Ejendomsmægler Velkommen til LokalBolig Aarhus Vest - Din lokale ejendomsmægler. køb og salg af boliger i Åbyhøj og omegn.
Om butikken
Boliger til salg
Projektsalg
Lejeboliger
Solgte boliger
SoMe

Bjarkesvej 15, 8230 Åbyhøj

Med en beliggenhed i det attraktive Åbyhøj og en velindrettet bolig med en nydelig, ugeneret have til er der mange gode grunde til at slå sig ned på Bjarkevej 15. I får gåafstand til alle hverdagens fornødenheder og et hus med fjernvarme. 

Facade
Solgt på 23 dage

Silkeborgvej 225, 8230 Åbyhøj

Nu kan I blive de nye ejere af dette halve dobbelthus i Åbyhøj. Den ikoniske ejendom fra 1903 fremstår nyrenoveret fra 2020-2021, hvor køkken og badeværelse er opdateret, ligesom vinduerne er skiftet til trelagsvinduer i samme omgang. Derudover skal I se frem til stuklofter, originale gulve, herunder sildeben i entréen, og ikke mindst knap tre meter til loftet i stueplan.

Facade
Solgt

Voldgade 64, 8700 Horsens

Beliggenheden med byens tilbud til den ene side og naturens ro modsat gør denne adresse til en efterspurgt beliggenhed i Horsens. Villaen har en utrolig lækker førstesal, der lader jer beskue naturreservatet og Nørrestrand både fra boligen og den solrig altan, som blot er ét af flere højdepunkter.

Facade
Solgt

Martsvej 21, 8210 Aarhus V

Velkommen til Martsvej 21 i Aarhus V, hvor denne skønne villa venter på nye ejere. Boligen fordeler sig over et stueplan, som består af et køkken, en stue, tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet samt en parterrekælder med tre gode disponible rum og et bryggers.

Facade
Solgt

Martsvej 8, 8210 Aarhus V

På en særdeles attraktiv beliggenhed i Kalenderkvarteret står denne etplansvilla klar til at opfylde jeres boligdrøm. Boligen er renoveret i 2019 med nyt køkken, badeværelse, lofter, gulve samt isolering, og I får god plads til familien med et åbent og rummeligt opholdsmiljø, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers foruden et fantastisk terrassemiljø og en hyggelig have.

Facade
Solgt

Klokkervej 14, Hasle, 8210 Aarhus V

I Aarhus V står denne fine gulstensvilla klar til at danne ramme om jeres boligdrømme. Boligen er en mulighedsrig én af slagsen, så hvis I drømmer om et hjem, hvor I frit kan sætte jeres personlige præg, så er Klokkervej 14 lige noget for jer.

Facade
Solgt på 3 uger

Skejbygårdsvej 54, 1, mf, 8240 Risskov

Denne toværelses lejlighed på første sal i Risskov er et oplagt bud som forældrekøb eller til førstegangskøberen, der ønsker at bosætte sig i rolige omgivelser få kilometer fra Aarhus’ bymidte. Herfra kan du gå eller cykle til det meste, og hvis benene er trætte eller regnen siler ned, ligger busstoppestedet kun to minutters gang fra dit hjem.

Facade
Solgt

Skibbyvej 19, Årslev, 8220 Brabrand

Netop nu kan I overtage nøglerne til dette mulighedsrige hus, som er placeret i naturskønne omgivelser nær Årslev Engsø og dejlig skov. Med omtrent tre kilometer til Brabrand og nem adgang til Aarhus, er det her et perfekt sted, hvor I kan kombinere by med idylliske omgivelser. 

Facade
Solgt

Næshøjvej 4D, 8462 Harlev J

Omtrent 20 minutters kørsel fra Aarhus C ligger Harlev, og her finder I dette velholdte og indbydende rækkehus i halvandet plan. I bliver en del af en god andelsforening med en sund økonomi, og I overtager et veldisponeret hjem, som består af et køkken-alrum, en stue, tre værelser, et badeværelse med gulvvarme og et bruseafsnit samt et bryggers, som alt sammen fremstår aldeles flot.

Facade
Solgt

Hans Broges Vej 5B, 8220 Brabrand

I det naturskønne og eftertragtede område i Brabrand finder I dette nydelige murstensrækkehus, der udmærker sig med 89 veldisponerede kvadratmeter i ét plan. Glæd jer til at indrette et køkken, en stue, tre værelser, et badeværelse og et bryggers.

facade
Solgt

Helenelyst 165, 8220 Brabrand

I et dejligt område i Brabrand ligger dette fine rækkehus fra 2006 med tilhørende parkering, der præsenterer sig flot med den lyse facade og det mørke tag. Indenfor byder boligen på 120 m3, der fordeler sig over et køkken, en stue, tre værelser, et badeværelse og et disponibelt rum med vaskefaciliteter.

Facade
Solgt

Helenelyst 320, 8220 Brabrand

På Helenelyst 320 i Aarhusbydelen Brabrand møder I dette fine og velholdte rækkehus, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på byen såvel som flot natur også byder på en god og veldisponeret indretning.

facade
Solgt

Bærmosehøjen 11, 8380 Trige

På Bærmosehøjen 11 i Trige, en velfungerende by omtrent 12 kilometer nordvest for Aarhus, møder I denne fortrinlige og moderne murstensvilla fra 2015. Stilen er gennemført med en vedligeholdelsesfri facade, og hertil kommer en velkomponeret planløsning i form af lyse og indbydende opholdsrum samt gode, regulære værelser.

facade
Solgt

Herredsvej 38, Hasle, 8210 Aarhus V

Turen går til altid charmerende Aarhus, hvor vi har fornøjelsen af at byde jer indenfor i denne attraktive villa fra 1953. Boligen fordeler sig over 101 kvm i halvandet plan, og til det får I 61 kvm veludnyttet kælder. Stueetagen består af to stuer i åben forbindelse med køkkenet samt et badeværelse, hvortil førstesalen supplerer med tre 

Facade
Solgt

Danasvej 6, 8450 Hammel

Turen går mod Hammel, hvor I kan glæde jer til at træde indenfor i en flot og moderne bolig fra 1950, der har fået nyt tag i november 2021. De 96 kvm i halvandet plan gennemsyres af charme, og så får I tilmed 59 kvm højst anvendelig kælder foruden haven, der er solrig og nem at holde. 

Facade
Solgt

Ingasvej 65, 8220 Brabrand

Det bliver en fornøjelse at indrette denne etplansvilla, hvis veludførte grundplan byder på to værelser, et bryggers, et badeværelse og et hvidt køkken tilstødende den rummelige, lyse stue.

Facade
Overtaget fra anden mægler

Helenelyst 350, 8220 Brabrand

Glæd jer til at træde indenfor på Helenelyst 350 i Brabrand, hvor I skal se nærmere på dette fine rækkehus, der er opført i 2006. Boligen fordeler sig over halvandet plan og 74 kvm, der giver jer 
En stue i åben forbindelse med køkkenet, et badeværelse og to værelser.

Facade
Solgt

Grøntoften 2, 8462 Harlev J

Her bliver børnefamilien forkælet med en fremragende indretning, lækker kvalitet og ikke mindst et godt nærmiljø i Harlev. I kan nu overtage denne villa, som byder på separat forældreafdeling med badeværelse en suite på første sal, der også rummer en stue og et uudnyttet loftsrum.

Facade
Solgt

Helenelyst 270

Dette emne er solgt som skuffesalg. 

 Dette emne er solgt som skuffesalg.
Skuffesalg

Risbøgevej 8, 8220 Brabrand

Fem minutters gang fra Brabrandsøen ligger denne fine villa i halvandet plan med en anvendelig kælder og venter på nye ejere. Her får børnefamilien gode rammer om hverdagen med tre værelser, et badeværelse og et skønt opholdsmiljø, hvor stuen og Vordingborg-køkkenet fra 2021 flyder sammen.

Risbøgevej 8, 8220 Brabrand
Solgt på 3 dage og til over udbudsprisen

Stubagervej 4, 8220 Brabrand

Skøn liebhavervilla i 3 plan beliggende på blind og rolig villavej med pragtfuld udsigt over Brabrand sø og området. Villaen, som er arkitekttegnet, har et flot modernistisk udtryk

 

 

123
Overtaget fra anden lokal mægler - SOLGT af LokalBolig Aarhus Vest

Møllebakken 46M, Lading, 8471 Sabro

Nu kan denne moderne og lyse villa i Lading blive jeres nye hjem. I bosætter jer på én af Møllebakkens bedste beliggenheder, hvor I er nabo til naturskønne omgivelser og grønne arealer. Dertil er Lading Sø få hundrede meter fra adressen. Indenfor råder planløsningen over åbne, og lyse opholdsrum foruden en forældreafdeling og et børneafsnit. Dertil er der to badeværelser, et bryggers og et viktualierum. Sommeren kan hertil nydes på de lækre, solrige terrasse

123
Solgt

Tingvej 4A, 8210 Aarhus V

UDSIGTSGRUND CA. 200 METER FRA HASLE TORV! 3-plans villa med en god beliggenhed, tæt på Hasle torv, sælges med henblik på nedrivning

ting
Solgt

Odinsvej 3b, st., tv., 8230 Åbyhøj

Velkommen til Åbyhøj, hvor denne elegante lejlighed befinder sig. Her bliver du del af en sund ejerforening og drager fordel af den veldisponerede planløsning, der tilbyder et væld af konstellationer. Således kan du flytte ind selv, sammen med din bedre halvdel, din spirende familie eller en bofælle.

odin
Solgt

Silkeborgvej 609, 8220 Brabrand

Hvis I er på udkig efter et hjem med masser af charme, plads og autenticitet, så må I ikke gå glip af denne robuste murermestervilla fra 1952. Boligen har et hav af muligheder for at gøre det til præcist det hjem, I drømmer om også selvom det måtte indebære liberalt erhverv hjemme. De røde mursten og grønne udhæng indrammer halvandet plan med en rummelig kælder i niveau med terrænet samt en betagende, overdækket tagterrasse, med udsigt til de skønne områder omkring Brabrand Sø.

123
Solgt

Majvej 36, 8210 Aarhus V

Denne familievenlige villa får I skønne rammer både inde og ude, hvor samværet er i centrum med et rummeligt køkken, en stor, lys stue og en dejligt ugeneret have med swimmingpool. Fordelt over to etager giver husets fem værelser og to badeværelser plads til den store børneflok, og planløsningen giver oplagte muligheder for at lave en separat børneafdeling. Beliggende i Aarhus V får I desuden en skøn blanding af by og natur, og her er let adgang til skole.

123
Solgt

Helenelyst 191, 8220 Brabrand

I naturskønne omgivelser finder I dette flotte enderækkehus fra 2006, der fordeler sine 132 kvadratmeter imellem to fulde plan. Her får I et køkken-alrum, en stue, tre værelser, to badeværelser samt et bryggers. Der er desuden gulvvarme i alle rum med undtagelse af værelserne. Derudover skal I glæde jer til solrige terrasser udenfor. Sidst, men ikke mindst, er det en sund grundejerforening og et godt naboskab på vejen. Velkommen til.

Helenelyst
Solgt i bud over prisen på 14 dage "lignende søges til ventende køber"

Kirstensvej 11, 8220 Brabrand

Midt i Christianshøj ligger denne rummelige murermestervilla, der nu kan blive jeres. Boligen gennemgik i 2013 en omfattende renovering, så I har masser at se frem til. Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan foruden en kælder. Stueplanet er dedikeret til et køkken, to stuer, et badeværelse, et værelse til hjemmekontoret eller måske teenageren og to disponible rum, der giver jer flere muligheder. På første sal finder I to værelser og et toilet.

Kirstensvej 11
Solgt til prisen

Engdalsvej 45, 8220 Brabrand

På Engdalsvej 45 blot få hundrede meter fra Brabrand Sø udbydes nu denne klassiske rødstensejendom fra 1960. Her strækker de 138 boligkvadratmeter sig i ét samlet plan, og med hele tre værelser og en rummelig stue er hjemmet oplagt til børnefamilien, der drømmer om at bo tæt på alle hverdagens fornødenheder. Velkommen til!

Engdalsvej 45
Solgt på 3 uger

Tåstumvænget 10, 8381 Tilst

Allerede fra vejen skinner den klassiske elegance igennem hos denne villa med gule mursten, der komplementeres af sorte døre og træ/alu-vinduer fra 2016 samt et sort tegltag fra 2017. Også indenfor kan I forvente lækre rammer om hverdagen, hvor markante vinduespartier i stuen lader lyset strømme ind. Af seneste indvendige forbedringer kan nævnes det stilrene Invita-køkken fra 2017. Planløsningen med tre værelser og indbydende fællesarealer gør boligen ideel for parret - unge som ældre, der ydermere kan se frem til en hyggelig, sydvestvendt have.

Tåstumvænget 10
Solgt på 2 uger

Chr. Winthers Vej 55, 1., 8230 Åbyhøj

På første sal i en flot murstensejendom fra 1931 finder I denne treværelses lejlighed, der i 2017 er blevet total istandsat, hvor alle hvidevarer også er udskiftet. Selve boligen byder på et køkken-alrum, en stue, to værelser og et badeværelse. Dertil kommer en fin have, et loftsrum som bruges til opbevaring samt fælles vaskekælder med tilhørende tørreplads. Til ejendommen er der også egen parkeringsplads. I 2012 er taget desuden udskiftet og efterisoleret. Velkommen til Chr. Winthers Vej 55 i Åbyhøj!

Chr. Winthers Vej
Solgt på 9 dage

J.P. Larsens Vej 42, 8220 Brabrand

Tilbagetrukket fra J.P. Larsens Vej i Brabrand møder I denne nydelige etplansvilla, der kan bryste sig af en god beliggenhed og en veldisponeret planløsning i form af tre værelser og en skøn stue. Ejendommens høje standard skyldes blandt andet en omfattende renovering i 2014, hvor køkken og bad blev udskiftet, ligesom alle vægge og lofter blev ordnet. Også energiforbedrende tiltag gennemførtes, mens haven i 2015 blev omlagt. I 2018 fik huset et nyt tag, og så sent som i 2020 er boligen malet indvendig.

J.P. Larsens Vej
Solgt

Silkeborgvej 745, 8220 Brabrand

Med en yderst attraktiv beliggenhed i Brabrand ved Aarhus finder I denne rummelige og smukt renoverede villa fra år 1900, der foruden indbydende rammer ude som inde kan bryste sig af en betagende udsigt over Brabrand Sø og en bekvem nærhed til både by, skov og motorvejsforbindelse. Til huset er en dejlig have med et fantastisk terrassemiljø samt et mulighedsrigt anneks på hele 74 m2, der tilmed er godkendt til erhverv.

Silkeborgvej 745
Solgt på 25 dage

Fuglsangsvej 10B, 8220 Brabrand

Udsigten fra altanen strækker sig mod Brabrand Sø, og i haven fuldender vindruerankerne og figentræet idyllen. Skal dette være en del af jeres nye hjemmebase, så er rækkehuset i Brabrand værd at se nærmere på. I får en lys bolig, der består af et hævet stueplan med to værelser, badeværelse, stue og køkken. Derudover er her en kælder af høj standard med seks disponible rum, vaskerum og et badeværelse. Bussen mod Aarhus stopper nærmest lige uden for døren, mens alle hverdagsbehov findes i gåafstand.

Fuglsangsvej 10B
Overtaget fra anden mægler og solgt på 67 dage

Hovedgaden 47, 3., MF.

På Hovedgaden i Gl. Brabrand ligger denne hyggelige lejlighed, med en ubeskrivelig smuk udsigt over Brabrand sø, Brabrand kirke og Årslev Engsø. Lejlighedens vinduer vender i sydgående retning, hvilket giver et godt lysindfald i lejlighedens rum.

Hovedgaden 47, 3., MF.
Solgt på 26 dage

Silkeborgvej 609, 8220 Brabrand

Hvis I er på udkig efter et hjem med masser af charme, plads og autenticitet, så må I ikke gå glip af denne robuste murermestervilla fra 1952. Boligen har et hav af muligheder for at gøre det til præcist det hjem, I drømmer om også selvom det måtte indebære liberalt erhverv hjemme. De røde mursten og grønne udhæng indrammer halvandet plan med en rummelig kælder i niveau med terrænet samt en betagende, overdækket tagterrasse, med udsigt til de skønne områder omkring Brabrand Sø. 

Silkeborgvej
Solgt til prisen på 7 dage

Ryvej 32S, 8210 Aarhus V

Dette emne er solgt som skuffesalg. 

Ryvej 32S
Solgt i køberkartotek
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse og Farum
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek