Ejendomsmægler LokalBolig Randers køb og salg af boliger i Randers C og omegn.
Om butikken
Boliger til salg
Solgte boliger
SoMe
Anbefalinger

Kong Olafs Vej 1, 8920 Randers NV

Familielivet får fortrinlige forhold i denne lækre etplansvilla fra 2016. Glæd jer til et fuldmuret, tidløst hjem med en fantastisk planløsning. Her venter en børnesektion, en forældreafdeling og lyseopholdsmiljøer med direkte udgang til et stort, solrigt terrasseområde. Endvidere forkæles I med gulvvarme overalt, indbygningsspots og lysdæmpere flere steder. Hele herligheden er placeret på en rolig vej i Randers med nærhed til både natur og hverdagens praktik.

Kong Olafs Vej 1
SOLGT

Pileurtdalen 13, 8930 Randers NØ

Drømmer I om at bygge jeres eget hus og samtidig bo i et attraktivt og familievenligt område i Dronningborg? Så er grunden på Pileurtdalen 13 lige noget for jer! Området byder på legepladser og flere grønne områder. I vil tilmed elske at spadsere en forfriskende tur ned til fjorden i naturskønne omgivelser. Hverdagens gøremål er også let tilgængelige med en radius af få kilometer til skole, dagtilbud, indkøb og idrætsfaciliteter. 

Randers’ mange tilbud foruden stationen er kun en rask cykeltur væk. Området byder desuden på gode idrætsfaciliteter og et rigt foreningsliv.

Pileurtdalen 13
SOLGT UDEN ANNONCERING

Nordostvej 40, 8900 Randers C

Med nøgleord som lyse omgivelser, en nem have og et lækkert køkken fra 2019 får I gode rammer i denne villa i Randers. Oveni er boligen tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver jer rolige omgivelser. Indenfor venter en soveafdeling på førstesalen, et opholdsmiljø i stueetagen og et tilhørende anneks, som tilsammen sikrer jer både privatliv og samvær. Oveni er facaden delvist renoveret i 2019, ligesom badeværelset har fået nyt inventar samme år. Endelig får l en skøn nærhed til hverdagens gøremål og grønne områder.

Nordostvej 40
SOLGT

Mariagervej 79A, 1.tv, 8920 Randers NV

Her får I en moderne og rummelig lejlighed på 1. sal tæt på alle hverdagens fornødenheder. Velkommen til Mariagervej 79A, 1.tv. I lejligheden mødes I af en rummelig entre, som leder jer videre til en hyggelig og velindrettet stue. Her er der plads til både sofa samt spiseplads til hele familien. Herefter følger et soveværelse med indbyggede skabe. Soveværelset er desuden placeret ud til det fredelige gårdmiljø.

Mariagervej 79A, 1.tv
SOLGT

Hampehaven 21, 8920 Randers NV

Velkommen til denne skønne villa på Hampehaven 21 fra 1969. Huset fremstår originalt, men de 258 etagekvadratmeter fordelt over to plan er i god stand. I bydes indenfor i entreen som leder jer videre ind i en dejlig vinkelstue med direkte adgang til terrassen. Her er både plads til en hyggelig sofakrog samt en spiseplads for hele familien. I forlængelse af stuen finder I det originale køkken, som byder på massere af bordplads til madlavningen. I stueplan finder I ligeledes en soveafdeling bestående af tre værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet.

Hampehaven 21
SOLGT PÅ 10 DAGE - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Lucernevej 29, 8920 Randers NV

Glæd jer til at se nærmere på denne indbydende etplansvilla i Randers, som tager godt imod jer med et både moderne og klassisk interiør samt en pragtfuld have. Villaen tilgodeser børnefamilien med tre regulære værelser, et badeværelse, et bryggers, en stue og et køkken-alrum, og dertil får I glæde af en dobbelt garage. I 2017 blev der isat træ/alu-vinduer, og i 2021 blev alrummet etableret. Derudover får I fornøjelsen af en rolig og indholdsrig beliggenhed nær alle hverdagens fornødenheder

Lucernevej 29
SOLGT PÅ 3 UGER

Lindgrensvej 12, 8920 Randers NV

På en lukket vej i den attraktive Randersforstad Over Hornbæk finder I denne etplansvilla på hele 190 m2, som giver skønne betingelser for børnefamilien. Dette skyldes både boligens gode indretning samt den fornemme beliggenhed med skole, institution, indkøb og fritidsaktiviteter indenfor en radius af en km. Boligen er istandsat i 2021 med udskiftede gulve i sildebenslaminat, gulvvarme i alle rum, Troldtekt-loft i det meste af huset, og et Aubo-køkken i kvalitetsmaterialer. Derudover får I glæde af en flot have, et orangeri fra 2021 samt en stor integreret dobbeltgarage på 56 m2.

Lindgrensvej 12, 8920 Randers NV
SOLGT PÅ 5 UGER

Lindegårdsvej 12, Linde, 8981 Spentrup

På Lindegårdsvej 12 i Linde nær Randers finder I denne spændende etplansvilla, som også omfatter udhuse med værksted og opbevaring. Planløsningen fordeler sig over tre værelser, to badeværelser, et bryggers, et køkken-alrum og en stue, som suppleres af en udestue og en smuk have. I nabobyen Harridslev finder I alt det praktiske til hverdagen. I det vinkelformede køkken er der exceptionelt mange opbevaringsløsninger og bordplads, og forbi den charmerende brændeovn kommer I til alrummet, som har dobbeltdøre til stuen.

Lindegårdsvej 12
SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Mimersvej 16, 8920 Randers NV

Denne lyse og indbydende villa har en skøn indretning og er løbende opdateret. I 2007 er der eksempelvis fornyet køkken, i 2017 er der skiftet døre og vinduer, og i 2020 blev badeværelset moderniseret, mens carporten blev udvidet til en garage samme år. Huset indeholder hele fire værelser, to toiletter og et badeværelse samt store opholdsmiljøer med en stue og et køkken-alrum. I får desuden et bryggers og et kælderrum. Ejendommen ligger tæt på de praktiske gøremål i Randers.

Mimersvej 16
SOLGT

Sandgade 9, 1.tv, 8900 Randers C

Velkommen til Sandgade 9, 1. tv., 8900 Randers C! Vi er beliggende tilbagetrukket fra midtbyens støj, og alligevel er der kun få minutters gang til bylivet ,hvor man kan nyde de mange butikker, caféer, biograf, det skønne naturmiljø på Østervold og meget meget mere. Her er der altså tale om en beliggenhed der spiller superliga!

Sandgade 9, 1.tv
SOLGT

Bakkestjernedalen 1, 8930 Randers NØ

Udsigt, udsigt, udsigt. En fremragende én af slagsen endda. Det er én af de lækre ting, der venter jer i denne villa fra 2007, hvor både hus og have er arkitekttegnet. Foruden et fantastisk, nyt terrassemiljøbyder hjemmet på 164 velfordelte kvadratmeter, hvor I får et køkken-alrum, to stuer, fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Beliggenheden bringer jer ligeledes i en fornuftig afstand til hverdagens behov. Velkommen til Dronningborg.

Bakkestjernedalen 1
SOLGT

Strømhusvej 16, 8940 Randers SV

Drømmer I om et liv i et hyggeligt rækkehus i et skønt område i Vorup? Så skal I se nærmere på Strømhusvej 16. Her får i 97 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 1,5 plan og med et fantastisk udemiljø, I vil komme til at elske. I stueplan finder I en rummelig stue og køkken-alrum med plads til en hyggelig sofakrog samt en spiseplads til hele familien. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig terrasse, hvor I vil nyde at bruge mange hyggelige aftener med gode venner.

Strømhusvej 16
SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING

Kærgade 141C, 8940 Randers SV

Er I på udkig efter familiens nye sted at bo, og vil I gerne have naturen tæt på og byen inden for cykelafstand? Så er dette rækkehus på Kærgade 141C i den sydvestlige del af Randers lige noget for jer. Den vedligeholdelsesvenlige bolig er opført i 2009 og fordeler 159 kvadratmeter over to plan. Glæd jer til separate værelsesafdelinger, lyse opholdsrum og en henrivende udsigt til Vorup Enge, skoven og Randers by.

Kærgade 141C
SOLGT

Vestergrave 37A, 1., 8900 Randers C

Midt i Randers ligger denne smukke ejendom fra 1881, der præsenterer sig flot med den lyse facade og hvide dannebrogsvinduer. På første sal finder I en fireværelses lejlighed, der emmer af sjæl og charme og består af et køkken-alrum, et badeværelse, to stuer én suite samt to gode værelser med energivenlige vinduesglas fra 2020. Dertil hører en stor altan samt en betagende udsigt til Gudenåen. Boligen fremstår lys og indbydende og har i øvrigt gennemgående, lyse trægulve.

Vestergrave 37A, 1.
SOLGT

Rødkløvervej 12, Øer, 8400 Ebeltoft

Det er svært at finde en udsigt, der får en til at tabe kæben, men dette bjælkehus i Øer Strand gør forsøget. Med nøglerne til Rødkløvervej 12 får I mulighed for at læne jer tilbage i havemøblerne på det store terrassemiljø, der blev færdiggjort i 2022, og nyde panoramaudsigten ud over havet. Dertil kommer det hyggelige, opdaterede bjælkehus på 92 m2, der er fyldt med moderne løsninger, som stadig ikke overdøver den autentiske sommerhusstemning. Denne bolig skal opleves.

Rødkløvervej 12
SOLGT TIL PRISEN

Baldersvej 1, 8920 Randers NV

På Baldersvej 1 i Randers ligger denne villa, som nu kan blive jeres næste hjem. Huset beriger jer med 76 m2 i kælderen, der inkluderer et bryggers, et badeværelse og to disponible rum, mens stueplan har108 m2, som råder over to værelser, et brusebadeværelse såvel som køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Hertil er der udenfor en dejlig have samt en carport og en garage, mens det også er værd at bemærke, at I med adresse her får nærhed til hverdagens gøremål.

Baldersvej 1
SOLGT

Østervold 8, 1.th, 8900 Randers C

Drømmer I om livet i en skøn 3-værelses lejlighed med en dejlig altan og tæt på alle hverdagens fornødenheder i Randers C? Så skal I se nærmere på Østervold 8, 1.th. Her får I 82 veludnyttede og veldisponerede kvadratmeter som fremstår moderne og klar til at flytte ind i. Velkommen til. I bydes indenfor I en rummelig entre, som leder jer videre ind i lejlighedens hjerte. Her får I adgang til et stort køkken-alrum samt en stue i forlængelse heraf med plads til alle hverdagens aktiviteter.

Østervold 8, 1.th
SOLGT TIL PRISEN PÅ 17 DAGE

Højtoftegade 2, 2.tv, 8940 Randers SV

Velkommen indenfor i denne flotte 2-værelses lejlighed med en skøn stor altan. Vi kommer indenfor i en rummelig entre, hvorfra der er adgang til både køkken, badeværelse, soveværelse og stue. Badeværelset er nyere med lyse klinker og bruseniche. I den rummelige stue er der plads til bådespise- og dagligstue. Der er et flot lysindfald i stuen fra et stort vinduesparti med udgang til en skønaltan med en fantastisk udsigt. Køkkenet er fra 2017 og byder på lyse moduler, nyere hårde hvidevarer samt plads til en spiseplads.

Højtoftegade 2, 2.tv.
SOLGT

H.C. Ørsteds Vej 14, 8920 Randers NV

Med nøgleord som lyse omgivelser, to badeværelser og en skøn nærhed til hverdagens gøremål får I gode rammer i denne villa som tilmed er arkitekttegnet af Buhl og Klithøj. Her venter en soveafdeling på førstesalen og et opholdsmiljø i stueetagen, der sikrer jer både privatliv og samvær. Boligen er vedligeholdt med udskiftning vinduer i 2017, tag i 2009 samt nyt køkken og renovering af førstesalen med isolerende korkgulve i 2020, og i skrivende stund er der ved at blive installeret fjernvarme. Endelig er beliggenheden rolig for enden af en lukket villavej.

H.C. Ørsteds Vej 14
SOLGT PÅ 3 UGER

Bredstrupsgade 18, 2.tv, 8900 Randers C

Velkommen til denne skønne 3-værelses lejlighed med mange muligheder. Glæd jer bl.a. til at opleve en fantastisk altan med en dejlig udsigt. Via lejlighedens entre får I adgang til en rummelig stue med plads til både spiseområde samt en hyggelig sofakrog. I stuen er der også plads til at etablere et tredje værelse, hvis dette ønskes. Herfra får I også adgang til en fantastisk altan med flot udsigt.

Bredstrupsgade 18, 2.tv.
SOLGT PÅ EN UGE

Kærvej 12, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

I Uggelhuse venter fællesskab, natur og nærheden til vandet, der gør oplevelser i det fri til en integreret del af hverdagen. I kommer her til at bo i en dejlig villa, der løbende er renoveret og blandt andet har et stort køkken-alrum samt en flot udestue med en fantastisk udsigt. Der er også tre værelser i huset samt en stor garage med plads til hobbyen. Beliggenheden betyder også, at alt til hverdagen findes i en radius af få kilometer med bus 150 meter fra huset.

Kærvej 12, Uggelhuse
SOLGT PÅ 3 UGER

Mimersvej 5, 8920 Randers NV

I omkring 2015-2016 blev der etableret et fint køkken-alrum i denne hyggelige villa med en grundplan, der tilgodeser børnefamilien. Således får I dejlige opholdsrum i stueplan, hvor der også er adgang til et stort badeværelse, mens tre værelser på første sal udgør en god soveafdeling. Endelig sørger kælderen for ekstra plads, mens den overskuelige og børnevenlige have bliver et herligt aktiv i de varme måneder. I bor samtidig i et dejligt område på en stille vej nær vuggestue, børnehave og skole.

Mimersvej 5
SOLGT - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Juttasvej 9, 8960 Randers SØ

I et dejligt og attraktivt område i Randers finder i denne fine villa fra 1954, der præsenterer sig flot medet rødt tegltag, hvide dannebrogsvinduer og en sort sokkel. Indenfor byder hjemmet på 138 m2, som er fordelt over halvandet plan, samt 84 m2 flot kælder. Glæd jer til at pakke flyttekasserne ud i et køkkenalrum, en stue, fire værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet og inddrag den fine kælder alt efter, hvad I har behov for. Velkommen til Juttasvej 9.

Juttasvej 9
SOLGT

Sikavej 2, 8960 Randers SØ

Leder I efter jeres drømmehjem tæt på Randers, så skal I se nærmere på denne skønne villa, der ligger i den hyggelige bydel, Kristrup. Her får I let adgang til hverdagens bekvemmeligheder, mens I indenfor kan se frem til en funktionel og velindrettet planløsning. Den råder over fire værelser, to stuer, et køkken, to badeværelser og et toilet. Ydermere er der en anvendelig kælder med gildesal og værksted foruden flere disponible rum. Dertil er der en dejlig have.

Sikavej 2
SOLGT

Gl. Hobrovej 21, 8920 Randers NV

Denne villa har mange forcer, og med nøgleord som lyse omgivelser, lækre materialer og en sydvestvendt have, får I gode rammer. Her venter en veldisponeret planløsning med et opholdsmiljø i stueetagen og en soveafdeling på førstesalen, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni får I en istandsat anden sal og en kælder, ligesom I kan glæde jer over gulvvarme i køkkenet, badeværelset og toilettet. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.

Gl. Hobrovej 21, 8920 Randers NV
SOLGT

Asser Rigs Vej 37B, 2.mf, 8960 Randers SØ

Denne skønne 2-værelses lejlighed indeholder stue, værelse, badeværelse, køkken og altan. Fra gangen er der adgang til badeværelset, og man kan træde direkte ind i den åbne stue, hvor du også finder et separeret værelse. Fra stuen er der direkte adgang til et funktionelt køkken samt en dejlig altan. Køkkenet er velindrettet og velholdt med skabsplads og et dejligt lysindfald fra det store glasparti.

Asser Rigs Vej 37B, 2.mf
SOLGT

Mjølnersvej 4, 8920 Randers NV

Læg vejen forbi Mjølnersvej 4 i Randers NV, hvor I møder denne etplansvilla i rolige omgivelser nærbyen. Boligen præsenterer sig nydeligt med et tag fra 2011 samt en trappe og en hoveddør fra 2021, og indenfor kan I se frem til at indtage 84 velindrettede kvadratmeter med et køkken-alrum, en stue, to værelser og et badeværelse. Hertil får I en udestue og en dejlig have foruden en praktisk kælder medet vaskerum og to disponible rum.

Mjølnersvej 4
SOLGT

Christiansborgvej 16, 8930 Randers NØ

Huset der er opført i 1959 rummer i stueetagen et soveværelse, kontor, køkken, badeværelse og stue. Fra stuen træder man ud på den skønne sydvendte overdækkede terrasse, hvor man med fordel kan sætte sig og nyde udsigten til den fine have. I stueplanen har man et hav af muligheder for at sætte sit helt eget præg på boligen. Derudover består gulvet i stueplan af massive Juncker trægulve.

Christiansborgvej 16
SOLGT

Bøgebakken 3, Stevnstrup, 8870 Langå

I Stevnstrup kan I nu få et rigtig dejligt hjem med en skøn have og udsigt til det bølgende landskab medgræssende heste. I overtager en flot rødstensvilla fra 1981 med et mørkt tag samt mørke vinduesrammer, døre og gavle, der fuldender det enkle udtryk. Indenfor venter 115 m2 med et køkken-alrum, en stue, treværelser, et badeværelse og et bryggers. Overalt er der lagt vægt på at skabe et elegant hjem medstilrene linjer og masser af lys og varme.

Bøgebakken 3, Stevnstrup
SOLGT

Fyrreparken 1, 8961 Allingåbro

I får et dejligt nærmiljø i Allingåbro, hvor børnene kan gå til skolen, ligesom de yngste let kan afleveres i daginstitutionen nær hjemmet. Samtidig er indkøb, sportstilbud og offentlig transport også at finde tæt på jer. Med tre værelser har villaen plads til den voksende familie, der også får glæde af et rummeligt badeværelse, et nydeligt spisekøkken og en hyggelig stue med direkte adgang til udestuen, som videre er forbundet med en vestvendt terrasse.

Fyrreparken 1
SOLGT - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Bidstrupvej 19, 8930 Randers NØ

Læg vejen forbi Bidstrupvej 19 i Dronningborg, hvor I skal se nærmere på denne rummelige og velistandsatte villa. Her er fokus lagt på kvalitet, hvilket allerede ses udefra med en murstens facade, vinduer fra 2018 og et tegltag. Hjemmet er da også fuldmuret og gennemgik i 2018 en større renovering, der nu giver jer et væld af moderne faciliteter og et stilfuldt præg. Læg også mærke til fjordudsigten. Hele familien vil drages mod det vidunderlige opholdsmiljø i stueetagen med køkken og stue i ét.

Bidstrupvej 19
SOLGT PÅ 5 UGER

Tranekærsvej 9, 8920 Randers NV

Tag med til Randers, hvor vi nu har fornøjelsen af at slå dørene op til denne velholdte villa. Her breder180 kvadratmeter sig over halvandet plan, og I overtager et hjem med en god planløsning, der er nem at indrette. Fra første sal er der dejlig udsigt over området, og med fem værelser, et kontor, et walk-in closet og to badeværelser i to separate afdelinger er dette et oplagt hjem for børnefamilien. Dertil kommer to lækre stuer, et stilrent køkken, et bryggers og to disponible rum, og udenfor venter haven.

Tranekærsvej 9
Overtaget fra anden mægler

Spurvevej 23, 8930 Randers NØ

Denne villa er som skræddersyet til børnefamilien med fem værelser, et stort, lyst opholdsmiljø og en yderst anvendelig kælder. Takket være en omfattende renovering fremstår boligen lys, lækker og lige til at flytte ind i. Glæd jer også til gulvvarme i alle rum, et opvarmet værksted, en dobbelt carport og en stor, sydvestvendt terrasse.

Spurvevej 23
Solgt på første fremvisning

Lucernevej 22, 8920 Randers NV

Er I på udkig efter en familiebolig, som byder på nogle velfordelte kvadratmeter og en rigtig finbeliggenhed? Så skal I se nærmere på denne villa på Lucernevej 22. Her får I i alt fire gode værelser, en stor stue, et køkken-alrum, et gæstetoilet, et badeværelse og et bryggers. Hele herligheden toppes af en hyggelig have og to solrige terrasser foruden kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder.

Lucernevej 22
Solgt - overtaget fra anden mægler

Kong Olafs Vej 25, 8920 Randers NV

I 2011 blev denne arkitekttegnede og smukke villa opført. De arkitektoniske genistreger har sørget for rigelig plads, gulvvarme overalt og en spændende planløsning, hvor 192 m2 fordeler sig over to plan og byder på et køkken-alrum, en stue, fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et stort, beboeligt depotrum i forlængelse af den dobbelte garage. I vil blive begejstret over placeringen, som er tilbagetrukket fra den blinde vej og derfor giver et uforstyrret kig over mark og skov.

Kong Olafs Vej 25
SOLGT på 4 uger

Gl. Hadsundvej 12A, 1.3, 8900 Randers C

Her er en yderst velbeliggende 2-værelses lejlighed med en stor altan, hvorfra der er kig til Skovbakkens smukke natur. Lejligheden indeholder entre med skabe herfra er der adgang til et mindre soveværelse. Stue er åbenmod køkkenet, her er der god plads til både spisebord og sofagruppe. Badeværelset er med lyseklinker og bruseniche.

Gl. Hadsundvej 12A, 1.3
SOLGT

Skytten 126, 8920 Randers NV

Nu kan denne fine andelsbolig i to plan blive jeres. Den er placeret i et roligt område i Randers nær alle bekvemmeligheder. Indenfor venter en god planløsning fordelt på en stue, to værelser, et stort køkkenalrum samt et badeværelse og et vaskerum. Udsigten fra boligen er skøn, og I får et flot kig overområdet. Udenfor venter en skøn terrasse og en lille gårdhave, mens der også er tilknyttet en garage til ejendommen. Velkommen til.

Skytten 126
SOLGT

Jernbanegade 12, st., 8900 Randers C

I denne skønne ejendom som er beliggende centralt i Randers, kan I nu overtage denne moderne lejlighed. Lejligheden rummer et køkken-alrum, en stue, 3 værelser, et badeværelse og et vaskerum. Inden for kort afstand finder du alt du skal bruge til hverdagen. Lejligheden er delevenlig og egner sig således til singlen, parret, familien og bofællerne. Velkommen til.

Jernbanegade 12, st.
SOLGT

Vejrmøllegården 8, 9550 Mariager

Den smukke ejendom i halvanden plan er oprindeligt fra 1979, men fik i 1995 en tilbygning, som blandt andet rummer det spektakulære tårn med en pagodelignende udformning og udsigt til fjorden. I kan se frem til 258 m2 med store, lyse rum, hvor flere af dem er moderniserede med respekt for den oprindelige stil. Glæd jer også til den fantastiske have i en sydlandsk stil.

Vejrmøllegården 8
Solgt på 5 uger. Overtaget fra anden mægler

Tjørnevej 4, Hammershøj, 8830 Tjele

Midt mellem Randers, Hobro Bjerringbro og Viborg finder I den hyggelige by, Hammershøj, som indeholder alt, hvad der er brug for til folk i alle aldre. Der er ikke langt til E45, så det er nemt at være pendler i Hammershøj, samtidig byder byen på både skole, hal, idrætsfaciliteter, indkøb, forsamlingshus og friluftsbad. Det er en by med fællesskab og gang i foreningslivet, så her vil I hurtigt føle jer velkommen og byen vil forekomme hjemmelig.

Tjørnevej 4, Hammershøj
Solgt

Lathyrusvej 6, 2.th, 8930 Randers NØ

Velkommen til denne fine lejlighed på Lathyrusvej 6, 2. th. Lejligheden er fornyligt blevet moderniseret herunder fået nyere gulve samt et nyt køkken med tilhørende splinter nye hårde hvidevarer. I lejligheden er der et badeværelse, en stue med mulighed for etablering af et ekstra værelse, et køkken samt et soveværelse.

Lathyrusvej 6, 2.th
Solgt

Jernbanegade 12, 2., 8900 Randers C

På anden sal i en smuk bygning centralt i Randers kan I nu overtage denne omfangsrige lejlighed. Lejligheden rummer et køkken, to stuer, to værelser, et badeværelse og en altan med udsigt til Randers Regnskov. Adressen er nær alt, I skal bruge i hverdagen. Lejligheden er delevenlig og egner sig således til både singlen, parret, den lille familie og bofællerne. Velkommen indenfor.

Jernbanegade 12, 2.
Solgt

Løvenholmvej 6B, 8930 Randers NØ

Lejligheden er beliggende i Dronningborg ved siden af Bækkestien. Hvis du følger denne kommer du nemt og ubesværet ind til centrum på ca. 15 min. på gåben og 5 min. på cykel. Lejligheden indeholder et flot nyere badeværelse og køkken. Fra køkkenet er der adgang til stuen, hvor der både er plads til daglig stue og spisebord. Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse, hvor sommeren kan nydes ugenert. Lejlighedens alkove er blevet afskærmet en med en væg imod stuen, således at denne nu er seperat.

Løvenholmvej 6B
Solgt

Hejmdalsvej 9, 8920 Randers NV

Drømmer I om en murermestervilla, hvor charme, sjæl og moderne komfort går op i en højere enhed? Så har I nu muligheden for at udleve jeres boligdrømme i denne flotte, istandsatte rødstensvilla på Hejmdalsvej 9 i Randers. Boligen fremstår lys og lækker med masser af lysindfald og en flot udsigt takket være den høje placering i landskabet. Til villaen hører en utrolig hyggelig have.

Hejmdalsvej 9
Solgt på 10 dage

Holmsgårdsvej 13, 8960 Randers SØ

I det attraktive Kristrup tæt på Randers centrum står denne nydelige rødstensvilla nu klar til at hilse på sine nye ejere. Boligen fremstår pæn og velholdt, og foruden et indbydende stueplan med to værelser, to stuer, et køkken og et badeværelse kan I se frem til en yderst anvendelig kælder. Ude venter jer en flothave, der strækker sig mod syd og vest.

Holmsgårdsvej 13
Solgt på 2 uger

Prins Jørgens Vej 2, 8960 Randers SØ

Tag med til Kristrup - nærmere bestemt Prins Jørgens Vej 2. Det lyder helt royalt, men faktisk er det kun passende til så fin en beliggenhed. Adressen fører jer nemlig tæt på alt til hverdage og weekender. Tilmed er huset velholdt og rummer to etager. Stueplan byder på hele fire værelser og to stuer foruden et køkken og et badeværelse. Vaskerummet ligger i kælderen sammen med tre disponible rum. Endelig har I en skøn have. Velkommen hjem.

Prins Jørgens Vej 2
Solgt på 3 uger

Sjællandsgade 17, 1.tv, 8900 Randers C

Lejligheden er beliggende få skridt fra Randers banegård, stadion samt centrum af Randers by. Man træder direkte ind i en rummelig entré med god plads til overtøj. Fra entréen findes lejlighedens resterende rum, som består af et køkken, soveværelse, badeværelse og stue. Køkkenet har stort potentiale, da det er rummeligt, og med plads til at sætte sit eget præg. Herudover bør det flotte lysindfald gennem vinduet nydes. Soveværelset har en kanon størrelse, hvor man også finder et dejligt vinduesparti der ligeledes giver et godt lysindfald. Fra stuen hvor der er plads til både spisebord og sofa, træder man ud på den lille altan, hvor man kan grille om sommeren.

Sjællandsgade 17, 1.tv

Karlsbergvej 81, 8940 Randers SV

Leder I efter en stor og smuk villa i naturskønne omgivelser, men tæt på byen? Tag et kig på denne skønne villa med navnet Solbakken. Den er beliggende i Askildrup nær Randers og præsenterer signydeligt med en hvid facade og et sort tag. Hjemmet er opført i 1912 og fremstår yderst velholdt. De treetager indeholder et køkken, en stue, tre værelser, et badeværelse og en kælder med disponible rum.

Karlsbergvej 81
Solgt efter stor aktivitet

Frederiksgade 3, 8930 Randers NØ

I Randers finder I dette halve dobbelthus fra 1925 med en stor garage. Boligen er fuld af muligheder og strækker sig over tre etager med 134 m2 fordelt på stueplan og første sal, hvor I kan se frem til to stuer, et køkken, fem værelser og to toiletter. I den brugbare kælder på 74 m2 får I desuden et brusebadeværelse og tre disponible rum. Her er en fin have, og fra adressen er I placeret nær byen og hverdagens fornødenheder såsom indkøb, daginstitution og skole.

Frederiksgade 3
Solgt efter stor aktivitet

Christiansborgvej 23, 8930 Randers NØ

På en lukket vej i det nordøstlige Randers nær alle hverdagsbehov ligger denne skønne villa i tre etager, som nu kan blive jeres nye, trygge base. Huset fra 1913 har en god planløsning, der egner sig glimrende til børnefamilien, og I kan se frem til en stue, et køkken-alrum, tre rummelige værelser samt et gæstetoilet og to badeværelser fordelt på hver sin etage. Dertil kommer et disponibelt rum og et værksted i kælderen, mens haven og den store terrasse fuldender herligheden.

Christiansborgvej 23
Solgt - Flere købere gik forgæves

Sjællandsgade 45, 4.th, 8900 Randers C

Vil du have en regulær lejlighed med en veludnyttet planløsning i en rolig opgang? Så bør du tage et kig på denne toværelses lejlighed midt i Randers. Her får du en skøn lejlighed med to værelser, et køkken og et badeværelse samt gode parkeringsmuligheder, cykelkælder, vaskerum og eget depotrum i kælderen, tæt på Randers Centrum.

Sjællandsgade 45, 4.th
Solgt

Poppelvej 24, 8930 Randers NØ

Nu kan I bo dejligt i Randers, hvor denne rummelige 1960’er-villa med en yderst familievenlig beliggenhed venter jer. I får fornøjelsen af et velholdt og veldisponeret hus på 177 etagemeter i ét plan, hvor en praktisk kælder hører med. Planløsningen består af tre værelser, to badeværelser, et køkken-alrum og en stue, mens kælderen byder på et vaskerum og to disponible rum. Ydermere tilgodeses I af en carport samt et redskabsskur, mens udelivet nydes i den herlige have.

Poppelvej 24
Solgt på 6 uger

Asser Rigs Vej 33B, 1.tv, 8960 Randers SØ

Allerede i lejlighedens entre kan man fornemme, at lejligheden for nylig har gennemgået en total renovering. Her er flotte trægulve og god skabsplads. Fra entréen er der indgang til et Lækkert køkken alrum, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Randers by. Køkkenet er med en kogeø og en god spiseplads. Stort flot badeværelse med bruseniche, skabe og gulvvarme. Stor stue med udgang til lukket altan, stort soveværelse m. skabe, Stort værelse m. skabe og Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Asser Rigs Vej 33B, 1.tv
Solgt

Gørtlervej 45, 8920 Randers NV

Glæd jer til at træde over tærsklen på Gørtlervej 45, hvor I skal se en renoveret og flot vedligeholdt bolig fra 1968 i ét plan. I får 141 gode kvm der fordeler sig over fire værelser, et badeværelse, et bryggers og et køkken i åben forbindelse med alrum og stue. I 2013 er der skiftet, køkken, badeværelse og vinduer i ejendommen, som i samme ombæring fik ekstra isolering på loftet. Dertil er den nydelige have med den omfangsrige terrasse anlagt i 2014, og I kan her nyde mange solrige sommerstunder.

Gørtlervej 45
Solgt på én uge efter stor interesse

Veldsparken 21, Ørum, 8830 Tjele

Nu kan I få flotte, fredfyldte rammer om tilværelsen i Ørum. Denne rummelige villa på 200 kvadratmeter står nemlig klar til at blive jeres nye hjem. I får fornøjelsen af fire værelser, to badeværelser, en sauna, et køkken-alrum og stue i ét samt et bryggers. Dertil hører en garage og herlige udemiljøer i den frodige og ugenerede have. Omgivelserne er kendetegnet af åbne vidder, skov og alt til familielivet.

Veldsparken 21
Solgt

Hejmdalsvej 10, 8920 Randers NV

I et eftertragtet kvarter i Randers NV, findes denne flotte, moderniserede murmestervilla, opført i 1928. Villaen er løbende renoveret fra 2008, både inde og ude med stilrene og kvalitetsbevidste materialer. Rødstensvillaen byder på 118 velindrettet boligkvadratmeter og en rummelig garage med fjernbetjent garageport og god plads til bil, cykler og løbehjul. Desuden er der i garagen adgang til et integreret skur, hvor der er muligheder for opbevaring og ikke mindst stribevis af skuffeplads til den pladskrævende familie.

Hejmdalsvej 10
Solgt efter stor aktivitet

Energivej 61, 8920 Randers NV

Turen går til Randers, hvor vi har fornøjelsen af at invitere jer indenfor i denne rødmurede herlighed, der står flot med dåbsattest i 1952. I kan se frem til 184 kvm fordelt over halvandet plan, der suppleres af 50 kvm i kælderen. I stueetagen giver det jer et køkken-alrum, et værelse, et bryggers, et viktualierum og et gæstetoilet, mens førstesalen består af en stue, tre værelser og et badeværelse samt udgang til en terrasse mod syd.

Energivej 61
Solgt på 5 uger - overtaget fra anden mægler

Nørrebrogade 3, 2.th, 8900 Randers C

Velkommen til den hyggelige treværelses lejlighed i den nydelige og velholdte ejendom. Denne lyse og indbydende bolig finder I på anden sal, hvor I bliver mødt af en lys entre og et stort køkken med et tidløst udtryk. En rummelig stue, et godt soveværelse og et lyst brusebadeværelse følger.

Nørrebrogade 3, 2.th
Solgt

Frederiksborg Alle 6, 8920 Randers NV

Nydelig indretning og en herlig planløsning beskriver perfekt denne rummelige villa. Hjemmet indeholder fire værelser, tre baderum og forrygende opholdsmiljøer, der alt sammen fordeler sig fra den anvendelige kælder til første sal. Udendørs er haven tiltalende med blandt andet overdækket terrasse. Ydermere bosætter I jer på en dejlig adresse med nærhed til dagligdagens gøremål og Randers bys mange tilbud.

Frederiksborg Alle 6
Solgt på 6 uger - overtaget fra anden mægler

Eskildsvej 9, 8960 Randers SØ

I Randers’ attraktive bydel Kristrup ligger denne indflytningsklare etplansvilla på en lukket og børnevenlig vej. Huset er gennemrenoveret i perioden 2019-2020, hvor der blandt andet er opført en tilbygning, lagt gulvvarme overalt og monteret nye trelags vinduer og døre fra Rationel. I foråret 2021 blev taget, tagrenderne og sålbænkene tilmed udskiftet, så alt i alt fremstår hjemmet næsten som nyt. Indenfor venter en ideel planløsning, som fordeler sig over køkken-alrum og stue i forbindelse, fire værelser, et badeværelse, et bryggers og en lækker forældreafdeling.

Eskildsvej 9
Solgt på 1,5 måned

Asser Rigs Vej 33B, 1.th, 8960 Randers SV

Velkommen indenfor, hvor lejligheden byder på: Entré, køkken, gæstetoilet m. vaskemaskine, badeværelse, soveværelse, værelse, spisestue og stue. Den store stue har et skønt lysindfald samt direkte adgang til en vestvendt altan. Badeværelset med bruseniche og gulvvarme er istandsat i 2018.

Asser Rigs Vej 33B, 1.th
SOLGT PÅ 1,5 MÅNED

Bøgebakken 46, Stevnstrup, 8870 Langå

I et trygt og lukket villakvarter i Stevnstrup kan I nu overtage denne velindrettede familievilla med en gennemtænkt planløsning, god udsigt og en dejlig have. Familien samles i det store køkken-alrum, der mødes med stuen. Ydermere får I fire værelser, to badeværelser og et bryggers. Udendørs venter flere terrasser og en dobbelt garage. I er nær de daglige gøremål og fritidens aktiviteter. Der er gulvvarme i hele boligen, som er løbende vedligeholdt. Velkommen indenfor på Bøgebakken 46.

Bøgebakken 46, Stevnstrup
Solgt til prisen

Humlevej 3, Asferg, 8990 Fårup

Nu kan I flytte ind i denne lyse etplansvilla, der byder på tre værelser, en rummelig vinkelstue og en udestue, som er fra 2019. Af øvrige renoveringer er der lavet belægning af indkørsel og terrasse i 2017, mens køkkenet er fra 2016. Således overtager I samlet set en velholdt ejendom, der ikke mindst imponerer med placeringen ud til markerne. Her får I kort sagt fornemmelsen af at bo på landet, men samtidig i en landsby med alle hverdagens behov og et aktivt foreningsliv

Humlevej 3
Solgt - overtaget fra anden mægler

Borup Byvej 124, 8920 Randers NV

På den grønne plæne på Borup Byvej 124 i det nordlige Randers ligger et varmt, orangegult hus i halvandet plan på 152 m2 med dertilhørende 49 m2 kælder. På grunden finder I desuden en afsidesliggende, dobbelt garage med god plads. Husets indre byder på et køkken, en stue, et badeværelse og et værelse i stueplan, mens førstesalen har fire værelser og et toilet, hvor det største værelse har udgang til en vestvendt altan

Borup Byvej 124
Solgt efter stor aktivitet

Markedspladsen 1, st.. tv., 8900 Randers C

Lejligheden indeholder: entre med et stort indbygget skab, et velindrettet badeværelse med mulighed for en stor bruseniche. I badeværelset er der vindue. Der ud over er her et rum som pt. bruges til køkken, samt en stor stue med alkove. Ved modernisering vil det være yderst fordelagtigt at ændre rum inddelingen, således at køkkenet bliver flyttet ind i stue/spisestue, og på den måde kunne der etableres et godt soveværelse i rummet, hvor der i dag er køkken.

Markedspladsen 1, st. tv.
Solgt på 14 dage

Højtoftegade 12, st. mf., 8940 Randers SV

Vi kommer indenfor en en rummelig entre, hvorfra der er adgang til et flot lyst badeværelse med lyse klinker, bruseniche og gulvvarme. Samtidig er der adgang til en dejlig stue, hvor der er plads til både spise- og dagligstue. Der er et dejligt lysindfald i stuen fra et stort vinduesparti med udgang til en skøn altan med kig over grønne arealer.

Højtoftegade 12, st. mf.
Solgt på 5 uger

Nørrebrogade 3, 2. tv., 8900 Randers C

Denne lyse og pæne bolig finder I på anden sal, hvor I bliver mødt af en lys entre og et stort køkken med et tidløst udtryk - hvor der er mulighed for at etablere et ekstra værelse. En rummelig stue med udsigt over hustagene, et godt soveværelse og et lyst brusebadeværelse med badekar. Fra soveværelset tilgår man en skøn vestvendt altan, hvorfra I har udsyn til den fælles have.

Nørrebrogade 3, 2. tv.
Solgt

Jyllandsgade 20, st. tv., 8900 Randers C

Lejligheden er en høj stuelejlighed som indeholder en pæn lys stue, et godt stort soveværelse med udgang til en god altan, lyst køkken med god skabsplads samt et lyst badeværelse med brus.

Jyllandsgade 20, st. tv.
Solgt

Glarbjergvej 95, 1. mf., 8930 Randers NØ

Her får du en 2-værelses lejlighed beliggende i den nordlige del af Randers. Indenfor gåafstand finder du flere indkøbsmuligheder heriblandt Føtex, Netto m.m. Der er fællesparkeringsplads ude i gården. Den er perfekt til førstegangskøbere hvor der er mulighed for at sætte sit helt eget præg.

Glarbjergvej 95, 1. mf.,
Solgt - flere købere gik forgæves

Pærevej 12, 8920 Randers NV

På Pærevej 12 i Randers finder I denne flotte etplansvilla, som byder på en lys, indbydende indretning og en god planløsning, der er velegnet til familiens behov. Således venter jer en bolig på 158 m2 med et køkken-alrum, en stue samt fire værelser, et bryggers og to badeværelser, men det er ikke alt. Haven kommer selvfølgelig også i spil og bidrager med solrige udearealer, der nærmest er en oase i sommerhalvåret. Velkommen hjem.

Pærevej 12
Solgt over prisen

Skanse Alle 13, 8940 Randers SV

Roligt placeret på Skanse Alle 13 i Vorup bare to kilometer fra centrum af Randers ligger denne villa og venter på sine næste ejere. Boligen byder på en velindrettet planløsning, der blandt andet tæller tre værelser, et skønt køkken og en rummelig stue. Med til villaen hører en muret garage samt en flot anlagt og solrig have.

Skanse Alle 13
Solgt på 5 dage

Kromvej 20, 8920 Randers NV

Her finder I en eksklusiv villa fra maj 2020, som er bygget i kvalitetsmaterialer. Beliggenheden er attraktiv i kort afstand til Fladbroskov, Randes Golfklub, skole, dagsinstitution mm. Samtidig er der kun få minutters kørsel til E45. Med det samme I træder ind ad døren, bliver I mødt af en rummelig entre med en stor skabsvæg, der kan rumme en stor families hverdags brug af overtøj, sko og fritidstøj.

Kromvej 20
Solgt på 1 uge

Skovvej 21, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg

Trænger I til en pause fra hverdagens stress og jag? Så tag en tur til jeres kommende sommerhus i Fjellerup Strand, og nyd roen, naturen og nærheden til stranden sammen med hele familien. Fritidshusets 84 kvadratmeter gemmer sig mellem træer og buske, og tilbyder jer et helle med to værelser, et brusebadeværelse og et dejligt opholdsmiljø med et køkken og en todelt stue. Lad jer forføre af de betagende omgivelser, de dejlige strande og den gode plads på grundens 1.750 kvadratmeter.

Skovvej 21
Solgt over prisen

Svendborgvej 9, 8940 Randers SV

Tag med til attraktive Vorup i Randers, og oplev denne flotte etplansvilla folde sig ud. Her venter jer en planløsning, der tilgodeser familielivet, og tilmed er interiøret løbende istandsat. Derfor skal I blot koncentrere jer om at indrette de tre værelser samt stuen, der er i åbent rumforløb med det stilrene køkken. De praktiske rum udgøres af et badeværelse, et bryggers samt to garager til opbevaring og parkering. Prikken over i’et bliver den store terrasse og plænen, der sørger for et dejligt uderum.

Svendborgvej 9
Solgt efter stor interesse

Rosenborg Alle 1, 8920 Randers NV

Her er en yderst velbeliggende villa, med kort afstand til det meste. Villaen er indflytningsklar og moderniseret med respekt for stilen. Villaen er indrettet således at familiens teenager eller gæster kan opholde sig i sin egen del af huset. Her er toilet på alle plan, samt badeværelse på både 1. sal og i villaens underetage.

Rosenborg Alle 1
Solgt på 2 uger

Hans Bojes Alle 17, 8960 Randers SØ

Denne villa har mange forcer, og med nøgleord som to badeværelser og toilet på alle plan, et lækkert køkken-alrum og en sydvendt have får I fortrinlige rammer i Kristrup. I kan glæde jer til en veldisponeret planløsning med en soveafdeling på første sal og et opholdsmiljø i stueplan, der sikrer jer plads til såvel privatliv som samvær med familien. Oveni de 144 kvadratmeter får I også en yderst brugbar underetage på 88 kvadratmeter med gulvvarme og en pæn lofthøjde. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.

Hans Bojes Alle 17
Solgt på under 2 uger

Snerlevej 15, 1. th., 8930 Randers NØ

Tæt på Randers centrum og alle dagligdagens gøremål ligger denne skønne, treværelses ejerlejlighed, som nu kan blive jeres nye hjem. Lejligheden fremstår indbydende og moderne takket være flere istandsættelser de seneste år, som blandt andet inkluderer nyt køkken og badeværelse fra 2018. Derudover får I en lys stue og to fine værelser, og endelig byder ejendom på flere gode fællesfaciliteter, heriblandt vaskerum, cykelkælder og grønne arealer. Velkommen til

Snerlevej 15, 1. th.
Solgt på første fremvisning

Færgevej 25, 8970 Udbyhøj

I Udbyhøj hersker idyllen, mens det rige foreningsliv bidrager til et fantastisk nærmiljø, som I nu kan blive en del af. Denne flotte villa med stråtag, der er renoveret i 2021 er nemlig klar til at skifte hænder, hvorfor I kan få en beliggenhed udover det sædvanlige. Grunden ligger op til et skovstykke, som I kan følge ned til vandet, der nås efter 900 meter. Boligen med fire værelser, køkken-alrum, stue, badeværelse og toilet samt en lukket, privat baghave er ideel til børnefamilien.

Færgevej 25
Solgt på 17 dage
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse og Farum
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek