Her får du et overblik (opdateret 27/10-20)

I disse tider skal vi hjælpe hinanden og tage ansvar. Derfor har vi hos LokalBolig iværksat en række tiltag, så vi kan passe ekstra på vores medarbejdere, kollegaer og ikke mindst vores kunder når vi vurderer og fremviser boliger.

 

LokalBolig-butikkerne...

 

Mens vi befinder os i Corona-situationen, vil du i sjældne tilfælde kunne opleve, at din lokale boligbutik midlertidigt er lukket for fysisk kundebetjening, men vi er stadig på arbejde og klar til at betjene dig! 

Vi står således altid til rådighed for at servicere dig på telefonen, via videomøder, på ”Mit LokalBolig”-app-en og på mail. Fremvisninger og salgsvurderinger gennemføres altid efter aftale og i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger og nedenstående praksis.

 

Når vi møder vore kunder...

Vi følger naturligvis altid myndighedernes anvisninger, bruger håndsprit, bærer mundbind/visir i forhold til situationen og holder afstand.

 

Åbent Hus...

Vi holder både "Åbent Hus" og "Åbent Hus med tilmelding" og sørger selvfølgelig altid for at forholdsreglerne overholdes. Vi anbefaler, for en sikkerheds skyld, at du medbringer mundbind/visir.

"Åbent Hus med tilmelding" foregår på den måde, at vi efter din tilmelding vender tilbage til dig med et nærmere angivet mødetidspunkt, så vi sikrer, at arrangementet kan holdes på sikker vis. 

Hos LokalBolig kan du selvfølgelig også altid aftale en helt almindelig fremvisning når det passer dig og ikke kun i et bestemt tidsrum på en bestemt dag!

 

Hvis du skal købe eller sælge...

I den situation, der er aktuel nu, er der særligt tre tilbud hos LokalBolig, som giver rigtig god mening for dig som kunde: vores boligfilm, vores VR-fremvisninger (med VR-briller) og vores interaktive boligture. Alle tre løsninger giver et godt overblik og et ret præcist indtryk af boligen – hjemme fra din egen stue, 24/7/365.

Som noget helt unikt har vi nemlig i LokalBolig ægte boligfilm på næsten hver eneste ejendom – og netop boligfilmen viser sit sande værd nu.

Som boligkøber kan du let se boligfilmen og desuden tage en interaktiv tur rundt, hvor du selv vælger, hvad du vil se i boligen, og hvor længe du ”vil være på besøg”. Alt sammen helt uden at skulle afsted. Når du har besluttet dig for at se nærmere på boligen aftaler vi en traditionel fremvisning.

Og som boligsælger får du således en fantastisk præsentation af din bolig til potentielle købere uden at du i første omgang behøver at få gæster i din bolig. 

I LokalBolig arbejder vi med Danmarks mest moderne boligsystem kan derfor gennemføre hele "papirarbejdet" i en bolighandel fuldstændig digitalt.

Velkommen hos LokalBolig. Pas godt på jer selv – og på hinanden!

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark
Aalborg
/
Aarhus City
/
Aarhus Vest
/
Allerød
/
Amager
/
Birkerød
/
Brande
/
Brønshøj/Vanløse
/
Bülow & Gram I/S - Herlev
/
Charlottenlund/ Klampenborg
/
Engholmene
/
Fredericia
/
Frederiksberg og Vesterbro
/
Frederikssund
/
Furesø Mads Østergaard
/
Gentofte
/
Gilleleje
/
Glostrup/Vallensbæk
/
Halsnæs
/
Hellerup
/
Helsinge
/
Helsingør/ Espergærde
/
Herning
/
Hillerød
/
Holte
/
Hvidovre
/
Højbjerg
/
Hørsholm
/
Indre Østerbro
/
Kastrup/ Tårnby/ Dragør
/
Kolding
/
København K/City
/
Køge
/
Liseleje
/
Lyngby/ Virum
/
Næstved
/
Nørrebro/Nordvest
/
Odense City-Hunderup
/
Odense Dalum-Hjallese
/
Odense Tarup-Næsby
/
Projekt
/
Randers
/
Ringkøbing
/
Roskilde
/
Rudkøbing
/
Rødovre
/
Stenløse
/
Svendborg
/
Sydhavn
/
Søborg og Bagsværd
/
Taastrup
/
Valby/Sydhavn
/
Vejby
/
Vejle P/S
/
Viborg
/
Ølsted
/
Østerbro

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: