Kontantpris

7.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.506,-
Boligareal
198m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 18-X0000099

Virum Overdrevsvej 31, 2830 Virum

Indflytningsklar villa nær Furesø

På Virum Overdrevsvej 31 nær Furesø kan I nu overtage dette indflytningsklare hus på 198 m2. I bosætter jer få hundrede meter fra Furesøbadet og den eftertragtede Virum Skole.

Læs mere om Virum Overdrevsvej 31

Mere om Virum Overdrevsvej 31

Der er heller ikke langt til daginstitution, skov, idrætshal, offentlig transport og indkøb, mens pendleren kan glæde sig over den lette motorvejstilkørsel.

Murstensejendommen med tegltag er opført i 1965 og er løbende istandsat. Førstesalens badeværelse er fra 2015, og i 2016 fik loftet lavet isolering og gangbro, så der eventuelt kan etableres en hems. Senest er der i 2019 lagt egetræsplankegulv i hele stueetagen, opsat nye lofter i entréen og på stueplanets badeværelse, hvor der ligeledes er nye spots og vinduer.

Ved ankomsten parkeres bilen enten i carporten eller i den dobbelte garage, før I træder over dørtærsklen til entréen, hvor der på højre side er et brusebadeværelse med gulvvarme samt et værelse. Det lækre køkken-alrum er i åben forbindelse til pejsestuen med videre adgang til en fjernsynsstue.

Svane-køkkenet fra år 2000 har siden fået sprøjtelakeret lågerne samt tilføjet en Corian-bordplade i 2016. Køkkenet er veludstyret med induktionskogezone, pyrolyseovn, Quooker samt et amerikaner-køleskab fra 2019. Endvidere er der et praktisk bryggers.

Førstesalen gemmer på tre gode værelser, hvoraf det ene har et fint walk-in-closet fra 2018 og en altan. Derudover er der endnu et brusebadeværelse med gulvvarme, og I har ydermere mulighed for at inddrage reposen til et fjerde værelse på denne etage.

Den 1.222 m2 store grund er anlagt med en legevenlig græsplæne samt en kompositterrasse på 120 m2 fra 2015, der løber rundt om huset og har udgang fra stuerne. Her er der mange solrige timer i vente med plads til havemøbler og grill.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger