Kontantpris

Tjek boliglån

1.650.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.770,-
Boligareal
267m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 46-000464

Korsvejen 6, 5943 Strynø

STOR EJENDOM MED TO HEKTAR LIGE NED TIL VANDET

Feriebolig, liebhavervilla, dyrehold, flere generationer under samme tag eller blot en rolig tilværelse? Alt dette og mere er muligt på Strynø, hvor I får en enestående chance for at få udlevet den vildeste boligdrøm.

Læs mere om Korsvejen 6
Giv et bud på boligen
Mægler Martin Erik Lehrmann. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Korsvejen 6

Rammerne er i hvert fald sat i denne 267 m2 store villa med to hektar, der ligger lige ned til vandet.

Strynø ligger i det Sydfynske Øhav med færgeforbindelse til Rudkøbing på Langeland. Her bor der vidt forskellige mennesker, som sammen udgør et aktivt fællesskab. På øen finder I desuden en daginstitution samt Strynø skole til og med fjerde klasse, hvorefter børnene skal til Rudkøbing. De basale indkøb kan klares hos købmanden, og ellers byder øen på en masse foreninger.

Villaen kan inddeles i to afdelinger, hvor den ene halvdel har brug for mere istandsættelse. Derudover er der kommet to nye energibesparende varmepumper i 2018.

Indenfor byder den spændende villas ene ende på et nyere køkken-alrum med fliser, der har et landligt udtryk med lyst interiør, træbordplade og et Gorenje-gaskomfur. Her finder I også en hyggelig stue med brændeovn, et nyere badeværelse med gulvvarme, et praktisk bryggers og hele tre værelser. I den anden halvdel af huset har stuen en flot masseovn, der både varmer og kan bruges til at bage i. Derudover får I to værelser, et køkken, et badeværelse og to disponible rum. Generelt er der i hele huset et smukt lysindfald fra de mange karakteristiske vinduespartier.

På udearealerne finder I en kæmpe lade, der både er velegnet til maskiner eller til dyrehold. Ønsker I at være selvforsynende, er der også plads til det. På grunden vil I elske at gå rundt i naturen, mens fuglene synger. Om aftenen kan I nyde den vidunderlige solnedgang over vandet, der slår alt.

Kontakt os for at få en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: