Billede af boligen
Solgt

Panumsvej 45

2500 ValbySolgt på 62 dageLokalBolig Valby ApS

Lækker villa i Valby

Nu kan I få fingrene i denne store bungalow, som ligger lige mellem Lyset og Valby Vænge nær alle hverdagens bekvemmeligheder. Her får I en god planløsning, som er ideel for familien, med to værelser og et køkken foruden to stuer en suite med flot stuk. Det åbne alrum har desuden udgang til solrig have på den ene side og terrasse på den anden. Der er også en rummelig og god kælder med gulvvarme. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Panumsvej 45, 2500, Valby
Billede af kælder fra Panumsvej 45, 2500, Valby

Mere om boligen

Stuer og køkken

Stuerne er skønne og bliver nemme at indrette lige efter jeres behov. Der er pæne plankegulve, stuk samt et herligt lysindfald, som ydermere bidrager til en skøn atmosfære. Køkkenet ligger i åben forbindelse til en af stuerne og fremstår med grå elementer og veludnyttet opbevaringsplads.

Plads til familien

På stueplan er der yderligere to fine værelser foruden et badeværelse. Hertil kommer kælderen, som er både tør og aldeles anvendelig med tre disponible rum og et stort badeværelse.

En dejlig have

Sommeren skal tilbringes i haven, hvor børnene kan boltre sig på plænen, mens aftenerne kan nydes på den store terrasse, med udsigt over områdets åbne plæne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kian Janus Jensen
KontaktKian Janus JensenLokalBolig Valby
22 64 75 74

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001342

Info

BoligtypeVilla
Boligareal101 m²
Grundareal481 m²
Kælderareal85 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1938
EnergimærkeE

Andre bygninger

Carport21 m²