Kontantpris

Tjek boliglån

845.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.249,-
Boligareal
162m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000099

Simmelkær Hovedgade 44, 7451 Sunds

Velholdt familievilla i Simmelkær

På hovedgaden i Simmelkær kan I nu blive de nye ejere af dette velholdte hus på 162 m2, der tilgodeser familielivet med skønne rammer inde såvel som ude.

Læs mere om Simmelkær Hovedgade 44

Mere om Simmelkær Hovedgade 44

...

Rødstensejendommen er opført i år 1900 og gennemgik en delvis renovering af stueplanet i 2017, mens taget på udhuset er fra samme år. Værd at nævne er ligeledes boringen til havevanding.

Ved ankomsten til adressen parkerer I bilen i carporten. Herforuden er der ligeledes et isoleret skur på omtrent 25 m2 samt et værksted til opbevaring af eksempelvis haveredskaber.

Den veldisponerede planløsning giver jer en stueetage bestående af et stilrent Tvis-køkken fra 2017, der præsenterer sig tidløst med hvidt, grebsfrit interiør. Køkkenet er desuden veludstyret med både induktionskogezone og en pyrolyseovn med dampfunktion, som er placeret i en ergonomisk arbejdshøjde samt en lille spisekrog.

En buet døråbning markerer overgangen til den hyggelige vinkelstue, der snildt rummer en større spiseafdeling samt komfortable møbler.

Afslutningsvis møder I det pæne badeværelse, der blev renoveret i 2008/2009 med gulvvarme, bruseniche samt plads til at installere praktiske vaskefaciliteter. På førstesalen venter der fire indretningsvenlige værelser, der kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov. Værelserne deles om et toilet samt et anvendeligt, disponibelt rum.

Ude får I fornøjelsen af en dejlig, lukket have, der er anlagt med en fin græsplæne, højbede samt et pragtfuldt fliseterrassemiljø til havemøbler og grill.

I bosætter jer få meter fra nærmeste busstoppested og kan gå til rekreative omgivelser med fodboldbane og Vestergård Plantage. I bil tager det ikke lang tid at nå hverdagens øvrige fornødenheder såsom skole, daginstitution, idrætshal og indkøbsmuligheder.

Kontakt os i dag for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger