Villa

Kirkebyvej 38

6990 Ulfborg
Boligareal135 m²
Grundareal2.090 m²
Værelser inkl. stuer3
EnergimærkeE

Solgt

Solgt på 44 dageLokalBolig Holstebro ApS

Mulig flexbolig tæt på naturen

Omkring to kilometer fra sydsiden af Nissum Fjord ligger denne hvide, vandskurede villa fra 1939, som er særdeles velholdt. Huset kan erhverves som flexbolig, hvilket giver jer mulighed for at bruge det som et refugium. Boligen på 135 m2 er indrettet med hyggelige opholdsrum, to værelser og et badeværelse, og bag huset er der en stor, flot have, som vender ud mod et lille skovområde. Ejendommen ligger i Sdr. Nissum tæt på Vesterhavet og Husby Klitplantage, og selve byen har indkøb og idrætsfaciliteter. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede af 1. sal fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg

Mere om boligen

Stemningen i opholdsrummene

Spisekøkkenet er et skønt sted for familien at samles. Det sydvendte vindue sørger for, at der er lys hele dagen. Også ved aftentid, hvor I sætter jer ved langbordet. I forbindelse med køkkenet er der en særdeles rummelig opholdsstue, hvor I kan have et læsehjørne i den ene ende og et sofaarrangement modsat.

De private baser

Videre i stueetagen er der et soveværelse med et disponibelt rum i forlængelse af, der kan bruges som walk-in-closet eller anden opbevaring. I entréen er der vaskefaciliteter, og derudover er der et badeværelse med en muret bruseniche. På førstesalen finder I husets andet værelse samt en møblerbar repos, hvor I kan indrette endnu en stue.

Den store have

Huset står på en stor, sydvendt grund, og haven er anlagt med en græsplæne med plads til spændende aktiviteter. Der er høj beplantning på begge sider af haven, så privatlivet får gode betingelser. Bagerst i haven er der mulighed for at plante forskellige urter i bedene. Endelig har I glæde af et værksted til hobbyprojekterne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Søren Saaby
KontaktSøren SaabyLokalBolig Holstebro
24 23 54 64

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 65-X0000099

Info

BoligtypeVilla
Boligareal135 m²
Grundareal2.090 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager2
Byggeår1939
EnergimærkeE

Andre bygninger

Carport20 m²
Billede af set fra vejen fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede af udendørs fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg
Billede af udendørs fra Kirkebyvej 38, 6990, Ulfborg

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen