Villa

Nøkkerosen 5

8800 Viborg
Kontantpris3.495.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.356 kr.
Boligareal188 m²
Grundareal1.106 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeA2020
LokalBolig Viborg ApS

Form, funktion og god kvalitet fra 2020!

Spring byggeprocessen over og flyt lige ind et moderne hus med budgetsikkerhed og minimal vedligeholdelse de næste mange år. Denne 188 kvm store villa ligger i det populære område ved Arnbjerg, der er en nyere bydel i Viborg, og som har hvad man skal bruge af både vuggestue, børnehave, skoler og indkøbsmuligheder. Derudover er området præget af skøn natur med langstrakte marker, skovområder og sø, så her erdet let at finde de smukkeste kulisser til gå-, løbe- og cykelture, mens området er bundet sammen af oplyste stisystemer. Man kan cykle langs banestien til midtbyen, hvortil der også er offentlig transport. Villaen er opført i gode gedigne materialer med en lav vedligeholdelsesgrad. Derudover er der en god komfort med de moderne faciliteter, ligesom der er en god sammenhæng i materialevalgene, der skaber et roligt og sammenhængende udtryk. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Nøkkerosen 5, 8800, Viborg

Mere om boligen

Når du har parkeret bilen i carporten går du tørskoet ind i villaens første rum, som er en kombination af en pæn entré og et praktiske store bryggers med god skabsplads og kvalitets maskiner fra Miele til tøjvask. Her er nemlig tænkt over den perfekte planløsning til børnefamilien, her både er en afdeling til mor og far samt en til børnene.

Forældrene kan glæde sig over en lækker voksenafdeling med et stort soveværelse med walk-in, og separat adgang til et dejligt badeværelse. Børnene bliver begjestret over en afdeling til dem med 2 store værelser, begge med indbyggede skabe og et dejligt badeværelse med bruseniche. Herimellem ligger alrummet som er husets hjerte, hvor man kan samles til hyggestunder omkring madlavning, måltider og sofahygge.

I køkkenafdelingen åbner loftet sig op i kip med akustikgips, hvilket giver en god rumfornemmelse og komfort. Køkkenet er udført med smukke fronter fra HTH, der giver et fint modspil til de hvide vægge og i alrummet er der lavet en hyggelig alkove, der er med til at sætte stemningen i rummet. Fra alrummet og køkkenet er der udgang til gode terrasser. I åben forbindelse med alrummet ligger den hyggelige opholdsstue.

Haven er flot anlagt og den består primært af en stor græsplæne med en nedgravet trampolin. Herudover er der etableret bede med flis og dekorative buske samt smukke højbede, hvor I kan dyrke krydderurter m.v. I carporten er der ladeboks til bilen, et isoleret udhus samt et ekstra opvarmet rum, som er perfekt til hjemmearbejdsplads, teenagefesten eller som hobbyrum.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Heinrich Thoms
KontaktHeinrich ThomsLokalBolig Viborg
24 65 38 71

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0001924

Økonomi

Kontantpris3.495.000 kr.
Udbetaling175.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.356 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift20.089 kr.
Netto ekskl. ejerudgift15.995 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal188 m²
Grundareal1.106 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2020
EnergimærkeA2020

Andre bygninger

Integreret carport25 m²
Integreret udhus14 m²