Villa, Sagsnr. 34-S00567

Nørre Bygade 13, 7100 Vejle

Villa, Sagsnr. 34-S00567

Nørre Bygade 13, 7100 Vejle

Kontantpris

1.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.134,-
Boligareal
137m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Charmerende villa med stor dobbeltgarage

Hvis I søger ny bolig og holder af sjæl, charme og smukke omgivelser, så gør jer selv en tjeneste, og kig nærmere på denne villa i Grejs.

Læs mere om Nørre Bygade 13
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejle P/S

Enghavevej 22B

7100 Vejle

Telefon: 72 20 70 79
CVR: 3502 5073

Vil du vide mere?

Mere om Nørre Bygade 13

Her får I nemlig et velholdt hus med en stor, nyttig dobbeltgarage samt en attraktiv adresse få kilometer nord for Vejle.

Den flotte ejendom fra 1910 er løbende renoveret, senest med nye vinduer i 2017. Den rummelige garage har to gode elporte, og den tæller hele 80 m2, så I har plads til bilen og mulighed for at indrette alt fra hobbyrum eller øvelokale til atelier eller motionsrum.

Indvendigt tæller boligen 137 m2 i halvandet plan, og den følger desuden en god planløsning, hvor kvadratmeterne er fornuftigt udnyttet. På første sal er der etableret en soveafdeling med to værelser omkring en møblérbar repos.

I stueplan er entréen og trappen nyrenoveret i 2017, og etagen byder endvidere på et stort, tredje værelse. Dette værelse kan nemt deles op i to, eksempelvis i forbindelse med familieforøgelse.

Yderligere får I et badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer og plads til vaskefaciliteter, og endelig ligger her et lækkert opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse. Der er rigelig plads til at indrette spiseafdeling og sofaområde, og med store, sydvendte vinduer er her et flot, naturligt lysindfald.

Udenfor er haven helt lukket, så både børn og firbenede familiemedlemmer kan færdes frit. Da huset og haven desuden ligger godt på matriklen, kan I fange en solstråle på alle tidspunkter af dagen.

Fra adressen har I få hundrede meter til daginstitutioner og til den lokale Grejs Friskole, mens den nemme adgang til Vejle giver jer kort afstand til alle byens muligheder. De naturskønne skovområder ved Grejsdalen er blandt de smukkeste steder i Trekantområdet, og her kan både voksne og børn gå på eventyr blandt underskovens bregner og småplanter.

Kontakt os for en fremvisning.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med