Kontantpris

1.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.531,-
Boligareal
107m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 34-S0000014

Bævervej 6, 7100 Vejle

Villa nær hverdagens gøremål på Nørremarken

Denne villa har en del forcer - og med nøgleord som praktisk indretning, tre værelser og en god beliggenhed nær hverdagens gøremål får familielivet fortrinlige rammer her på Nørremarken ved Vejle.

Læs mere om Bævervej 6

Mere om Bævervej 6

...

På Bævervej 6 møder I ejendommen fra 1963, hvis røde murstensfacade komplementeres af et matchende tag, der skaber et harmonisk helhedsindtryk. Tilknyttet matriklen er også en carport med skur.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over ét plan, mens kælderen byder på et bryggers, et toilet og tre disponible rum.

I stueplan bydes I velkommen i en entré med rum til at hænge overtøjet i det indbyggede skab. Herfra udfolder boligen sig via en fin planløsning uden spildplads, hvor I kan se frem til tre regulære værelser med mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et badeværelse med bruseniche, og det er ekstra komfortabelt med el-gulvvarme.

Køkkenet er veludstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde, så I får optimale rammer til de kulinariske udfoldelser. Husets hjerte er vinkelstuen, hvor det er oplagt at dække op med dug og bestik i den ene ende samt placere en sofa i den anden.

Men herlighederne stopper ikke her. I får også et skønt orangeri med gulv-til-loft-vinduer, der gavmildt lader lysindfaldet strømme ind, ligesom I kan glæde jer over en dejlig have og fliseterrasse, som indbyder til middag under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af halvanden kilometer. Ligeledes er det livlige centrum og Bryggen en kort cykeltur væk, mens nærheden til Vejle Fjord og Nørreskov sætter tempoet ned med gåture. Der er også hurtig adgang til bus, togstation og motorvej, hvis I skal videre ud i landet.

Kom og oplev boligen!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger