Villa, Sagsnr. 46-000034

Tinghavevej 5, 5700 Svendborg

Villa, Sagsnr. 46-000034

Tinghavevej 5, 5700 Svendborg

Kontantpris

1.375.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.836,-
Boligareal
135m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

VILLA MED FREMRAGENDE MULIGHEDER I TILBYGNINGER

I den fredelige landsby, Landet, på Tåsinge ligger denne stilfulde villa, der med 135 m2 bolig og hele 195 m2 udbygninger fordelt på tre udhuse byder på et væld af spændende muligheder.

Læs mere om Tinghavevej 5
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Tinghavevej 5

Her bor du næsten side om side med Tinghaveskoven og de åbne landskaber og alligevel tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder med let adgang til indkøb, skole med skolebus og offentlig transport.

Ejendommen præsenterer sig på fornem vis med stænkpudset gul facade med balustradeudsmykning, sprossede vinduer og glaseret tegltag med træspir. De gode indtryk fortsætter indenfor, hvor boligen er moderniseret fra 2001 til 2010. Dermed får du en bolig, der scorer højt, når det gælder komfort og funktionalitet. De gode opdateringer er tilmed lavet i gode kvalitetsmaterialer og med øje for at holde stilen gennemført.

Du får ligeledes en gennemtænkt planløsning med et åbent køkken-alrum med KVIK-elementer i forbindelse med en stor stue. Fra køkkenet er der desuden adgang til et spisekammer samt et rum i kælderen.

På første sal finder du husets soveafdeling med tre værelser og et specialbygget badeværelse med flotte skibsplanker, spabad, håndklædetørrer og bruseniche.

Via husets stueplan er der adgang til en 115 m2 isoleret tilbygning med flere gode rum. Herunder værksted og et stort disponibelt rum, hvor du kan etablere flere værelser, stort multirum eller lige netop det, du ønsker. Hertil er der et 25 m2 udhus med vaske- og fyrrum med stokerfyr og toilet, mens der i det sidste udhus på 55 m2 er mulighed for at etablere gildesal.

Bygningernes placering på den 1.165 m2 store grund giver dig to skønne haver, hvoraf den ene er lukket og helt privat. Her kan du nyde udelivet på en skøn solterrasse ved et havebassin og en grøn "væg" af Efeu. Med ejendommen følger også en carport på hele 65 m2.

Der er meget mere at fortælle om denne skønne ejendom og dens fantastiske beliggenhed - så kontakt os i dag, og bestil en fremvisning!

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med