Kontantpris

Tjek boliglån

695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.572,-
Boligareal
249m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-TP0255

Simmelkær Hovedgade 2, 7451 Sunds

Rummelig villa med dejlig have i Simmelkær

I den lille landsby Simmelkær nord for Herning finder I denne villa, som er veldisponeret til en pladskrævende familie. Her får I nemlig en række gode fællesrum, to store badeværelser og hyggelige soveværelser på første sal.

Læs mere om Simmelkær Hovedgade 2
Mægler Troels Peters. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Simmelkær Hovedgade 2

Udendørs venter desuden en nem og ugeneret have, som tilføjer ekstra kvadratmeter, hvor børnene kan lege året rundt. Skulle I alligevel efterspørge mere plads, er der mulighed for tilkøb af den tilstødende grund.

Der er under 20 minutters kørsel til Hernings arbejdspladser og byliv. I nærliggende Sunds og Ilskov er der tilmed pasningstilbud og skoler, mens Simmelkær har boldbaner i gåafstand fra jeres adresse. Det er derfor også let at planlægge ugens aktiviteter, og i fritiden har I hurtig adgang til grønne områder som Vestergård Plantage.

Villaen i halvandet plan har fået udskiftet træværket til mahogni i 2007. Den åbne indkørsel viser hen til garagen med el-port, og når bilen er parkeret, findes den brede hoveddør midtfor på huset. Entréen leder videre til en stor mellemgang med gulv til loft-vinduer, hvorfra der er adgang til et badeværelse. Til venstre for entréen har I to praktiske rum med det skønne kontorlokale og et bryggers med opbevaringsskabe.

Resten af stueplanet udgøres af et herligt opholdsmiljø. Køkkenet er indrettet i en U-form med alle gængse hvidevarer og en spiseplads, hvor der kan placeres et bord. Derpå følger en stue med et dejligt lysindfald og direkte udgang til haven mod syd.

Førstesalen byder på tre gode værelser, ikke mindst forældresoveværelset, hvor der oven i købet er walk-in-closet. Etagen har endvidere et badeværelse med sauna og badekar, og sidst, men ikke mindst, en stue, hvor I kan løfte gulvtæppet til et trægulv. Balkonen strækker sig i husets bredde og er sydvendt ligesom haven.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: