Ejendomsmægler Velkommen til LokalBolig Kolding køb og salg af boliger i Kolding og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg
Andelsbolig
Projektsalg og udlejning
Solgte Boliger
Køberrådgivning
Erhverv

Hovedgaden 16, 6064 Jordrup

I Jordrup finder I denne skønne murstensvilla med hvide sprossevinduer og fine fremspring. I får en skønudsigt over marker og er samtidig nær alle hverdagens gøremål, ligesom I kun har 15 minutter i bil tilKolding. Huset rummer hele fem værelser, fire stuer, to badeværelser, et Tvis-køkken og et bryggers til glæde for børnefamilien. Ude venter en stor garage og en dejlig have med aftensol og flere terrasser. Kom med indenfor på Hovedgaden 16.

Hovedgaden 16, 6064 Jordrup
SOLGT

Egholt Skovvej 13, 6064 Jordrup

Med skoven i baghaven ligger denne rødstensvilla i rolige omgivelser og byder på landlig idyl. Huset ihalvandet plan har en skøn stil, og indenfor finder I tre til fire værelser, et køkken, en opholdsstue, etnydeligt badeværelse, et bryggers og en kælder med to disponible rum fordelt på ejendommens 144kvadratmeter. Læg dertil jeres frodige, indkransede have med en delvist overdækket terrasse, og I fåret flot hjem til jeres familieliv.

Egholt Skovvej 13, 6064 Jordrup
SOLGT

Møllevej 8, 6000 Kolding

Møllevej 8 er en charmerende og renoveret ejendom fra 1875, der fordeler sig over 102 veludnyttede kvm i halvandet plan. Stueetagen består af et køkken, et badeværelse, et bryggers og en stue, der på første sal suppleres af to værelser. Dertil kommer en dejlig, lukket gårdhave og gode parkeringsmuligheder, mens I får alle byens tilbud indenfor gåafstand.

Beliggenheden fås ikke meget bedre, da jeres hverdag bliver stille og rolig på trods af den centrale placering. I kan gå til dagtilbud, dagligvareindkøb, Sct. Michaels Skole og andre fornødenheder på fem minutter, ligesom der ikke er langt til Slotssøen og stationen. Det samme gælder Kolding Skov og motorvejen.

Møllevej 8, 6000 Kolding
SOLGT

Bakkevej 4, 6000 Kolding

På Bakkevej 4 i midten af Kolding møder I dette fabelagtige og særdeles charmerende byhus, der i 2019 blev gennemgribende istandsat fra kælder til kvist. Kun ydermurene er endnu tilbage fra det oprindelige, ligesom alle former for installationer er udskiftet. Planløsningen udfolder sig over tre etager, og beliggenheden er ligeledes i top

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra jeres kommende adresse kan I se frem til korte afstande til alt det, I har brug for i hverdagen. Det er eksempelvis værd at fremhæve, at I kan gå til den hyggelige bymidte på bare få minutter, ligesom I har kort til indkøb og grønne arealer ved blandt andet Slotssøen. Pendleren kan bide mærke i den nemme adgang til motorvejen.

Bakkevej 4, 6000 Kolding
SOLGT

Eliassensvej 25, 6000 Kolding

Du er tæt på den smukke natur ved Hylkedalen i Kolding, når du flytter ind i denne fine villa med røde mursten og et sortengoberet tegltag fra 2005. De 156 etagemeter fordeler i stueplan et værelse, et køkken, to stuer og et badeværelse, mens kælderen har et bryggers og tre flotte, disponible rum til mange formål. Du vil bestemt også falde for den smukke have med store rododendroner og en hævet træterrasse.

Det er virkelig en flot have, du kan se frem til at gå på opdagelse i. De mange og enorme rododendroner giver et fantastisk blikfang i særligt foråret, og derudover skaber det hyggelige kroge og en skøn stemning. Den hævede træterrasse bliver perfekt til grillen og havemøblerne. Til slut råder du over en garage.

Du bosætter dig nærmest mellem naturen og byen, for en overskuelig cykeltur mod sydvest får dig til Hylkedalens fantastiske arealer, mens modsatte retning bringer dig til centrum, gågaden og Koldingshyggelige liv. Samtidig er der adgang til skole, daginstitution og idrætsfaciliteter i gåafstand, mens du hurtigt kan cykle til indkøb. Bilen fanger motorvejen på fem minutter, så pendleren får det også nemt.

Eliassensvej 25, 6000 Kolding
SOLGT

Midtkærvej 1, 6000 Kolding

Midt i de idylliske omgivelser i ligger denne hyggelige villa. Ejendommen blev opført tilbage i 1878, hvorfor du kan forvente en autentisk stemning inden døre. Boligens kvadratmeter fordeler sig over to plan med stue, køkken og bad i stueetagen og et soveværelse på første sal. Det helt store blikfang er dog den dejlige grund, der støder op til skov og grønne marker.

Naturelskeren får kronede dage her på Midtkærvej 1, for på den anden side af gaden udfolder Kobbelskoven sig med mulighed for gode vandreture. Du får heller ikke langt til Svanemose. Køreturen til Kolding centrum kan tilbagelægges på et kvarters tid, og I Vonsild finder du den nærmeste dagligvarebutik.

Midtkærvej 1, 6000 Kolding
SOLGT

Kongeåparken 3, 6580 Vamdrup

På en stor, privat grund i Vamdrup ligger denne voluminøse etplansvilla, der med sin gode planløsning danner fantastiske rammer for familielivet.

Rødstensvillaen fra 2007 er på hele 225 kvadratmeter og byder på fem værelser, to badeværelser, et bryggers, en stue samt et flot køkken-alrum. Udenfor har I et anseeligt græsareal med plads til havefester og børneleg, og dertil kommer en dobbeltgarage med elporte samt en kæmpe indkørsel.

Kongeåparken 3, 6580 Vamdrup
SOLGT

Vinklen 3, 6580 Vamdrup

Udenfor får I fornøjelsen af en smuk og velanlagt have med forskellig beplantning, som alt sammen kan nydes fra jeres solrige terrasse. Takket være grundens størrelse, som breder sig over 2,5 hektar med en parklignende have, muligheden for dyrehold og de tilknyttede bygninger får I tilmed gode forhold til at holde dyr på matriklen, hvis I ønsker det.

I kan her se frem til at få en ganske ugeneret beliggenhed, der placerer jer i fredelige omgivelser. Hverdagens gøremål i form af pasningstilbud, Vamdrup Skole, Vamdrup Station og indkøbsmuligheder nås alt sammen indenfor en radius af fem kilometer. Ydermere er I også blot en kort cykeltur fra Nagbøl Skov og de betagende arealer her.

Vinklen 3, 6580 Vamdrup
SOLGT

Goldbæk Alle 22, Dalby, 6000 Kolding

Det indbydende opholdsmiljø står knivskarpt med masser af dagslys, lyse gulve og en flot pejseindsats, som deler rummet op på bedste vis. Køkkenet er udført med stilrene, snehvide, grebsfrie fronter, og ved køkkenøen er der integrerede siddepladser. Stuen indrettes let med sofaen og spisebordet, og som bonus er der direkte udgang til haven.

Dalby er en hyggelig by, som omgives af smuk natur. Få hundrede meter fra adressen ligger busstoppestedet, og inden for gåafstand kommer I til skole og fodboldbaner. Under tre kilometer væk finder I dagtilbud, indkøbsmuligheder og Rebæk Strand, mens Kolding midtby kan nås på cirka ti minutter i bil.

Goldbæk Alle 22, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Solvænget 9, Agtrup, 6091 Bjert

Beliggenheden er pragtfuld med bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden forhalvanden kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Der er heller ikke langt til Bjert Gamle Brugs, som er en markedsplads med lokale råvarer, specialbutik, bageri, vin og brugskunst, ligesom der er hyggelige fællesarrangementer. På cyklen får I nem adgang til Agtrupskov og Kolding Fjord, som inviterer på hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Endelig tager det ti minutter at køre til Kolding.

Solvænget 9, Agtrup, 6091 Bjert
SOLGT

Eliassensvej 29, 6000 Kolding

På Eliassensvej 29 i Kolding venter jer et dejligt hjem til familien med denne flotte villa, der præsenterer sig i en klassisk murermesterstil fyldt med sjæl og charme. Boligen strækker sig fra den anvendelige kælder og op til første sal, og hertil vil I få glæde af den skønne have med store træer. Villaen blev desuden hulmursisoleret i 2019. Beliggenheden er endnu et aktiv, for I befinder jer tæt på smuk natur i Hylkedalen og med gåafstand til centrum og familiens praktikaliteter.

Eliassensvej 29, 6000 Kolding
SOLGT

Gøddingvej 11, Åst, 7184 Vandel

Denne smukke og elegante etplansvilla tæt ved Billund ligger på en over 8.000 m2 stor grund og er dermed fuldstændig ugeneret af omgivelserne. Indenfor venter gennemgående materialer i høj kvalitet og et tidløst udtryk, der får hjemmet til at fremstå både skarpt og indbydende.

I bosætter jer midt i naturens skønhed, og det er ikke ualmindeligt, at et krondyr eller andet vildt dukker op i jeres synsvidde. Alt fra pasningstilbud til de mindste, skole og idrætsfaciliteter findes tæt på og både Billund og Vejle ligger i hurtig kørselsafstand.

Gøddingvej 11, Åst, 7184 Vandel
SOLGT

Aabakken 8, Rebæk, 6000 Kolding

I bosætter jer yderst fordelagtigt på en stille villavej i Rebæk, og fra jeres fremtidige hjem har I hverken langt til skole, pasningstilbud eller indkøb. Det hele nås inden for en radius af bare lidt over en kilometer, mens I kan gå ned til vandet ved Kolding Fjord på under fem minutter. Skovene langs fjorden er også lettilgængelige, og det samme er tilfældet for de mange muligheder i Kolding.

Aabakken 8, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Katrinegade 15, 2., 6000 Kolding

Med en sublim beliggenhed i det centrale Kolding er denne flotte, renoverede lejlighed med en fantastisk udsigt over byens hustage og til Koldinghus.

 

Boligen fordeler sig over to plan med en stor, lækker stue med udgang til tagterrassen på øverste etage, hvilket emmer af en helt særlig penthousestemning.

Katrinegade 15, 2., 6000 Kolding
SOLGT

Vestergade 21, 6051 Almind

I børnevenlige omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder i Almind møder I denne rummelige etplansvilla fra 1993.

 

Boligen har 134 kvadratmeter, som breder sig over en velindrettet planløsning med tre værelser, et badeværelse og en stor stue

Vestergade 21, 6051 Almind
SOLGT

Mirabellevej 40, 6000 Kolding

På Mirabellevej 40 i Bramdrupdam ligger et oplagt hjem til børnefamilien i form af denne fuldmurede etplansvilla. Her nyder I at have masser af luft omkring jer, og så er nærmiljøet helt fantastisk, da I bosætter jer på en lukket, tryg vej med stisystemer og smuk udsigt.

Mirabellevej 40, 6000 Kolding
SOLGT

Stubdrupvej 186, 6000 Kolding

Du skal ikke bevæge dig mere end et stenkast ud af Kolding, før man befinder sig i naturens grønne og storslåede prægtighed. En kun fem minutters køretur fra Kolding Storcenter, og man kommer til Stubdrupvej 186. som er adressen for dette nedlagte landbrug med 6,7 hektar, hvor det er muligt at drive jagt og udleve drømmen om hestehold.  Er det stilhed, plads og masser af muligheder, I søger, er I kommet til det rette sted. Her mærker I for alvor naturens dybe, stille ro, da I er omfavnet af statsskov til alle sider, og der er således direkte adgang til skoven fra egen matriklen

Stubdrupvej 186, 6000 Kolding
SOLGT

Skovvejen 11A, 6093 Sjølund

Et lidt længere stenkast fra Kolding midtby, findes denne fantastiske fritidsbolig, med udsigt over Mosvig og Lillebælt, samt en meget moderne nordiskinspireret indretning.

Skovvejen 11A, 6093 Sjølund
SOLGT

Skadevej 4, 6000 Kolding

På en attraktiv placering nær hverdagens praktikaliteter, ligger Skadevej 4, med en god beliggenhed på en lukket vej. Boligen er placeret i et roligt familievenligt kvarter. Boligen fordeler sig over 117 boligkvadratmeter med en gennemtænkt planløsning.

Skadevej 4, 6000 Kolding
SOLGT

Nakskovvej 23, 6000 Kolding

Denne formfuldendte etplansvilla beriger jer med en fantastisk udsigt over skoven og vandet ved Kolding Fjord foruden et yderst moderne og lyst interiør. Beboelsen på 180 kvadratmeter råder over tre værelser, to badeværelser, et walk-in-closet, et bryggers samt et stort, sammenhængende opholdsmiljø med stue, alrum og køkken i ét.

Nakskovvej 23, 6000 Kolding
SOLGT

Østerløkke 55, 6091 Bjert

Kører du 15 minutter ud fra Kolding midtby, finder du denne skønne familievilla beliggende i Bjert. Boligen er beliggende på en attraktiv placering nær naturrige omgivelser og hverdagens gøremål. 

Østerløkke 55, 6091 Bjert
SOLGT

Blæsbjerggade 20, 6000 Kolding

Lejligheden er placeret midt i byen, på en mindre trafikeret vej. Boligen er en 3-værelses lejlighed, hvor du bliver en del af en velfungerende ejerforening med en sund økonomi. Ejendommen er løbende vedligeholdt med Velux-vinduer og nyt tag i 2017/2018, og en renoveringsplan skal sikre bygningens fine stand.

Blæsbjerggade 20, 6000 Kolding
SOLGT

Kongebrogade 46A, 2., 6000 Kolding

Du flytter til et skønt nærområde i Kolding by, hvorfra du får gåafstand til alt lige fra indkøbsmuligheder og Kolding Banegård. Hertil er der flere uddannelsessteder, mindre end ti minutters gang til gågadens skønne udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Slutteligt er der også Slotssøen, som skal fremhæves sammen med Kolding Å.

Kongebrogade 46A, 2., 6000 Kolding
SOLGT

Brennerpasset 52, 6000 Kolding

Denne Bolig er placeret i et lukket vænge på en høj, skrånende grund med en fantastisk udsigt over Kolding Ådal. Villaen har hele 234 etagemeter at boltre sig på, så der er ingen mangel på plads.

Brennerpasset 52, 6000 Kolding
SOLGT

Hospitalsgade 9, 6000 Kolding

En af Koldings bedst placerede byhuse, er netop solgt hos os. Det charmerende byhus er fra år 1900. Hospitalsgade 9 er placeret utroligt godt bynært, i nærheden af Koldinghus, Slotsøen og et væld af madsteder.

Hospitalsgade 9, 6000 Kolding
SOLGT

Nørrevænget 9, 6091 Bjert

Denne charmerende rødstensvilla, der ligger i perfekt harmoni mellem by og natur i Bjert, ligger kun små 15 minutters kørsel fra Kolding midtby.

Nørrevænget 9, 6091 Bjert
SOLGT

Stranden 30, Rebæk, 6000 Kolding

Perfekt beliggende villa i Rebæk med udsigt til Kolding Fjord. Foruden den attraktive beliggenhed, kan boligen også byde på et stilrent og skarpt design hele vejen igennem. 

Stranden 30, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Bytoften 33, 6064 Jordrup

Planløsningen er veldisponeret og består af et åbent opholdsmiljø i forbindelse til køkkenet samt to værelser, et stort badeværelse og et bryggers.

Bytoften 33, 6064 Jordrup
SOLGT

Svalevej 7, 6000 Kolding

Fire fine værelser venter jer forskudt i boligen, hvoraf ét har nyttige indbygningsskabe. I samtlige værelser imødekommes I af en behagelig atmosfære, lys og god plads til indretningen.

Svalevej 7, 6000 Kolding
SOLGT

Stationsvej 7, 6580 Vamdrup

Grundplanen indeholder tre værelser, to badeværelser, køkken-alrum og to stuer, mens I udendørs har en vedligeholdelseslet have, som vender helt rigtigt for solen. Der er stisystem til Ødis Skole, og lokalsamfundet er hyggeligt.

Stationsvej 7, 6580 Vamdrup
SOLGT

Thors Ager 3, 6000 Kolding

Forældresoveværelset bidrager med hverdagsluksus i form af badeværelse en suite med to brusere. Den oplagte børneafdeling med to værelser og et badeværelse findes i modsatte ende af villaen, og hertil kommer et værelse ud til alrummet. Sidstnævnte værelse kan eksempelvis blive et godt hjemmekontor, walk-in-closet eller et babyværelse til den lille ny.
 

Thors Ager 3, 6000 Kolding
SOLGT

Gl. Stationsvej 2, 6000 Kolding

Her får I ideelle rammer til familielivet med åbne opholdsrum i form af køkken og stue, mens førstesalen byder på to værelser og et disponibelt rum. Endelig venter kælderen med brusebadeværelse, hobbyrum, bryggers og viktualierum

Gl. Stationsvej 2, 6000 Kolding
SOLGT

Agtrup Midtskovvej 74, Agtrup, 6091 Bjert

Et flot lysindfald strømmer ind fra syd gennem de sprossede ruder i stuen, mens de fritlagte bjælker i loftet også bidrager til den hyggelige atmosfære. Stuens fornuftige størrelse giver jer rig mulighed for at indrette et blødt sofaarrangement såvel som en spiseafdeling med det lange bord.

Agtrup Midtskovvej 74, Agtrup, 6091 Bjert
SOLGT

Odins Ager 35, 6000 Kolding

Villaen er opført i 2014 i en funkis-inspireret stilmed rene, moderne linjer, der skaber en rød tråd gennem hele boligen. Et andet plus ved huset er planløsningen, som fordeler sig over et lækkert køkken-alrum, en lys stue, en forældreafdeling med soveværelse, walk-in-closet, badeværelse og kontor samt en sektion til børnene med tre værelser og et badeværelse.

Odins Ager 35, 6000 Kolding
SOLGT

Ejersmindevej 7, Skanderup, 6640 Lunderskov

I Skanderup lidt uden for Kolding finder I denne veldisponerede villa på 198 m2 fra 2012 med femværelser og et dejligt udenomsareal med masser af plads til leg og udfoldelse

Ejersmindevej 7, Skanderup, 6640 Lunderskov
SOLGT

Lerbjergvej 43, Seest, 6000 Kolding

Boligen udmærker sig blandt andet med store værelser, som der er hele tre af, og det ene er endda en forældresuite med ét af husets to badeværelser tilknyttet. Her er der også køkken-alrum og stue ud i ét samt den skønneste have til de varme sommerdage.

Lerbjergvej 43, Seest, 6000 Kolding
SOLGT

Højbovej 8, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Børnefamilien vil stortrives her med seks reelle værelser og to badeværelser. I stueetagen finder I treværelser og de to badeværelser, der begge er smagfuldt indrettet, hvoraf det ene har et badekar. Ad den specialfremstillede trappe guides I til førstesalen, hvor I ankommer til en stor, møblérbar repos og treværelser, hvoraf de to ligger side om side og det store modtager et generøst lysindfald fra det brede vinduesparti.

Højbovej 8, Bramdrupdam, 6000 Kolding
SOLGT

Esbjergvej 126, Harte, 6000 Kolding

Stueetagen byder på en lys og indbydende stue med pænt gulv og store vinduespartier, der gavmildt trækker dagslyset ind, og fra stuen kan I træde ud på den hævede terrasse, hvilket gør det let at tage udearealerne i brug om sommeren. Etagen rummer videre i hvidt, grebsfrit køkken, et soveværelse og et badeværelse med bruseniche.

Esbjergvej 126, Harte, 6000 Kolding
SOLGT

Majvænget 33, Bramdrupdam, 6000 Kolding

I 2007 har man bygget til, så huset har en separat forældreafdeling og yderligere tre værelser. Da man tilbyggede, blev der i øvrigt skiftet tag, vinduer og døre i hele boligen, som foruden værelserne omfatter to badeværelser, køkken, stue, bryggers og en carport med værksted.

Majvænget 33, Bramdrupdam, 6000 Kolding
SOLGT

Røddingvej 15, 6000 Kolding

Husets hjerte er det åbne opholdsmiljø, hvor køkken og stue flyder ud i ét. Det nydelige trægulv binderrummene sammen, ligesom lysindfaldet fra fire verdenshjørner bidrager til den gode atmosfære. HTH-køkkenet fremtræder moderne med hvide elementer toppet af en matchende, slank stenbordplade, og i stuen er der udgang til en terrasse. Etagen afsluttes af et gæstetoilet.

Røddingvej 15, 6000 Kolding
SOLGT

Humlevænget 28, 6000 Kolding

Stueplan har en klassisk og logisk opbygning med værelsesafdeling i den ene halvdel og jeres sociale rum i den modsatte ende. De tre værelser er tilknyttet et moderne badeværelse, og i kælderen venter endnu et nydeligt badeværelse. Underetagen rummer desuden et vaskerum og tre øvrige rum.

Humlevænget 28, 6000 Kolding
SOLGT

Trelle Ager 59B, 6580 Vamdrup

Ejendommen fra 1982 præsenterer sig med en rød murstensfacade og et sort tag. Huset er vedligeholdt med nyere tag, køkken og bad samt en nylagt terrasse. Hertil hører også en carport og et depotrum.

Trelle Ager 59B, 6580 Vamdrup
SOLGT

Goldbæk Alle 18, Dalby, 6000 Kolding

Her kan man indtage forældreafdelingen med soveværelset, et integreret walk-in-closet og eget badeværelse. Imens bliver det andet badeværelse og de to resterende værelser til børnenes private gemakker, hvor det ene soverum gemmer på et disponibelt rum til et misundelsesværdigt skab eller en hule. Det andet kan deles i to, hvis et ekstra familiemedlem skulle melde sin ankomst.

Goldbæk Alle 18, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Stranden 48, 6000 Kolding

Efter at have parkeret bilen i carporten, går du ind i den røde murstensvilla, der fra de fleste rum har en vidunderlig udsigt til vandet. Mens du bevæger dig rundt, vil du bemærke et sublimt lysindfald fra de mange vinduespartier, og det forskudte plan, som huset har.

Stranden 48, 6000 Kolding
SOLGT

Goldbæk Alle 6, Dalby, 6000 Kolding

Beboelsesarealet opmåles til 192 kvadratmeter i et plan, og foruden det anseelige opholdsrum består boligen af et forældreafsnit med soveværelse og badeværelse. I samme ende af hjemmet finder I et kontor, mens I modsat har endnu et badeværelse, tre værelser og et praktisk bryggers med direkte adgang til den integrerede garage, som kan bruges til et væld af formål.

Goldbæk Alle 6, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Klintevej 60, 6000 Kolding

I denne rødstensvilla fra 1976 får I 114 m2 fordelt på tre værelser, et køkken-alrum i åben forlængelse af en stue, et multirum, et badeværelse samt en carport. Med andre ord er der plads til hele familien. 

Klintevej 60, 6000 Kolding
SOLGT

Kirkeflod 45, Lønne, 6000 Kolding

Af de tre værelser har to terrassedøre, og så får I ekstra luksus på det ene badeværelse, hvor stearinlys og afslapningsmusik kan findes frem inden karbadet. Man har desuden kælet for detaljen med indbyggede led-spots flere steder i huset, og nogle af disse er dæmpbare.

Kirkeflod 45, Lønne, 6000 Kolding
SOLGT

Hjerndrupvej 166, Hjerndrup, 6070 Christiansfeld

Den gode planløsning byder blandt andet på lyse, indbydende stuer samt fire regulære værelser, mens I tillige har gode muligheder for at sætte jeres eget præg på stedet

Hjerndrupvej 166, Hjerndrup, 6070 Christiansfeld
SOLGT

Dalbyvej 6, Vonsild, 6000 Kolding

I overtager nøglerne til en kvalitetsbolig med tre badeværelser og seks soveværelser samt åben forbindelse mellem køkken-alrum og stue. Boligen har et moderne udtryk, mens haven er den skønneste oase, hvor man har etableret flere solterrasser, så sommeren får de bedste betingelser.

Dalbyvej 6, Vonsild, 6000 Kolding
SOLGT

Agtrup Midtskovvej 41, 6091 Bjert

I kan se frem til en familievenlig planløsning med tre indretningsvenlige værelser i stueplan, som derudover indeholder et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne, et teknikrum, et anvendeligt multirum samt to pæne badeværelser - begge med gulvvarme og henholdsvis badekar og bruseniche. Etagen afrundes af et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét med trægulv og en stemningsskabende brændeovn.

Agtrup Midtskovvej 41, 6091 Bjert
SOLGT

Sankelmarkvej 28, 6000 Kolding

Boligen præsenterer sig velholdt udefra med en hvidmalet facade og kommer desuden med en stor carport, hvorfra der er adgang til et disponibelt rum til eksempelvis opbevaring. Indenfor bliver du beriget med gulvvarme i hele huset, som indeholder et flot køkken-alrum med åben forbindelse til den lyse stue, to værelser, et godt bryggers samt et fint badeværelse. Dertil får du en dejlig have med en stor, sydvestvendt træterrasse, hvor sommeren kan nydes.

Sankelmarkvej 28, 6000 Kolding
SOLGT

Skellet 5, 6000 Kolding

I Tveds fredelige omgivelser ligger denne spændende villa i to etager, der scorer topkarakter på følgende parametre: en veludført planløsning, masser af lys og en fantastisk udsigt over Kolding Fjord.

Skellet 5, 6000 Kolding
SOLGT

Fjeldparken 24, Tved, 6000 Kolding

Den indbydende indretning, den formidable udestue, dobbeltgaragen med elporte samt lave udgifter til strøm - ja, forcerne er mange ved denne etplansvilla. Garagen er endda bygget sammen med selve huset, således at I tørskoet kan komme fra bilen og indenfor.

Fjeldparken 24, Tved, 6000 Kolding
SOLGT

Hovedgaden 17, 6064 Jordrup

På Hovedgaden 17 i Jordrup mellem Kolding og Vejle ligger denne flotte villa, der byder jer velkommen med en stilsikker facade og et tegltag fra 2015. Boligens 140 kvadratmeters beboelse er yderst veldisponerede, og dertil kommer endnu 87 bonus-kvadratmeter i kælderetagen.

Hovedgaden 17, 6064 Jordrup
SOLGT

Påfuglevej 34, 6000 Kolding

Her er en nydelig etplansvilla fra 1966 på 142 m2, som fordeler sig via en god planløsning, der starter ved hoveddøren og fører jer til tre værelser, badeværelset, spisekøkken, bryggers og en dejlig stue. Udenfor venter jer en sydvendt have med en solrig terrasse og en stor græsplæne. Til matriklen hører også en carport med et tilhørende skur.

Påfuglevej 34, 6000 Kolding
SOLGT

Bjert Vestervang 6, 6091 Bjert

Med en attraktiv beliggenhed i Bjert finder I denne villa, der er totalrenoveret i 2016. Under istandsættelsen er der lagt vægt på materialer i bedste kvalitet, let vedligehold samt et indbydende helhedsindtryk.

Bjert Vestervang 6, 6091 Bjert
SOLGT

Lindealle 4, 6000 Kolding

Hjemmet er velholdt fra inderst til yderst, og det byder på dejlige, lyse rum. Foruden en stor stue, et spisekøkken og to værelser er der en solbeskinnet have med skønne terrasser

Lindealle 4, 6000 Kolding
SOLGT

Christianshave 39, Vonsild, 6000 Kolding

På Christianshave 39 i Vonsild lidt syd for Kolding finder I denne veldisponerede rødstensvilla, der præsenterer sig med en sublim planløsning i form af fire reelle værelser og en fremragende beliggenhed tæt på alt, hvad I har brug for i hverdagen.

Christianshave 39, Vonsild, 6000 Kolding
SOLGT

Runddelen 12, 6000 Kolding

Med en hvid facade og sprossevinduer præsenterer huset sig flot. Et indtryk der også går igen indvendigt, hvor der venter en lækker indretning med lyse opholdsrum og to gode værelser. Det fantastiske udtryk understreges af en dejlig, solvendt have og en beliggenhed nær Koldings summende byliv.

Runddelen 12, 6000 Kolding
SOLGT

Frydenborgvej 22, 6092 Sønder Stenderup

Det er på en helt fantastisk og fredet beliggenhed i Frydenborg og i første række til Danmarks største naturpark, Lillebælt, at denne charmerende ejendom befinder sig. Her får man glæde af mange kvadratmetre og en fin planløsning fyldt med smukke detaljer.

Frydenborgvej 22, 6092 Sønder Stenderup
SOLGT

Stranden 18, Rebæk, 6000 Kolding

I Kolding er der denne nybyggede villa fra 2007, der ovenikøbet er arkitekttegnet og har en formidabel udsigt til Kolding Fjord.

Stranden 18, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Nr. Bjertvej 97, 6000 Kolding

Denne skønne villa fra 1934 ligger tæt på landlige omgivelser i Nørre Bjert under seks kilometer fra Kolding. Her får I en istandsat bolig, hvis halvandet plan breder sig over hele 190 kvadratmeter og en god planløsning.

Nr. Bjertvej 97, 6000 Kolding
SOLGT

Christiansmindeparken 32, Vonsild, 6000 Kolding

Her kan man se frem til en god indretning uden spildplads, og hjemmet udgøres af lyse og luftige rum med højt til loftet samt store vinduespartier. Haven er nem at gå til, og til slut er der en familievenlig beliggenhed nær skole, indkøb og mere til i Vonsild.

Christiansmindeparken 32, Vonsild, 6000 Kolding
SOLGT

Irisvej 4, 6000 Kolding

Ejendommen er opført i 1956 og ved ankomst til adressen kan bilen parkeres i den stenbelagte indkørsel. I løbet af de seneste år er underetagen blevet flot istandsat med blandt andet nye gulve og isolering, og I træder over dørtærsklen til et hjem, som generelt præsenterer sig i nydelig stand.

Irisvej 4, 6000 Kolding
SOLGT

Vestergade 26, 6051 Almind

Det er i et børnevenligt kvarter i Almind, en attraktiv landsby nord for Kolding, at I møder denne villa. Med en pudset facade, hvide vinduesrammer og et tag fra 2005 præsenterer villaen sig flot. Et indtryk, der også går igen indvendigt, hvor den er moderniseret, således at den matcher den moderne families krav til komfort.

Vestergade 26, 6051 Almind
SOLGT

Spættevej 7, 6000 Kolding

Boligen fordeler sig over et alrum, to værelser, et disponibelt rum som anvendes til soveværelse samt et brusebadeværelse, og dertil er der en flot anlagt have med terrasse. Hertil hører en attraktiv placering tæt på både byen og Kolding Storcenter.

Spættevej 7, 6000 Kolding
SOLGT

Binderup Strandpark, 46, Binderup, 6091 Bjert

Huset er opført i 1986 og har en fantastisk stue med kiploft, og hvidmalede bjælker, der bidrager til et herligt opholdsrum, som det fikse køkken er integreret i. Her er alt hvad I skal bruge, når grøntsagerne snittes til sommersalaten, eller jordbærgrøden fremtrylles til eftermiddagskaffen.

Binderup Strandpark 46, Binderup, 6091 Bjert
SOLGT

Brennerpasset 122, Harte, 6000 Kolding

I det smukke naturområde ved Alpedalen i Kolding møder I denne velindrettede familie-villa med en storslået udsigt. Boligen har tre værelser, to badeværelser samt en attraktiv beliggenhed med nem adgang til Kolding midtby, mens Storcentret heller ikke er langt væk.

Brennerpasset 122, Harte, 6000 Kolding
SOLGT

Nellikevej 16, 6000 Kolding

De 102 kvadratmeter er veludnyttede i boligen. Fra hoveddøren træder I ind i bryggerset og dernæst forgangen, der som det eneste rum ikke har gulvvarme. Herfra ledes I videre til det fremragende opholdsmiljø med køkken, inden I når badeværelset med dobbelt bruseniche og to fine værelser.

Nellikevej 16, 6000 Kolding
SOLGT

Junghansvej 2, 6000 Kolding

På en central adresse i det attraktive Kolding Syd udbydes nu denne stilfulde og helt indflytningsklare villa, der blandt andet rummer tre regulære værelser samt en dejlig opholdssektion. Huset blev i 2010-2012 gennem renoveret, og overalt står det med et lyst og gennemført minimalistisk udtryk samt med toplækre materialer af højeste kvalitet. Udenfor venter jer en lukket og nemt holdt have med terrassearealer, der får sol det meste af dagen

Junghansvej 2, 6000 Kolding
SOLGT

Odins Ager 29, Dalby, 6000 Kolding

Jeres kommende hjem er beriget med lækre detaljer såsom gulvvarme alle steder samt akustik og indbygningshøjtalere i køkken-alrum og stue. Der er en sammenhængende stil overalt takket være al skabsinventaret fra Svane Køkkenet, plankegulvene og de store, flotte klinker, som går igen i boligen

Odins Ager 29, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Vestervang 5, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Boligen danner de bedste rammer om familielivet med fire værelser, en opholdsstue og en stor, solrig have. Som bonus er det muligt at skabe et ekstra værelse.

Vestervang 5, Bramdrupdam, 6000 Kolding
SOLGT

Plantealle 7B, Bramdrupdam, 6000 Kolding

Villaen har tre værelser, et badeværelse med badekar og et praktisk bryggers. Det bør desuden nævnes, at man hulmursisolerede i 2015. Til matriklen hører en garage og et velindrettet værkstedsamt depot, der er oplagt til den pladskrævende hobby

Plantealle 7B, Bramdrupdam, 6000 Kolding
SOLGT

Goldbækparken 81, Dalby, 6000 Kolding

Inden døre skal I særligt glæde jer til at opleve det store opholdsrum med loft til kip. Her integreres køkken-alrummet og stuen fuldt ud, hvilket skaber et socialt og indbydende miljø, samtidigt med at de store vinduespartier gavmildt trækker daglyset ind. Køkkenet tager sig godt ud med hvide, grebsfri fronter og egetræsbordplade, der matcher gulvet i alrummet og stuen. Opholdsrummet er adskilt meden halvmur, så I snildt kan etablere et hyggeligt spiseafsnit og et komfortabelt sofahjørne hver for sig. Fra den indretningsvenlige stue har I adgang til et særskilt forældreværelse med kiploft og eget badeværelse, mens børneafsnittet udgøres af tre værelser samlet omkring et badeværelse og et velfungerende bryggers

Goldbækparken 81, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Stranden 22, Rebæk, 6000 Kolding

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spild plads. Husets trumfkort er den åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, der skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes blot af det smukke trægulv og de store vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind og hvorfra udsigten kan nydes. Det herlige køkken-alrum samler familien om madlavning og samvær. Køkkenet fremtræder medelementer i valnøddetræ. Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en Miele-opvaskemaskine fra 2019 og en AEG-ovn i arbejdsvenlig højde, så I får optimale rammer til madlavningen.

Stranden 22, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Gl. Ålbovej 25, 6092 Sønder Stenderup

Stueetagen indeholder et charmerende køkken-alrum i åben forbindelse til en stue. Det rustikkelandkøkken passer godt til de italienske marmorklinker, mens alrummet sørger for plads til et middagsbord. Stuen er beklædt med et flot egetræsplankegulv, ligesom rummet opvarmes af en brændeovn. Etagen består endvidere af et nydeligt værelse, et badeværelse samt et bryggers medegen indgang. Oppe på førstesalen leder reposen jer videre til endnu et værelse.

Gl. Ålbovej 25, 6092 Sønder Stenderup
SOLGT

Kongeåparken 51, 6580 Vamdrup

Boligen er opført i flotte materialer og karakteriseres af en lys, åben struktur. Både inde- og udemiljøet står klar til at danne rammer om den moderne børnefamilies hverdag med bl.a. et stort multirum på 1. salen, hvor børnene kan brede sig med legetøj, Playstation eller bare hygge medvennerne . Indvendig kan også nævnes Genvex anlæg, som sikrer et sundt indeklima og udvendigt medfølger pop-up havevandingsanlæg.

Kongeåparken 51, 6580 Vamdrup
SOLGT

Halmøvænget 16, Drejens, 6000 Kolding

Det flotte hus er opført i kubistisk stil med fladt tag, og indvendigt kommer den gennemtænkte vision omkring lysindfald for alvor til udtryk takket være ovenlysvinduer samt mindre vinduer over dørene. Disse forbinder og giver sammenhæng mellem rummene og gangen, som åbner op og gradvist bliver bredere mod det centrerede opholdsmiljø, der tæller køkken-alrum og stue ud i ét med flot trægulv.

Halmøvænget 16, Drejens, 6000 Kolding
SOLGT

Stranden 2B, Rebæk, 6000 Kolding

Den flotte bolig breder sig over to plan og fremtræder nydelig med hvidmalet facade. Indenfor er der gulvvarme i alle rum og et skønt lysindfald. Fra entréen i stueplan er der indgang til et bryggers, ligesom stueplan også byder på to værelser, kontor og et badeværelse. Værelserne er oplagte at anvende som børneværelser, og på badeværelset er der bruseniche afskærmet af glasbyggesten samt lyse klinker på gulvet.

Stranden 2B, Rebæk, 6000 Kolding
SOLGT

Odins Ager 6, Dalby, 6000 Kolding

I bydes velkommen i en pæn entré, hvorfra boligen udfolder sig via en velindrettet planløsning uden spildplads. Her kan I se frem til en separat voksenafdeling bestående af et soveværelse med eget badeværelse, mens de tre øvrige værelser kan etableres som børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Odins Ager 6, Dalby, 6000 Kolding
SOLGT

Vejlevej 356, Bramdrupdam, 6000 Kolding

I skal glæde jer til at gå på opdagelse i hjemmet. Den rummelige stue præsenterer sig yderststemningsfuld med et mørkt trægulv, og her er et dejligt lysindfald fra dannebrogsvinduerne. Køkkenet er ligeledes pænt og enkelt indrettet i hvide nuancer, og der er fint med plads til at smøre børnenes madpakker om morgenen, mens duften af ny brygget kaffe spreder sig. Stueplanet indeholder desuden et soveværelse og et badeværelse med en separat bruseniche. Førstesalen byder på yderligere treværelser, hvoraf et fungerer som gennemgangsværelse.

Vejlevej 356, Bramdrupdam, 6000 Kolding
SOLGT

Christiansmindeparken 10, Vonsild, 6000 Kolding

De tre rummelige værelser har samme trægulv som i stuen og også indbyggede skabe til opbevaring .Det ene værelse er ydermere ideelt til en forældreafdeling, da det har egen indgang til et stilrent badeværelse. Afslutningsvis venter endnu et badeværelse i samme stil som det forrige, og så finder I vaskefaciliteter i entreen.

Christiansmindeparken 10, Vonsild, 6000 Kolding
SOLGT

Hans Becks Vej 15, 6000 Kolding

Fra entréen kan I tilgå et pænt, lille vinkelkøkken med lyse elementer og rum til en spisekrog. Overfor køkkenet ligger en klassisk stue med et dejligt lysindfald og udsigt over den velholdte forhave. Videre i hjemmet kan I glæde jer over tre indretningsvenlige værelser, et brusebadeværelse og et praktiskbryggers med vaskesøjle. Bryggerset har direkte udgang til en overdækket terrasse med rum til havemøbler og grill.

Hans Becks Vej 15, 6000 Kolding
SOLGT

Frederikshave 18, 6000 Kolding

Forskudt vinkelhus opføres med sorte betontagsten, op murede gavle uden udhæng og 3-lags ruder fra Rationel Aura Plus. Huset har stor integreret dobbelt carport inkl. redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Huset har en optimal planløsning med plads til hele familien. Huset har 3 gode værelser, soveværelse med eget toilet/bad, køkken/alrum og stue, bryggers. Huset er opdelt i en børne- og forældreafdeling, som er adskilt af husets hjerte; det storelyse køkken/alrum.

Frederikshave 18, 6000 Kolding
SOLGT

Mørkholtvej 20. 6092 Sønder Stenerup

Vil du gerne bo ude ved naturen, hvor der er fred og ro? Nær de store statsskove, flere strande, Lillebælt og Løverodde. Denne villa er opført med udnyttet tagetage og er nybygget i 2006. Den ældretilbygning/udhusbygning (Smediehus) er totalrenoveret. Der er desuden en nyere carport. Du bydes velkommen i entreen med trappe til tagetagen og adgang til lyst flisebadeværelset medbruseniche, skabs arrengement og plads til vaskemaskine. Stort køkken/alrum/stue ud-i-et. Adgang til det" Gamle Smedeværksted" som har mange anvendelsesmuligheder. Godt værelse. På 1. salen får du en dejlig lys opholdsstue med udsigt over markerne. Stort soveværelse. Desuden toilet med håndvask.

Mørkholtvej 20. 6092 Sønder Stenerup
SOLGT

Maribovej 19, 6000 Kolding

Bilen parkeres i garagen, og få skridt derfra ligger hoveddøren. Fra entréen kommer I først til børneafsnittet med to pæne lyse værelser, der begge har skabsplads. Fordelingsgangen midtfor vi ser desuden ind til et fælles badeværelse. Længst mod øst finder I forældresoveværelset, der har sit eget badeværelse, som tager sig moderne ud med en lækker regn bruser i brusenichen.

Maribovej 19, 6000 Kolding
SOLGT

Nørregade 19, 6640 Lunderskov

Inden døre leder en flot trappe op til førstesalen med to værelser, hvoraf det ene har udgang til en terrasse. Heroppe er også et gæstetoilet og et badeværelse. I stueplan er der en klassisk planløsning for oprindelsesperioden med separat køkken, et badeværelse og tre store stuer - den ene medindbygget pejs.

Nørregade 19, 6640 Lunderskov
SOLGT

Bjørnøvænget 44, 5500 Middelfart

Her er en god planløsning med bl.a. entré og bryggers/baggang, lyst køkken med spiseplads i åben forbindelse med alrummet, hvorfra man kan komme direkte ud på den syd/vestvendte terrasse. Dagligstue med dejligt lysindfald og lofter ført i kip, ligeledes med udgang til terrassen. Rigtig god værelses/børneafdeling med 3 gode værelser, det ene lidt større, godt badeværelse med både badekar og bruseniche samt et gæstetoilet. På 1. salen findes en stor, lys opholdsstue med brændeovn samt udgang til svalegang, godt soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til lyst og pænt badeværelse med bruseniche.

Bjørnøvænget 44, 5500 Middelfart
SOLGT
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Ballerup og Herlev
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Dalum-Hjallese
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Nyborg
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City
/
Projekt
/
Randers
/
Ringe
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Silkeborg
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Tarup-Næsby
/
Valby
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Værløse og Farum
/
Ølsted
/
Østerbro
/

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere:

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen så kontakter vi dig for at aftale en tid for en gratis og professionel salgsvurdering.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Boligen der skal vurderes
Adresse

Kontakt LokalBoligs hovedkontor.

Vi svarer dig hurtigst muligt.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Besked til hovedkontoret

Lad os hjælpe dig med dit køb

Få en snak med en af vores certificerede Køberrådgivere med Tryghedsmærke. Udfyld formularen, hvorefter vi kontakter dig.
Dit fornavn
Dit efternavn
Din email
Dit telefonnummer
Nuværende postnummer
Dit nuværende postnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Besigtigelse, gennemgang af købsaftalen, pristjek og meget mere.

Sælge

Bestil salgsvurderingDu vil sælge?Find mæglerLokalBolig | Boost

Købe / Leje

Bestil køberrådgivningDu vil købe?Find køberrådgiverSøg ejerboligSøg lejeboligProjekter
Kontakt osOm LokalBoligBliv en del af LokalBoligLog ind/ Køberkartotek