Villa, Sagsnr. 46-000044

Christiansvej 49, 5700 Svendborg

Villa, Sagsnr. 46-000044

Christiansvej 49, 5700 Svendborg

Kontantpris

1.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.009,-
Boligareal
93m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

FANTASTISK UDSIGT OVER SVENDBRG BY

Nyd dagens første kop kaffe i udestuen med panoramaudsigt over Svendborgs tage, der bades i det blide morgenlys. Skub døren til terrassen op, lad øjnene hvile ved Svendborg Sunds blå bølger, og nyd solens glimten i vandoverfladen.

Læs mere om Christiansvej 49
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Christiansvej 49

Luk så øjnene, og tag en dyb indånding af den friske luft, mens du lader kvarterets fuglekvidder forkæle dine øregange.

Lyder det som en morgen efter din smag? Så er der gode chancer for, at du hurtigt vil forelske dig i denne skønne villa, som ligger dejligt højt i landskabet og derfor tilbyder et fantastisk vue over Svendborg.

Med huset på den attraktive adresse følger foruden den smukke udsigt også let adgang til alt, hvad der er brug for i hverdagen. Skole, institutioner, dagligvarebutikker og de mange gode tilbud i Svendborgs charmerende centrum finder du således inden for blot én kilometers gang fra adressen, og cykelturen til byens togstation tager ikke mere end fem minutter.

Det bliver dog svært at løsrive sig fra boligens skønne rammer, når du først har fået indrettet dig i de 93 lyse kvadratmeter, der udgør stueplan, og den gode kælder, der byder på yderligere 93 meget anvendelige kvadratmeter.

I stueplan finder du villaens store opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet og har adgang til den lyse udestue. Udestuen bruges af sælger til overnattenede gæster, og kan nemt holdes lun med gasovn. Etagen byder også på et soveværelse, et gæstetoilet og en entré. Kælderen er indrettet med et badeværelse, et vaskerum og flere øvrige rum, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Er du blevet nysgerrig efter se villaen indefra og selv opleve den skønne udsigt over Svendborg? Så ring allerede i dag, og bestil tid til en fremvisning.

Se alle 15 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med