Kontantpris

2.099.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.685,-
Boligareal
106m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 34-S00720

Lundhusvej 41, 7100 Vejle

Dejlig familievilla med 212 etagemeter i Mølholm

Dejlig familievilla med 212 etagemeter i Mølholm
På en herlig villavej i Mølholm finder I en skøn familiebolig med åbne opholdsrum, tre værelser og en lys, rummelig kælder - oplagt til familien, der vil være tæt på både skole, daginstitution...

Læs mere om Lundhusvej 41

Mere om Lundhusvej 41

...

og Vejles midtby.

I mødes af en velholdt villa, der står pænt med en gulnistret facade, sorte detaljer og rigelige vinduespartier. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt - blandt andet med nye vinduer i 2011-2014, renovering af taget i 2014 og diverse udvendig vedligeholdelse i 2016. Indenfor breder 212 etagemeter sig ud, og her er gennemgående lyst og rummeligt.

Indenfor er der skabt en rød tråd i indretningen ved et flot klinkegulv, der går igen i både køkken, begge badeværelser og gangen, der fungerer som indgangsparti. Her leder en trappe jer videre ned i kælderen, hvor I finder et badeværelse, et bryggers med vaskefaciliteter, et viktualierum samt fire disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder.
I stueplan er der tre gode værelser og et badeværelse.

I køkkenet kan I fremtrylle en herlig familiemiddag, mens børnene hygger sig i stuen. Her er nemlig en halvvæg, der åbner op og skaber en skøn rummelighed. I vinkelstuen spreder et smukt egetræsgulv sig ud, og gennem de brede vinduer vælter dagslyset ind.
En havedør fører jer ud i haven, der er dejligt ugeneret. Mens børnene boltrer sig på den dejlige græsplæne, kan I nyde et koldt glas hvidvin på fliseterrassen.

Villaen ligger i et attraktivt og børnevenligt kvarter, hvor naboerne kommer hinanden ved. I er tæt på to gode folkeskoler, daginstitutioner og skøn natur. Derudover er der også kort til Vindingsgårdscenteret, hvor der er både Super Brugsen, Fakta og en række specialbutikker. Endeligt tilgås motorvejen let, og i bil tager det endda kun ti minutter, før I rammer Vejle.

Se mulighederne - bestil en fremvisning.

Området

Lignende boliger