Ejendomsmægler Velkommen til LokalBolig Kolding køb og salg af boliger i Kolding og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg
Køberrådgivning
Solgte Boliger
Projektsalg og udlejning

Midtkærvej 1, 6000 Kolding

Midt i de idylliske omgivelser i ligger denne hyggelige villa. Ejendommen blev opført tilbage i 1878, hvorfor du kan forvente en autentisk stemning inden døre. Boligens kvadratmeter fordeler sig over to plan med stue, køkken og bad i stueetagen og et soveværelse på første sal. Det helt store blikfang er dog den dejlige grund, der støder op til skov og grønne marker.

Naturelskeren får kronede dage her på Midtkærvej 1, for på den anden side af gaden udfolder Kobbelskoven sig med mulighed for gode vandreture. Du får heller ikke langt til Svanemose. Køreturen til Kolding centrum kan tilbagelægges på et kvarters tid, og I Vonsild finder du den nærmeste dagligvarebutik.

Midtkærvej 1, 6000 Kolding
SOLGT

Kongeåparken 3, 6580 Vamdrup

På en stor, privat grund i Vamdrup ligger denne voluminøse etplansvilla, der med sin gode planløsning danner fantastiske rammer for familielivet.

Rødstensvillaen fra 2007 er på hele 225 kvadratmeter og byder på fem værelser, to badeværelser, et bryggers, en stue samt et flot køkken-alrum. Udenfor har I et anseeligt græsareal med plads til havefester og børneleg, og dertil kommer en dobbeltgarage med elporte samt en kæmpe indkørsel.

Kongeåparken 3, 6580 Vamdrup
SOLGT

Vinklen 3, 6580 Vamdrup

Udenfor får I fornøjelsen af en smuk og velanlagt have med forskellig beplantning, som alt sammen kan nydes fra jeres solrige terrasse. Takket være grundens størrelse, som breder sig over 2,5 hektar med en parklignende have, muligheden for dyrehold og de tilknyttede bygninger får I tilmed gode forhold til at holde dyr på matriklen, hvis I ønsker det.

I kan her se frem til at få en ganske ugeneret beliggenhed, der placerer jer i fredelige omgivelser. Hverdagens gøremål i form af pasningstilbud, Vamdrup Skole, Vamdrup Station og indkøbsmuligheder nås alt sammen indenfor en radius af fem kilometer. Ydermere er I også blot en kort cykeltur fra Nagbøl Skov og de betagende arealer her.

Vinklen 3, 6580 Vamdrup
SOLGT

Goldbæk Alle 22, Dalby, 6000 Kolding

Det indbydende opholdsmiljø står knivskarpt med masser af dagslys, lyse gulve og en flot pejseindsats, som deler rummet op på bedste vis. Køkkenet er udført med stilrene, snehvide, grebsfrie fronter, og ved køkkenøen er der integrerede siddepladser. Stuen indrettes let med sofaen og spisebordet, og som bonus er der direkte udgang til haven.

Dalby er en hyggelig by, som omgives af smuk natur. Få hundrede meter fra adressen ligger busstoppestedet, og inden for gåafstand kommer I til skole og fodboldbaner. Under tre kilometer væk finder I dagtilbud, indkøbsmuligheder og Rebæk Strand, mens Kolding midtby kan nås på cirka ti minutter i bil.

Goldbæk Alle 22, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Solvænget 9, Agtrup, 6091 Bjert

Beliggenheden er pragtfuld med bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden forhalvanden kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Der er heller ikke langt til Bjert Gamle Brugs, som er en markedsplads med lokale råvarer, specialbutik, bageri, vin og brugskunst, ligesom der er hyggelige fællesarrangementer. På cyklen får I nem adgang til Agtrupskov og Kolding Fjord, som inviterer på hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Endelig tager det ti minutter at køre til Kolding.

Solvænget 9, Agtrup, 6091 Bjert
SOLGT

Eliassensvej 29, 6000 Kolding

På Eliassensvej 29 i Kolding venter jer et dejligt hjem til familien med denne flotte villa, der præsenterer sig i en klassisk murermesterstil fyldt med sjæl og charme. Boligen strækker sig fra den anvendelige kælder og op til første sal, og hertil vil I få glæde af den skønne have med store træer. Villaen blev desuden hulmursisoleret i 2019. Beliggenheden er endnu et aktiv, for I befinder jer tæt på smuk natur i Hylkedalen og med gåafstand til centrum og familiens praktikaliteter.

Eliassensvej 29, 6000 Kolding
SOLGT

Gøddingvej 11, Åst, 7184 Vandel

Denne smukke og elegante etplansvilla tæt ved Billund ligger på en over 8.000 m2 stor grund og er dermed fuldstændig ugeneret af omgivelserne. Indenfor venter gennemgående materialer i høj kvalitet og et tidløst udtryk, der får hjemmet til at fremstå både skarpt og indbydende.

I bosætter jer midt i naturens skønhed, og det er ikke ualmindeligt, at et krondyr eller andet vildt dukker op i jeres synsvidde. Alt fra pasningstilbud til de mindste, skole og idrætsfaciliteter findes tæt på og både Billund og Vejle ligger i hurtig kørselsafstand.

Gøddingvej 11, Åst, 7184 Vandel
SOLGT

Aabakken 8, Rebæk, 6000 Kolding

I bosætter jer yderst fordelagtigt på en stille villavej i Rebæk, og fra jeres fremtidige hjem har I hverken langt til skole, pasningstilbud eller indkøb. Det hele nås inden for en radius af bare lidt over en kilometer, mens I kan gå ned til vandet ved Kolding Fjord på under fem minutter. Skovene langs fjorden er også lettilgængelige, og det samme er tilfældet for de mange muligheder i Kolding.

Aabakken 8, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Katrinegade 15, 2., 6000 Kolding

Med en sublim beliggenhed i det centrale Kolding er denne flotte, renoverede lejlighed med en fantastisk udsigt over byens hustage og til Koldinghus.

 

Boligen fordeler sig over to plan med en stor, lækker stue med udgang til tagterrassen på øverste etage, hvilket emmer af en helt særlig penthousestemning.

Katrinegade 15, 2., 6000 Kolding
SOLGT

Vestergade 21, 6051 Almind

I børnevenlige omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder i Almind møder I denne rummelige etplansvilla fra 1993.

 

Boligen har 134 kvadratmeter, som breder sig over en velindrettet planløsning med tre værelser, et badeværelse og en stor stue

Vestergade 21, 6051 Almind
SOLGT

Mirabellevej 40, 6000 Kolding

På Mirabellevej 40 i Bramdrupdam ligger et oplagt hjem til børnefamilien i form af denne fuldmurede etplansvilla. Her nyder I at have masser af luft omkring jer, og så er nærmiljøet helt fantastisk, da I bosætter jer på en lukket, tryg vej med stisystemer og smuk udsigt.

Mirabellevej 40, 6000 Kolding
SOLGT

Stubdrupvej 186, 6000 Kolding

Du skal ikke bevæge dig mere end et stenkast ud af Kolding, før man befinder sig i naturens grønne og storslåede prægtighed. En kun fem minutters køretur fra Kolding Storcenter, og man kommer til Stubdrupvej 186.

Stubdrupvej 186, 6000 Kolding
SOLGT

Skovvejen 11A, 6093 Sjølund

Et lidt længere stenkast fra Kolding midtby, findes denne fantastiske fritidsbolig, med udsigt over Mosvig og Lillebælt, samt en meget moderne nordiskinspireret indretning.

Skovvejen 11A, 6093 Sjølund
SOLGT

Skadevej 4, 6000 Kolding

På en attraktiv placering nær hverdagens praktikaliteter, ligger Skadevej 4, med en god beliggenhed på en lukket vej. Boligen er placeret i et roligt familievenligt kvarter. Boligen fordeler sig over 117 boligkvadratmeter med en gennemtænkt planløsning.

Skadevej 4, 6000 Kolding
SOLGT

Nakskovvej 23, 6000 Kolding

Denne formfuldendte etplansvilla beriger jer med en fantastisk udsigt over skoven og vandet ved Kolding Fjord foruden et yderst moderne og lyst interiør. Beboelsen på 180 kvadratmeter råder over tre værelser, to badeværelser, et walk-in-closet, et bryggers samt et stort, sammenhængende opholdsmiljø med stue, alrum og køkken i ét.

Nakskovvej 23, 6000 Kolding
SOLGT

Østerløkke 55, 6091 Bjert

Kører du 15 minutter ud fra Kolding midtby, finder du denne skønne familievilla beliggende i Bjert. Boligen er beliggende på en attraktiv placering nær naturrige omgivelser og hverdagens gøremål. 

Østerløkke 55, 6091 Bjert
SOLGT

Blæsbjerggade 20, 6000 Kolding

Lejligheden er placeret midt i byen, på en mindre trafikeret vej. Boligen er en 3-værelses lejlighed, hvor du bliver en del af en velfungerende ejerforening med en sund økonomi. Ejendommen er løbende vedligeholdt med Velux-vinduer og nyt tag i 2017/2018, og en renoveringsplan skal sikre bygningens fine stand.

Blæsbjerggade 20, 6000 Kolding
SOLGT

Kongebrogade 46A, 2., 6000 Kolding

Du flytter til et skønt nærområde i Kolding by, hvorfra du får gåafstand til alt lige fra indkøbsmuligheder og Kolding Banegård. Hertil er der flere uddannelsessteder, mindre end ti minutters gang til gågadens skønne udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Slutteligt er der også Slotssøen, som skal fremhæves sammen med Kolding Å.

Kongebrogade 46A, 2., 6000 Kolding
SOLGT

Brennerpasset 52, 6000 Kolding

Denne Bolig er placeret i et lukket vænge på en høj, skrånende grund med en fantastisk udsigt over Kolding Ådal. Villaen har hele 234 etagemeter at boltre sig på, så der er ingen mangel på plads.

Brennerpasset 52, 6000 Kolding
SOLGT

Hospitalsgade 9, 6000 Kolding

En af Koldings bedst placerede byhuse, er netop solgt hos os. Det charmerende byhus er fra år 1900. Hospitalsgade 9 er placeret utroligt godt bynært, i nærheden af Koldinghus, Slotsøen og et væld af madsteder.

Hospitalsgade 9, 6000 Kolding
SOLGT

Nørrevænget 9, 6091 Bjert

Denne charmerende rødstensvilla, der ligger i perfekt harmoni mellem by og natur i Bjert, ligger kun små 15 minutters kørsel fra Kolding midtby.

Nørrevænget 9, 6091 Bjert
SOLGT

Stranden 30, Rebæk, 6000 Kolding

Perfekt beliggende villa i Rebæk med udsigt til Kolding Fjord. Foruden den attraktive beliggenhed, kan boligen også byde på et stilrent og skarpt design hele vejen igennem. 

Stranden 30, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek