Villa, Sagsnr. 48-X0000037

Hedevænget 1B, 8800 Viborg

Villa, Sagsnr. 48-X0000037

Hedevænget 1B, 8800 Viborg

Kontantpris

2.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.289,-
Boligareal
125m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Dejlig etplansvilla i børnevenlige omgivelser

Det er et indflytningsklart hjem, der står og venter på sine nye ejere her på Hedevænget 1B i Viborg. De 125 m2 er veludnyttet med tre gode værelser, af hvilke det ene tilmed kan opdeles, såfremt I mangler et ekstra.

Læs mere om Hedevænget 1B

Mere om Hedevænget 1B

Indretningen er gennemgående moderne, lys og indbydende, hvilket trægulvet og glaskarnappen i den skønne stue understreger.

Rødstensejendommen fra 1997 er fuldmuret og fremtræder nydelig med hvide vinduesrammer og rødt tag. Tilknyttet matriklen er der foruden den lange indkørsel en carport og en holdeplads foran huset, således at I snildt kan have gæster holdende ved børnefødselsdagene. Yderligere får I glæde af et udhus til den overskydende opbevaring.

I træder indenfor i entréen, hvorfra I mod højre når badeværelset med bruseafsnit og gulvvarme. Lige overfor dette venter det oplagte forældresoveværelse med indbygget skabsplads, mens de to resterende værelser er at finde i den anden ende af boligen - og det er det ene af disse to, der nemt opdeles.

I kan også se frem til et praktisk bryggers, der ligeledes er anlagt med gulvvarme og kan huse jeres vaskefaciliteter.

Herfra er der forbindelse til køkkenet, hvis hvide skabslåger og skuffer omkranses af ganske nydeligt kirsebærtræ, som fortsætter op i bordpladen. Køkkenet har en pyrolyseovn, og gasblusset kører over naturgas. Køkkenhalvøen er placeret lige ud mod stuens flotte karnap, hvor det vil være oplagt at placere spisebordet. Resten af stuen indrettes let med et sofaafsnit til de rolige aftener i familiens tegn. Fra stuen er der tilgang til den afskærmede terrasse, som befinder sig i den komplet ugenerede og ganske nemme have. Her er også en havepavillon og højbede med en enkel beplantning.

Beliggenhedsmæssigt er I nær fornemme stisystemer, der leder mod skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.

Lyder det som hjemmet for jer? Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Placering

Lignende boliger