Villa, Sagsnr. 46-000055

Lundevej 18A, 5700 Svendborg

Villa, Sagsnr. 46-000055

Lundevej 18A, 5700 Svendborg

Kontantpris

2.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.694,-
Boligareal
232m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Byejendom i centrum med mange muligheder

Det er vores fornøjelse nu at kunne udbyde denne spændende byejendom i Svendborg til salg. Den ligger fabelagtigt godt på en stille sidegade til Vestergade lige overfor Assistens Kirkegård og kirke kun 2 min. gang fra Svendborgs hyggelige gågade.

Læs mere om Lundevej 18A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Lundevej 18A

Ejendommen byder på 232 boligkvadratmeter, 20 m2 til erhverv samt en hyggelig baggård med en lille have. Der er i 2005 givet tilladelse til etablering af indkørsel fra baghave ud til Voldgade, således man kan have egen parkeringsplads.

Udover at ejendommen ligger helt centralt i Svendborg, er en skøn detalje ved beliggenheden, at der ikke er nogen beboelse overfor, hvilket giver en flot udsigt over byen og følelsen af at have luft omkring sig.

Huset er indrettet således, at det vil være oplagt enten at udleje stueetagen eller indrette til teenageafdeling. Har I brug for masser af plads, er det naturligvis også muligt at udnytte al pladsen til at skabe én samlet beboelse.

Første- og andensalen fungerer samlet som husets primære boligenhed. Begge etager har pæne plankegulve og fremstår i nydelig stand.

Her er et hvidt køkken, der ligger i åben forbindelse med spisestuen og en opholdsstue. Dertil kommer et stort soveværelse med skabsvæg og et badeværelse med bruseniche. Etagen ovenover byder på yderligere to rummelige soveværelser.

Stueplan bliver brugt til udlejning og byder på to store soveværelser, en fordelingsgang/alrum, et bryggers og endnu et stort værelse med egen indgang, der fint kunne egne sig som erhvervsafsnit.

Ejendommen har oven i købet også sin egen lille baggård, der fører videre om i en hyggelig, lille gårdhave, hvor I kan have grillen og havemøblerne stående. Og bagved er der tilmed et lille stykke have samt et redskabsskur.

Foruden at have hele Svendborg midtby liggende for dine fødder, er der heller ikke mere end en kort gåtur ned til lystbådehavnen.

En ejendom der skal opleves for at få et indtryk af de mange muligheder. Vi glæder os til at vise den frem.

Se alle 34 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med