Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.287,-
Boligareal
212m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000074

Rønne Alle 91, 7451 Sunds

Rummelig familievilla med god beliggenhed i Sunds

På en rolig villavej i Sunds finder man denne rummelige familievilla, der præsenterer sig flot med rødmelerede mursten og mørke detaljer, når man kører mod den overdækkede carport.

Læs mere om Rønne Alle 91

Mere om Rønne Alle 91

Man kan se frem til fire værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, mens beliggenheden også er rigtig god, og den er derfor et godt valg for børnefamilien.

Inden døre kommer man ind i entréen, der har et gråt klinkegulv og en fin, hvid trappe. Herfra bevæger man sig på venstre hånd ind i køkken-alrummet. Køkkenet er med sorte fronter, hvidevarer med ståloverflader og ovn i arbejdshøjde. I alrummet er der plads til et godt spiseområde, og herfra er der adgang til et stort bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter og direkte udgang til carporten.

Den indbydende stue er udformet i en vinkel og giver således mulighed for at indrette sig med en sofakrog, samtidig med her er glasskydedøre til den delvist overdækkede terrasse.

I stueplan er der ydermere et værelse, hvorfor der er mulighed for at have separat forældreafdeling, samt et gæstetoilet med fine, aflange vinduer og retrofliser. På første sal er der flere gode værelser, blandt andet et stort værelse, der har udgang til en svalegang. Ligeledes finder man på denne etage badeværelset, der har en pæn brusekabine, et badekar og to håndvaske.

Den sydvestvendte have er dejligt åben, således man kan glæde sig over at kunne finde sol på mange tidspunkter af dagen, og på grunden har man endvidere fornøjelsen af et hobbyrum på 44 kvadratmeter. Villaen befinder sig i gåafstand til dagsinstitutionen Skalmejegården, Skalmejeskolen, handlemuligheder og ikke mindst Sunds sø, hvor der er et dejligt miljø, mens Sunds by i det hele taget har et aktivt foreningsliv.

Kom og se jeres nye hjem – kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger