Villa, Sagsnr. 30-TG2424

Vinkelvej 24, 2630 Taastrup

Villa, Sagsnr. 30-TG2424

Vinkelvej 24, 2630 Taastrup

Kontantpris

3.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.405,-
Boligareal
178m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

300 anvendelige kvadratmeter i "Pipkvarteret"!

Leder du efter en rummelig villa med stor have og kort afstand til alt, hvad børnefamilien skal bruge i hverdagen? Så skal du se nærmere på denne villa i Taastrup, der byder på 178 boligkvadratmeter i to etager plus en fuld kælder - i alt 301...

Læs mere om Vinkelvej 24
Giv et bud på boligen

LokalBolig Taastrup ApS

Taastrup Hovedgade 107

2630 Taastrup

Telefon: 43 99 99 96
CVR: 3905 2474

Vil du vide mere?

Mere om Vinkelvej 24

... anvendelige etagemeter at brede sig på. Samtidig kan du glæde dig over en lukket, solvendt have med terrasser og græsplæne, hvor familiens yngste kan lege.

Beliggenheden kan vi uden at rødme kalde byens bedste, for beboerne her på Vinkelvej har simpelthen kort gåafstand til det hele. Adskillige supermarkeder, skole, daginstitution, idrætsfaciliteter, apoteket og S-toget på Taastrup Station - det hele er kun en kort spadseretur fra adressen. Vil du låne en bog på biblioteket eller en tur i svømmehallen, må du dog springe på cyklen, men turen tager kun fem minutter.

Villaen fra 1954 er god og gedigen med en velfungerende planløsning. I den ene ende af stueplanet findes en soveafdeling med tre gode værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet i forbindelse med entréen.

Resten af etagen byder på en opholdsafdeling med køkken og en stor vinkelstue i direkte forbindelse. I køkkenet er der plads til et lille spisebord til morgenmaden, mens stuen kan indrettes med spiseafdeling og sofaområde ved pejseindsatsen.

Førstesalen har loft til kip med fritlagte hanebånd, og foruden en møblérbar repos rummer den to værelser. I kælderen er der et badeværelse med vaskefaciliteter. Resten af etagen er anvendelig, og her har du masser af plads til at indrette hobbyrum, værksted, slyngelstue eller noget helt fjerde.

I sommermånederne er haven og de solvendte terrasser stedet, hvor du kan forkæle familien med saftige bøffer fra grillen. Og fordi haven er lukket, kan du sagtens lade de yngste lege her uden opsyn.

Masser af plads og byens bedste beliggenhed - vi glæder os til at høre fra dig.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med