Kontantpris

Tjek boliglån

1.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.906,-
Boligareal
189m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000075

Nørrevang 9, 7451 Sunds

Rummelig familievilla centralt i Sunds

Skal jeres næste hjem til familien råde over en fordelagtig planløsning med seks værelser og have en ideel beliggenhed i Sunds tæt på alle hverdagens fornødenheder? Så er denne rummelige villa i halvandet plan med en lukket, vestvendt have det...

Læs mere om Nørrevang 9

Mere om Nørrevang 9

...

perfekte match for jer. Til boligen hører i øvrigt en carport og en garage i tilknytning til et værksted og et større skur.

Bopælen bliver ikke mere central end her tæt ved skole, indkøb, idrætshal og dagsinstitution, der alle ligger indenfor en radius af én kilometer. Til fods når I ligeledes biblioteket og nærmeste bustoppested, mens der heller ikke er langt til den naturskønne Sunds Sø med gode muligheder for at dyrke sejlsport og nyde en gå- eller løbetur.

Gulstensejendommen fremstår præsentabel og har en vedligeholdelsesfri forhave med flisebelægning samt et enkelt bed med småsten, hvor en flagstang er placeret.

Inden døre har I masser af plads at indrette jer på med 189 m2, hvor ét af samlingspunkterne bliver den store opholdsstue med parketgulv. I den ene ende er det oplagt at placere spisebordet i lysskæret fra de brede vinduespartier, mens resten af stuen kan arrangeres med et sofaafsnit.

Køkkenet er moderniseret i 1997 med lyse elementer fra JKE-Design og har mulighed for en spiseafdeling. Den hvælvede døråbning leder til en gang, der giver adgang til et gæstetoilet og et badeværelse med badekar. Tilmed finder I et praktisk bryggers og et værelse, hvorfra der er dør til en udestue og endnu et værelse, som anvendes til walk-in-closet. Resten af boligens fire værelser venter på første sal.

Om sommeren kan I slappe af på terrassen i den hyggelige have, der er fint anlagt med græsplæne og blomsterbede.

Kontakt os for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger