Villa, Sagsnr. 46-000090

Troensevej 3, 5700 Svendborg

Villa, Sagsnr. 46-000090

Troensevej 3, 5700 Svendborg

Kontantpris

5.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.381,-
Boligareal
128m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

LIEBHAVERI I 1. RÆKKE TIL SVENDBORG SUND

Vil du eje en af de bedst placerede ejendomme på Sydfyn? Det view I får her, det er smukt og fangende, et view du vil elske morgen og aften.
Villaen ligger på en 1.470 kvm grund, der går helt ned til vandet.

Læs mere om Troensevej 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Troensevej 3

Her både er privat strand, badebro og terrasse i vandkanten, og både fra haven og huset er der en hypnotiserende udsigt over sundet.

Det er ubetinget liebhaveri, I kommer til at få med direkte adgang til sundet fra haven. Grunden er på 1.470 kvadratmeter, og den er lukket mod siderne med randbeplantning, mens udsigten er holdt helt fri og åben mod vandet. Til den ene side ligger Svendborgsundbroen, lige for er det Svendborgs havnemiljø og lystbådehavnen, der er i fokus, mens man kan lade blikket følge sundet næsten til Christiansminde Strand til den anden side mod højre. Ser du mod venstre får du det smukkeste syn ud af sundet med Lehnskov.


Her er betingelserne på plads for at dyrke vandsportsaktiviteter som sejlads, roning og selvfølgelig vinterbadning. Og uanset om I befinder jer på havens fliseterrasse, den hævede træterrasse ved huset eller indenfor, kan I følge færgernes og sejlbådenes rolige rutiner på vandet. Det er netop det du får her. Livet... livet, hvor du kan sidde på terrassen, i din gode stol og nyde et glas vin i solen og følge livet på havet. Det er Sydfyn når det er bedst, det er livet når det er bedst. Husk nu også, at der er kun et par hundrede meter til en klassisk slagter og bager. Du ved de gode gamle steder, hvor man laver mad af gode råvarer. Mad man nyder at spise. I

Kontakt LokalBolig for muligheden for at får en smagsprøve af "det gode liv".

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med