Ejendomsmægler Vi elsker Hillerød og Fredensborg  køb og salg af boliger i Hillerød og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg

Vi elsker Hillerød og Fredensborg

LokalBolig Hillerød/Fredensborg - midt i Nordsjællands bankende hjerte.

Vi har som lokalt boende ejendomsmæglere mange års erfaring med salg af boliger i Hillerød, Skævinge og Fredensborg, hvilket giver sikkerhed for et godt og trygt boligsalg, hvad enten det gælder salg af villa, salg af ejerlejlighed, salg af andelsbolig eller andet.

Hos LokalBolig Hillerød/Fredensborg sælger vi boliger med passion og vi sælger boligerne i vores lokalområde som vi har indgående kendskab til. Vi tilbyder dig professionel rådgivning om optimering af netop dit salg - med udgangspunkt i dig og dine behov.

LokalBolig Hillerød ApS

48 29 90 00

hilleroed@lokalbolig.dk

Helsingørsgade 52B, 3400 Hillerød
CVR: 2960 3359

Åbningstider

Mandag

9.30 - 17.00

Tirsdag

9.30 - 17.00

Onsdag

9.30 - 17.00

Torsdag

9.30 - 17.00

Fredag

9.30 - 16.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Fra kl. 10.00 efter aftale

Skal du sælge bolig i Hillerød, Skævinge, Gørløse eller Fredensborg?

Få en gratis salgsvurdering!

Måske er vi bare gode til at ramme plet. Måske er vi bare gode til at overbevise køberen. I hvert fald lykkes det os tit at sælge byens boliger til den rigtige pris. Det kan også hænge sammen med, at vi selv bor her. Har børn i skole her. Går til vejfest her. Kører skoven tynd på mountainbike her.

 

Når man hver dag oplever, hvor fantastisk det er at bo i Hillerød - så bliver det i det hele taget nemmere at sælge byens boliger. For en ægte begejstring er noget, der smitter af på slutprisen. Uanset om det er i herlige Hillerød eller nogen af de hyggelige landsbyer.

 

Skal du sælge din bolig i Hillerød til en god pris? Så start med at få en vurdering fra en ægte lokale ejendomsmægler!

Ægte, lokal ejendomsmægler

Vi sælger kun boliger i og omkring Hillerød. Derfor er vi 100% eksperter i Danmarks herligste købstad.

 

Markedsføring i en liga for sig

Fantastiske fotos. Super mobilplatform. Intelligente annoncer på digitale medier med LokalBolig|Boost. Og altid inkl. professional tekstforfatter!

Ægte boligfilm

Steadycam, slowmotion og tændte stearinlys. Både store og små effekter tages i brug i markedets bedste boligfilm, der ægte video - ikke blot animerede stillbilleder.

Engagerede mæglere

Vi investerer meget af os selv i dit boligsalg. Fordi vi brænder for at levere et godt resultat til dig.

Vi elsker området, der har alt - undtagen bjerge!

Fra Skævinges stråtækte idyl til Hillerøds pulserende byliv. Fra kanotur på Esrum Sø tur til shoppetur i Slotsarkaderne. Fra Gørløses ølsnedker til Harløses vinbonde. Fra vinterbadning i Nødebo til sommer-jazz i Rosenhaven. Fra røde S-baner til grønne golfbaner. Fra kulturskatte på Fredensborg Slot til loppefund i Frederiksborghallen.

 

Vi kender det hele virkeligt godt - og det er ikke uden grund, at vi hedder LokalBolig. Vi brænder for at sælge boliger og tænder på udfordringer. Vi går til sagen med passion og masser af energi. For god energi skaber gode handler.

 

Teamet

Anbefalinger

Vi og vores "skæve" hus kom videre

Sælger af P. Mogensensensvej 61

Vi har taget tilløb til at sælge vores finurlige hus i et par år, for det er her, børnene er født og vokset op, og hvor vi har mange gode minder. Men København kalder – uddannelsesinstitutioner og kulturelle oplevelser, vi kan spadsere hjem fra. Kim fra LokalBolig Hillerød har fulgt os længe i vores overvejelser. Da vi endelig er klar, vurderer han vores hus – og til en pris, vi er meget tilfredse med. Man kan sige mange positive ting om LokalBolig. Vigtigst af alt så forstår deres indehaver, Kim, vores hus. Det er oprindelig fra 1926 og løbende sat i stand og restaureret. En ”skæv” ejendom med masser af sjæl, karisma og plads til kreativitet. Det kræver en helt særlig køber. Kim har en klar idé om, hvilken type køber der skal findes, og det går han målrettet efter. Og inden længe finder de den helt rigtige køber, som påskønner vores hus, ser kvaliteterne i det og vil videreføre det i husets helt egen ånd. Det betyder rigtig meget for os, for vi har mange følelser i klemme efter at have boet her i 20 år. Parallelt med hussalget fi nder vi den helt rigtige lejlighed i byen - og som ved et lykketræf er lejligheden til salg hos LokalBolig Frederiksberg. De fixer overtagelsen og økonomien. Nu oplever vi virkelig værdien, når to LokalBolig butikker samarbejder - både i forhold til overtagelse og økonomi. Det er jo et større puslespil, når man skal have overtagelsestidspunkterne til at flaske sig for alle de involverede parter i både en hus- og lejlighedshandel. Den fixer de - til alles tilfredshed. Økonomisk viser LokalBolig også deres værd. Vi giver et lille forhandlingsafslag på vores hus, så Kim finder den store lommeregner frem og foreslår os en alternativ finansiering for et altanprojekt, der er planlagt for vores lejlighed. Det får alle økonomiske ender til at mødes. Fantastisk rådgivning, en rigtig god proces og stor tilfredshed med alt.
Vi fremhæver særligt:
at vores "skæve" hus blev solgt på 3 måneder.

Holdet

Skal du have den bedste oplevelse med dit boligsalg? Så gå til en af Hillerøds bedst vurderede mæglere. Hos LokalBolig er døren altid åben, og vi står klar til at besvare dine store og små spørgsmål. 

Og du kan parkere lige foran butikken!

Kim Andreasen, Indehaver/ Ejendomsmægler MDE og Valuar
Indehaver/ Ejendomsmægler MDE og Valuar

Kim Andreasen

Telefon
Claus Prehn, Indehaver/ Ejendomsmægler MDE
Indehaver/ Ejendomsmægler MDE

Claus Prehn

Emil Christian Nielsen, Salgschef
Salgschef

Emil Christian Nielsen

Isabella Bukic, Sagskoordinator
Sagskoordinator

Isabella Bukic

Mads Conrad-Petersen, Salg og udlejning
Salg og udlejning

Mads Conrad-Petersen

Rikke Ahlmann, SoMe Praktikant
SoMe Praktikant

Rikke Ahlmann

Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
Provision
LokalBolig samarbejder med
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: