode parkeringsforhold.

Præstehaven 10A, st. mf
solgt

Strynøvej 21, Hammerum, 7400 Herning

På Strynøvej 21 i Hammerum midt mellem Herning og Ikast finder I dette fine og velindrettede rækkehus, der passer godt til familien. Boligen strækker sig over halvandet plan. I stueplan er der et toilet, bryggers, køkken og en stue, mens førstesalen byder ind med tre gode værelser og et badeværelse.

Strynøvej 21
SOLGT PÅ 9 DAGE

Silkeborgvej 77, st, 7400 Herning

Velkommen til Herning, hvor I kommer til at bo centralt nær Herning Centret, Mindeparken og motorvejsnettet. Jeres nye hjem er en lys lejlighed med en god planløsning, et lækkert køkken fra 2019 samt badeværelsesinventar fra samme år.

Silkeborgvej 77, st

Sjællandsgade 37, st. 7400 Herning

Med en central beliggenhed i Herning ligger denne villa og henvender sig til jer, der vil være tæt på bylivet, men samtidig ønsker en særlig atmosfære og egen have. Lejligheden fremstår indflytningsklar, og den er løbende vedligeholdt med blandt andet træ/alu-vinduer i 2017 og ikke mindst en integreret udestue med klinkegulv og gulvvarme i 2018.

Sjællandsgade 37, st.
SOLGT

Herluf Trolles Vej 8, 1 th, 7400 Herning

Turen går til Herning, hvor vi på Herluf Trolles Vej 8 kan byde jer indenfor i denne klassiske, gulmurede ejendom, der er opført i 1963. På første sal har I nu chancen for at overtage nøglerne til en velindrettet lejlighed, der er totalrenoveret i 2017 overalt på nær badeværelset.

Herluf Trolles Vej 8, 1 th
SOLGT

Korsørvej 72, 7400 Herning

Det bliver på Korsørvej 72, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her har vi fornøjelsen af at invitere jer indenfor i et alletiders rækkehus fra 1984, som fordeler sig over 114 gode kvm i halvandet plan.

Korsørvej 72
solgt på 68 dage

Monradsgade 5, st. 7400 Herning

Find jer til rette i denne velgjorte villalejlighed, hvor en central beliggenhed i Herning hører med. I får fornøjelsen af en flot, lys bolig med herskabelige detaljer, der passer perfekt til børnefamilien.

Monradsgade 5, st.
SOLGT PÅ 15 DAGE

Godthåbsvej 22, 7400 Herning

Dette halve dobbelthus, der egentlig har status af ejerlejlighed, finder I på en attraktiv beliggenhed i Herning. Her er I tæt på byen såvel som flot natur, og hvad angår boligens indretning, kan I se frem til lyse, luftige opholdsrum og to gode værelser. Haven er velanlagt og solrig.

Godthåbsvej 22
SOLGT

Gl. Landevej 82, st, 7400 Herning

Lejligheden egner sig både til parret og singlen med eller uden børn, og indenfor venter to stuer, et køkken-alrum, to værelser og et badeværelse. Har I behov for et værelse mere, kan den ene stue nemt inddrages til dette formål. Glæd jer også til jeres egen kælder og den lækre træterrasse.

Gl. Landevej 82, st
Solgt

Godthåbsvej 20, 1, 7400 Herning

I Herning tæt på skov og grønne områder møder I denne hyggelige ejerlejlighed, der henvender sig til enlige eller par. Her kan I se frem til et lyst opholdsmiljø foruden et soveværelse og et badeværelse, mens I udenfor har brugsret til en terrasse. Om sommeren kan I også benytte den fælles have. Desuden deles I med de andre beboer om en carport, der fik nyt tag i 2020. Velkommen til. 

Godthåbsvej 20, 1
Solgt på 90 dage

Silkeborgvej 24, st. 1, 7400 Herning

På en rolig adresse tæt på Hernings livlige bymiljø med stemningsfyldte spisesteder og velassorterede specialforretninger ligger denne lejlighed fornemt placeret. Her udfolder de veldisponerede kvadratmeter sig med to fine værelser, et nydeligt badeværelse og ikke mindst et indbydende opholdsmiljø, hvor den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet danner skønne rammer om hverdagen.

Silkeborgvej 24, st. 1
Solgt

Silkeborgvej 24, st. 2, 7400 Herning

Denne lejlighed er helt perfekt til dig, der vil være tæt på byens puls og samtidig nyde godt af en utrolig veludnyttet bolig. Lejligheden byder på to soverum, en stue, et køkken og et badeværelse, og generelt fremtræder den pæn og velholdt. Du får brugsret til eget kælderrum, og der er ligeledes adgang til fælles vaskeri og tørrerum i ejendommen. Der er også fine parkeringsmuligheder.

Silkeborgvej 24, st. 2
Solgt på 64 dage

Ringstedvej 17B, st, 7400 Herning

Med en god placering i Herning ligger denne indflytningsklare toværelses lejlighed, som er oplagt for singlen og det yngre par, såvel som det er et ideelt forældrekøb.

Ringstedvej 17B, st
SOLGT PÅ 65 DAGE

Ringstedvej 17B, 1, 7400 Herning

Med en god placering i Herning ligger denne indflytningsklare toværelses lejlighed, som er oplagt for singlen og det yngre par, såvel som det er et ideelt forældrekøb. Hjemmet er helt nymalet og foruden det nyere badeværelse, får du et værelse og et lækkert opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Udenfor er der en fælles have og mulighed for parkering

Ringstedvej 17B, 1
Solgt

Ravneborggade 22, 1 th, 7400 Herning

I en velholdt ejendom på Ravnsborggade 22 i Herning, finder du denne rummelige lejlighed. Den centrale placering giver dig alt, hvad du måtte ønske dig tæt på i en travl hverdag, og lejligheden råder over to store værelser, et pænt køkken og et badeværelse med brus. Hertil er der privat parkering i gården samt et anvendeligt rum på 16 kvm i kælderen og vaskerum med privat vaskesøjle

Ravneborggade 22, 1 th.
Solgt på 9 dage

Monradsgade 5, 1, 7400 Herning

Huset fik malet facade for seks til syv år siden, mens lejligheden med originale plankegulve har et fint badeværelse fra 1999, som endda har gulvvarme. Derudover er der tre værelser, stue, køkken, altan, carport og et havestykke.

Monradsgade 5, 1
Solgt på 27 dage

Monradsgade 3, st. 7400 Herning

Bag facaden på den røde murstensejendom på Monradsgade 3 udfolder sig et dejligt hjem i stueplan med nyere træ/alu-vinduer og en herlig atmosfære samt en udestue, der fører videre til den fælles have. I får også brugsret til en carport, et fælles vaskerum og to disponible rum i kælderen. Jeres kommende hjem rummer to store værelser, et køkken, et badeværelse og en rummelig, todelt stue med plankegulv. 

Monradsgade 3, st.
Solgt på 6 dage

Fonnesbechgade 16B, 2 mf. 7400 Herning

Lys, indbydende og rummelig udgør nøgleordene for denne skønne lejlighed fra 2007 centralt i Herning. Her venter jer en stor, overdækket altan vendt mod syd, mens kvadratmeterne indenfor er fordelt over ét stort opholdsmiljø, som kombinerer køkkenet med stuen. Velkommen til jeres kommende adresse. 
 

Fonnesbechgade 16B, 2 mf.
Solgt på 44 dage

Børglumvej 1, st. th, Tjørring, 7400 Herning

I den nordlige Herning-bydel Tjørring nær skøn natur og hverdagsbehov ligger denne fine ejerlejlighed, som nu kan blive jeres. Her får I 124 m2 fordelt over stueplan og den beboelige kælder. I kan se frem til tre fine værelser, en stor, lys stue, et rummeligt køkken og et fint badeværelse. I kan også glæde jer til jeres egen garage og den fortrinlige altan med kig til de grønne fællesarealer, og så har ejendommen fået nyt tag i 2019. Velkommen til.

Børglumvej 1, st. th
Solgt på 55 dage

Vester Alle 1G, 1, Hammerum, 7400 Herning

Nyd tilværelsen i de skønne lyse rum, som fordeler sig i to plan, hvor et stort køkken og to værelser udfolder sig i stueplan, mens en hyggelig og indbydende stue står alene på første sal. I bliver en del af en velfungerende ejerforening, hvortil I kan glæde jer til at gøre brug af et fælles cykelskur samt et privat kælderrum til opbevaring.   

Vester Alle 1G, 1
Solgt

Andelsbolig

Nygade 28, 7400 Herning

Andelsboligen rummer et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Den egner sig perfekt til både yngre og ældre og kan ligeledes rumme både en enlig, et par eller en lille familie. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen, og I får brugsret til et udeareal med terrasse samt et kælderrum. Velkommen indenfor.

Nygade 28
Solgt på 20 dage

Sølvgade 10, st, 7400 Herning

Boligen hører til en velfungerende forening og byder indenfor på et værelse, et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt en god entré med indbyggede skabe, og sluttelig er køkkenet og stuen i åben forbindelse. Derudover kan I også se frem til et dejligt gårdmiljø med egen terrasse lige udenfor døren. Der er endvidere gode parkeringsforhold og en fællesterrasse.

Sølvgade 10, st
Solgt på 79 dage

Ålholmvej 81, Tjørring, 7400 Herning

Tag med til Tjørring, hvor dette dejlige enderækkehus venter jer. I får fornøjelsen af et velholdt hus, der passer perfekt til familien, som ønsker en overkommelig og indflytningsklar bolig i rolige omgivelser.

Ålholmvej 81
SOLGT
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse og Farum
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek