Kontantpris

Tjek boliglån

7.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.839,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 48-000429

Nørremøllevej 106, 8800 Viborg

Arkitekttegnet liebhaverejendom ud til Nørresø

Ønsker I et helt særlige rammer omkring jeres hverdag med familien? Så vend blikket mod denne udsøgte villa ved Nørresø. Her overtager I en lækker, arkitekttegnet bolig fra 2010, hvor ingen detaljer er tilfældige, for både inde og ude er de...

Læs mere om Nørremøllevej 106
Giv et bud på boligen
Mægler Heinrich Thoms. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nørremøllevej 106

stilmæssige valg lige i øjet. Og så giver den unikke søgrund jer nærmest følelsen af at gå på vandet, for haven glider direkte over i den fint etablerede badebro, hvor I kan begynde dagen med en frisk dukkert.

I bliver glade for kvarteret, som har dagligdagens gøremål placeret i nær cykelafstand. Både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder finder I inden for halvanden kilometer, mens I kan køre i bil til Viborg centrum på godt fem minutter.

Også hvad angår komfort får I en eksklusiv bolig, da der er gulvvarme overalt, Genvex-anlæg og to hyggeskabende gasbrændeovne. Ydermere er der masser af faste skabe og ingen spildplads.

Parkér bilen foran huset (mulighed for at lave integreret garage i huset eller opsætte carport foran huset) og træd ind i det øvre plan, som er i jordhøjde med vejen. Denne etage rummer de to børneværelser, et badeværelse samt kontoret og en række praktiske rum som bryggerset, depotet og to disponible rum til opbevaring. Glæd jer desuden til de fortrinlige fællesrum, hvor I kan tilbringe eftermiddags- og aftentimerne sammen.

Invita-køkkenet er eksklusivt indrettet med en kombiovn og en almindelig ovn, hvilket gør det muligt at lave både and og flæskesteg til juleaften. For oven har I flere fjernstyrede loftsvinduer til udluftning, og en fiks finesse er et ”walk-in barskab” som findes direkte op ad køkkenet. Servér middagen i alrummet og nyd aftenstemningen i den herlige stue med amerikanske egeplanker på gulvet.

I det nedre plan har I forældresoveværelset med direkte udgang til haven og et formidabelt badeværelse, hvor I kan nyde svanelivet på søen fra badekarret.

Den nemme have fortsætter ned til grundens private badebro.

Ring for en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: