Kontantpris

3.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.786,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 39-X0000007

Højeloft Vænge 115, 3500 Værløse

Rummelig villa med frodig have i Værløse

I den nordlige ende af Værløse finder i denne hyggelige villa med en velholdt have, så her får familien skønne rammer. Ikke alene overtager I et velindrettet hjem med tre værelser og fine materialevalg, men I kommer også til at befinde jer tæt på...

Læs mere om Højeloft Vænge 115

Mere om Højeloft Vænge 115

...

den smukke natur omkring Nørreskoven og Farum Sø.

Villaen fra 1967 fremstår velholdt med nyere tiltag som flisebadeværelset fra 2010 og taget, der blev skiftet i 2017. Enkelte steder ses også oprindelige detaljer som det smukke parketgulv.

Parkér jeres bil i carporten og gå ind via hoveddøren på samme side af huset. Her kommer I til en lys fordelingsgang, der giver jer et smart overblik over alle de forskellige rum. Fra venstre har I de tre værelser, og på højre side ser I gæstetoilettet og et lækkert badeværelse med afskærmet bruseniche og en flot, kegleformet håndvask.

Køkkenet er dejligt åbent og lægger op til afslappede søndage, hvor I kan bage pandekager med børnene og drikke en god kop kaffe om morgenbordet, inden dagen går løs. En varm og rolig æstetik kendetegner den store stue, som lyser særligt stemningsfuldt op, når der er ild i brændeovnen.

Fra stuen kan I tilgå haven, der prydes af en stor vandgran ved terrassen. I foråret springer det hvide kirsebærtræ ud, og længere henne på sæsonen kan I gå på rov i æbletræerne og bærbuskene.

I kælderen råder I over en mængde ekstra kvadratmeter i de to store rum, der for eksempel kan indrettes til bryggers og hobbyrum.

Er det her, I skal bo? Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger