Ejendomsmægler Velkommen til LokalBolig Næstved køb og salg af boliger i Næstved og omegn.
Om butikken
Se vores boligudvalg

Velkommen til LokalBolig Næstved

Vil du sælge din bolig?
Lad os sikre dig et godt salg.


Et godt salg giver dig fundamentet for at få indfriet dine boligdrømme. Uanset om du er single, senior eller en familie på fem. Vi er professionelle ejendomsmæglere og har mange års erfaring med boligsalg, boligkøb og køberrådgivning.

Salg og sanser
Du vil opleve, at vi adskiller os fra andre. Sanserne er nemlig vigtigt i vores arbejde. Vi bringer sanserne ind i salget af din bolig, så den appellerer til sanserne hos køber. Sanserne er en af vores stærkeste drifter og vil argumentere for at vælge netop din bolig.

Køb og køberrådgivning
Vil du købe ny bolig? Så står vi også ved din side.

Som certificerede køberrådgivere guider vi dig sikkert og trygt igennem dit køb og sørger for al dokumentation, papirer og processer. Du undgår ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter, du kunne have sparet.

LokalBolig i Næstved ejes af Pia Schou Hansen og Sofie Sjøbeck Bungaard.

LokalBolig Næstved ApS

55 77 75 00

naestved@lokalbolig.dk

Ringstedgade 30, 4700 Næstved
CVR: 3538 9369

Åbningstider

Mandag

9.00 - 16.00

Tirsdag

9.00 - 16.00

Onsdag

9.00 - 16.00

Torsdag

9.00 - 16.30

Fredag

9.00 - 15.00

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Efter aftale

Vi er lokale

Vi er lokale – deraf navnet LokalBolig – og vi kender vores lokale område. Fra Næstved til Fensmark og Fuglebjerg. Fra Holme-Olstrup til Holmegaard og Herlufmagle. Fra Enø til Gavnø. Fra land til by. Fra gader og stræder til cykelstier og smutveje.

 

Om det gælder området ved Susåen, der bugter sig og bryder det smukke landskab i to. Den rå, rustikke kyststrækning ved Enø eller de gode skoler, velfungerende børneinstitutioner, et attraktivt sports- og aktivitetsliv eller kulturen, kunsten og koncerterne, der strømmer ud fra Grønnegadens Kaserne.

 

Vores område har så meget at byde på. Det ved vi, og det fortæller vi. Levende, engageret og begejstret. Samme begejstring vil du opleve, når vi sælger din bolig.

 

Vi elsker at sælge boliger.

  • Store og små.
  • Dyre og billige.
  • Istandsatte og renoveringsparate.
  • Alt det, der skaber rammen om dit hjem.

Kontakt os på T: 55 77 75 00 for en uforpligtende snak, hvis du går med tanker om at sælge eller købe ny bolig. Vi vil glæde os til at hjælpe dig i mål med dine boligdrømme. 

 

LokalBolig Næstved - din vej til et sikkert boligsalg

Holdet

Vi er dit lokale team af dygtige ejendomsmæglere og certificerede køberrådgivere, og vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål med dit salg eller køb af ny bolig.

Ejendomsmægler - Indehaver/ Købermægler/ Ejendomsmægler MDE Pia Schou Hansen
Indehaver/ Købermægler/ Ejendomsmægler MDE

Pia Schou Hansen

Telefon
Ejendomsmægler - Indehaver/ Købermægler/ Ejendomsmægler MDE Sofie Sjøbeck Bungaard
Indehaver/ Købermægler/ Ejendomsmægler MDE

Sofie Sjøbeck Bungaard

Ejendomsmægler - Trainee Rasmus Lejbølle
Trainee

Rasmus Lejbølle

Få en gratis salgsvurdering

Enhver rejse starter med det første skridt. Og måske skulle første skridt være en uforpligtende snak med os om din bolig og dine boligdrømme. Du kan til enhver tid få en gratis salgsvurdering – og derefter bestemme, om og hvornår du ønsker at sælge.

Vores kunder er glade kunder, der er så tilfredse, at de giver os gode ratings og karakterer - og er flinke til at anbefale os til familie, venner og bekendte i deres netværk.

Derfor kan du trygt vælge os.

 

 

Vil du også videre med dine boligdrømme?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder på T: 55 77 75 00.
 

 

Ved at samarbejde med os får du:

Lokal ejendomsmægler
En stærk lokal ejendomsmægler, der kender sit lokale område i detaljen

Markedets bedste markedsføring
Den flotteste og mest overbevisende præsentation af din bolig via innovativt web, eksklusiv fotopakke, ægte boligfilm, professionelle boligtekster udarbejdet af tekstforfattere mm.

Et unikt salgskoncept
Med konceptet Sansebevidst Salg bringer vi sanserne ind i salget og hjælper til at optimere indtrykket af din bolig, så den appellerer til køberne og taler til både fornuften og følelserne. Det sikrer det bedste salg af din bolig.

Anbefalinger

LokalBolig Næstved har stået for et hurtigt salg af Skyrervej 30 i Næstved

Sælger af Skyrervej 30, Næstved

Vi har haft et drømmescenarie af et salg. Ganske enkelt. Vi ønskede, at det skulle gå lidt hurtigt. Og det må man sige, at LokalBolig har klaret. De kom med to købere, men i stedet for at læne sig tilbage og bare afvente, arrangerede de et Åbent Hus og lagde dermed et ’forsigtigt’ pres på de potentielle købere. Pia og Sofie fra LokalBolig arbejdede intensivt for, at tingene skulle gå hurtigt. Resultatet var, at vores hus blev solgt til prisen på 15 dage med overtagelse i løbet af blot 20 dage. Hvorfor valgte vi LokalBolig? De er gode til at lytte og sætte sig i sælgers sted. Og så griber de salgsprocessen lidt anderledes an end andre. De bruger energi på at forventningsafstemme, inden køber kommer ud, og så giver de klare og præcise råd til, hvordan vi som sælgere kan sørge for, at vores bolig præsenterer sig bedst muligt over for køberne. De fotos, LokalBolig får taget, er lige i øjet, så vores hus har faktisk aldrig stået flottere og mere indbydende. Det har virkeligt været et rigtigt drømmescenarie af et salg.
Vi fremhæver særligt:
De gør tingene anderledes
Ansvar og Garanti
Samarbejdspartnere
Provision
LokalBolig samarbejder med
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: