Villa, Sagsnr. 30-X0000045

Hørvænget 5, 2630 Taastrup

Villa, Sagsnr. 30-X0000045

Hørvænget 5, 2630 Taastrup

Kontantpris

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.104,-
Boligareal
130m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Dejligt etplanshus på lukket villavej

Leder I efter et super godt indrettet nyt hjem, der på alle måder er helt oplagt til en familie? Så lad os præsentere jer for denne fine etplansvilla med to børneværelser, en dejlig lukket have og en tryg beliggenhed på et lukket vænge i Taastrup.

Læs mere om Hørvænget 5

LokalBolig Taastrup ApS

Taastrup Hovedgade 107

2630 Taastrup

Telefon: 43 99 99 96
CVR: 3905 2474

Mere om Hørvænget 5

Her kommer I til at bo tæt på alle de ting, det er rart at have i nærheden - ikke mindst når man er en børnefamilie. Fra det lille fredelige villakvarter er der bare nem adgang til det hele. I får lige knap en kilometer til S-tog fra Taastrup Station, og både supermarked, skole og børnehave ligger endnu tættere på.

Der er tale om en etplansvilla fra 1937 med en senere tilbygning, og inde venter en bolig, der bærer præg af opdatereringer, så I får et hjem, der både er hyggeligt, men også har moderne komfort med lys indretning og hvide vægge og lofter samt flotte gulve.

Planløsningen er kort sagt fed, for alle opholdsrummene ligger i åben forbindelse, så leg, liv og samtale kan flyde frit mellem stuen, køkkenet og alrummet.

En brændeovn skaber god stemning i stuen og alrummet, og der er desuden udgang til en god udestue, som lader jer tyvstarte sommeren og holde efteråret på stangen.

Køkkenet er bare fint og lækkert indrettet, og det ligger praktisk lokaliseret med nem adgang til bryggerset, som foruden skabsplads også fint rummer vaskemaskine og tørretumbler. Et værelse ligger særskilt, så teenageren kan game eller skrue lidt op for volumen uden at forstyrre nattesøvnen for resten af familien, og det andet børneværelse ligger trygt lige ved forældresoveværelset.

Badeværelse og gæstetoilet er begge indbydende og ligger placeret ved den kombinerede gang og entré, der har ovenlys. Ude venter en nem og solrig have, og desuden er der muret garage. Kom og se, hvor dejligt familien får det her. Kontakt LokalBolig Taastrup og aftal en fremvisning.

Placering

Lignende boliger