Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.670,-
Boligareal
108m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 30-X0000191

Lille Digevej 6, 2630 Taastrup

Charmerende rødstensvilla i Taastrup

Denne gedigne bolig på 108 kvadratmeter ligger velplaceret på en særdeles attraktiv og central adresse i Taastrup. Boligen er velholdt inde som ude, og med den høje, gode kælder vil huset føles væsentligt større, end det angivne.

Læs mere om Lille Digevej 6
Giv et bud på boligen

LokalBolig Taastrup ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Lille Digevej 6

I stueplanet finder man et flot sammenhængende opholdsmiljø med køkken-alrum i åben forbindelse med dagligstuen. Invitakøkkenet er fra 2013 og fremstår særdeles nydeligt med hvide fronter og en mørk, praktisk stenbordplade. Der er god plads til alskens køkkenudstyr og madopbevaring, og køkkenskriverne har gode forhold ved forhøjningen – emfangets blanke stål indgår som et væsentligt, dekorativt element i køkkenets arkitektur.

Det flotte, lyse parketgulv har man ført fra køkkenafdelingen ind i stuen, og stueplanet får derved en elegant og fin sammenhæng. Fra dagligstuen er der adgang til havestuen, som uden problemer holder en behagelig opholdstemperatur hele året.

Badeværelset i forbindelse med entréen er pænt med kvadratiske, lyse klinker og separat bruseniche – toilettet i kælderen er funktionelt. På førstesalen finder man tre regulære værelser foruden et lille disponibelt rum. I kælderen ligger et bryggers og yderligere tre disponible rum, og da kælderen er høj, og alle rummene er opvarmet, har den mange anvendelsesmuligheder.

Haven er hovedsagligt anlagt som græsplæne, men på husets sydlige side finder man en stor stenterrasse omgivet af anseelige beplantninger, hvilket skaber et formidabelt, ugeneret udendørsmiljø. Garagen med indlagt el har automatisk port og rummer foruden parkering også et værksted.

Ejendommens centrale beliggenhed bevirker, at afstandene til dagligdagens fornødenheder er overskuelige. Taastrup Realskole ligger omtrent 600 meter fra hoveddøren, og nærområdet byder på gode indkøbsmuligheder. Offentlig transport og mere specialiserede butikker findes ved Taastrup Station, der kun ligger få minutter væk på cykel.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: