Villa

Vesterheden 37

8800 Viborg
Boligareal125 m²
Grundareal967 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 66 dageLokalBolig Viborg ApS

Gennemgribende renoveret villa - god beliggenhed for enden af stikvejen.

Glæd jer til at opleve Vesterheden 37, en alletiders ejendom fra 1976, som står gennemgribende renoveret i 2019. I kan se frem til 125 veludnyttede kvadratmeter, som fordeler sig over et stort spisekøkken, en stue, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Indretningen er ideel for førstegangskøberne eller den spirende familie. Det samme må siges om beliggenheden, der er tæt på hverdagens destinationer, hvilket sikrer, at familiens puslespil går op i en højere enhed. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Vesterheden 37, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fine opholdsmiljøer

Her er tale om et hjem, som emmer af en behagelig rumfornemmelse, lyse, indbydende kvadratmeter og rum, der er nemme at indrette. Det gælder ikke mindst det flotte køkken fra 2022, hvor I også får areal til en spisesektion, hvilket giver god plads til sofaen og måske et langbord til gæster og fester. Brændeovnen bliver dertil et aktiv.

For familien

Udover køkkenet er boligen opdateret med lofter, klikgulve, vinduer og tag i 2019, og særligt lofter og gulve opleves tydeligt i hjemmet, da de er gennemgående. De pynter på de tre værelser, ligesom badeværelset og bryggerset med gulvvarme er i nydelig stand. Bemærk også, at grebene på køkkenskabe og i entréen er af samme type. Der er etableret nyt fjernvarmeanlæg i 2023, og der er forberedt til ladestander i carporten.

Skønne udearealer

Indkørslen giver plads til parkering af flere biler - og med en god bredde, kan man køre ind og ud uafhængigt af hinanden. I forlængelse af carporten findes et renoveret udhus med masser af anvendelsesmuligheder. Udhuset er isoleret og kan bruges som bl.a. værksted, træningsrum, osv. Desuden er der opsat plankeværk foran køkkenvinduet i 2021, og på den overdækkede, vestvendte terrasse kan I grille hele året. I haven finder I et kirsebærtræ og et blommetræ samt græsplænen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Morten Krobak
KontaktMorten KrobakLokalBolig Viborg
30 68 11 17

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0001994

Info

BoligtypeVilla
Boligareal125 m²
Grundareal967 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1976
EnergimærkeC

Andre bygninger

Carport38 m²
Billede af set fra vejen fra Vesterheden 37, 8800, Viborg
Billede af set fra vejen fra Vesterheden 37, 8800, Viborg
Billede af set fra haven fra Vesterheden 37, 8800, Viborg
Billede fra Vesterheden 37, 8800, Viborg
Billede fra Vesterheden 37, 8800, Viborg
Billede fra Vesterheden 37, 8800, Viborg

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen