Kontantpris

2.499.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.282,-
Boligareal
136m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 34-S00273

Sandhøjen 1, 7100 Vejle

Rummelig villa i Mølholms rolige omgivelser

Rummelig gulstensvilla i Mølholms rolige omgivelser
Hvis I leder efter en villa med plads til hele familien, eller måske to familier, så er denne ejendom i Mølholm det rette sted at se nærmere på.

Læs mere om Sandhøjen 1

Mere om Sandhøjen 1

Her får I nemlig masser plads både inde og ude, og samtidig kommer I til at bo tæt på institutioner og indkøb.

Især den travle familie kan spare meget tid på hverdagens gøremål takket være den gode beliggenhed. Der er blot 500 meter til Mølholm Skole og kun en kilometer til Vindinggård Center, hvor der er et bredt udvalg af supermarkeder. Tøjbutikkerne og cafeerne i centrum af Vejle ligger kun to kilometer fra døren, og der er ganske få skridt til Stampe Skov, hvor der er gode muligheder for en hyggelig gå- eller løbetur.

Ejendommen byder på 256 etagemeter fordelt på stueplan og en meget anvendelig underetage. Udenfor får I en dobbeltcarport og en stor have, der er enkel at holde.

I stueplan er der tre gode værelser samt et gæstetoilet og et lækkert badeværelse med badekar og separat bruseniche. Stuen blev renoveret i 2014, og det flotte, mørke gulv passer perfekt til køkkenet, hvor lågerne har samme farve. Køkkenet er monteret i 2015, og det gælder også for villaens andet køkken, der findes i underetagen. Resten af det nedre plan består af et badeværelse og fire disponible rum af høj kvalitet.

Udenfor får I en overdækket og sydvendt terrasse, hvor der venter mange hyggelige sommerstunder. Takket være havens hæk og havelåge kan I roligt slippe børnene løs til fri leg.

Kort sagt er dette en meget rummelig villa med en særdeles attraktiv beliggenhed. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger