Villa, Sagsnr. 46-000021

Brændeskovvænget 62, 5700 Svendborg

Villa, Sagsnr. 46-000021

Brændeskovvænget 62, 5700 Svendborg

Kontantpris

1.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.152,-
Boligareal
158m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Indbydende arkitektonisk ejendom

Hvis I leder efter en bolig, hvor der skal være noget for både børnene og de voksne, så er denne indflytningsklare ejendom på Brændeskovvænget i Tved lige noget for jer.

Læs mere om Brændeskovvænget 62
Giv et bud på boligen

LokalBolig Svendborg ApS

Møllergade 57A

5700 Svendborg

Telefon: 31 59 57 00
CVR: 3943 4393

Vil du vide mere?

Mere om Brændeskovvænget 62

De voksne vil sætte pris på den hyggelige og indbydende arkitektur, og børnene vil nyde godt af den trygge beliggenhed med gode kammerater og skole tæt på.

Der er trygge stisystemer rundt i kvarteret og under ti minutters gang til skole, institution, idrætshal og det lokale forsamlingshus. Ti minutter er også alt, I skal bruge, for at stå i centrum af Svendborg - blot I tager cyklen.

Villaen fra 1980 er et Trempelhus, hvor pladsen i to plan er særdeles veludnyttet. Her er benyttet solide naturmaterialer som træ og tegl, så det er rart at opholde sig i, og så er boligen endvidere virkelig velholdt og opdateret. I 1996 er det blevet udvidet med en stue og et værelse, og i 2002 er det nydelige HTH-køkken kommet til.

I stueplan få I et køkken-alrum med brændeovn og åben forbindelse til dagligstuen.

I dette plan ligger også to værelser samt husets bryggers og badeværelset, der har gulvvarme. Førstesalen byder på endnu en stue og et stort soveværelse - en oplagt forældreafdeling. Boligen er kendetegnet ved en masse fine detaljer, som er med til at gøre den til noget ganske særligt. Eksempelvis de særlige trædøre, brugen af buer i nicher og karme og ikke mindst førstesalens charmerende kiploft.
Bemærk i øvrigt det lave varmeforbrug pga. energimærke C.

Udenfor er haven anlagt, så den er let at holde. Her er flere gode terrasser, så I kan finde både solstråler og lækroge, og med den rolige placering for enden af vejen, kan børnene løbe frit omkring uden at I skal bekymre jer.

Lyder disse indbydende rammer som de helt rette for jer? Bestil en fremvisning og lad os præsentere jer for Brændeskovvænget 62.

Se alle 34 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med